Hľadám mamičku na písanie. Poklebetíme o deťoch?
Ahojte, chcela by som si týmto spôsobom nájsť kamarátky na dopisovanie. Mám dve deti, 5-ročné dievčatko a skoro 6 - mesačného chlapčeka. Ak máte chuť si poklebetiť o deťoch ale samozrejme aj o všetkom možnom, tak neváhajte a odpíšte. Na vaše príspevky sa už teraz teším. 🙂 🙂 🙂
ahojte, tak mne muz odisiel do sluzby, Emmka ked ho zbadala v uniforme, tak zacala vrestat a plakat a plakala este aj potom ako odisiel, chudak 😞
tak my sme dnes mali otrasny uprsany studeny den...manzel sluzi nedelu aj pondelok, pride az utorok poobede, tak ked bude take pocasie tak dakujem pekne ]-( 8-(
tak my sme dnes mali otrasny uprsany studeny den...manzel sluzi nedelu aj pondelok, pride az utorok poobede, tak ked bude take pocasie tak dakujem pekne ]-( 8-(
mirustek, dnes sluzi zachranku, pisal mi z takej dediny v horach, kde ozaj lisky davaju dobru noc, takze sa mu sluzba zacala zaujimavo..a vonku u nas je brutalna kosa, zdvihol sa studeny vietor.... inak robi v nemocnici, na kardio..v nedelu a pondelok sluzi v nemocnici prijem :-|
cessy, noo, mozno hej 😃 😃 ale este daco spapam lebo mam nejaky maskrtny jazycek :-p
cessy, noo, mozno hej 😃 😃 ale este daco spapam lebo mam nejaky maskrtny jazycek :-p
ahojte len my robite chute na sladke 😉 no to bolo dnes škaredy den mala behala po daždi ani jej to nevadilo 😉
Začni písať odpoveď...

Odošli
Teraz isiel muz zaviest Klarku na vikend k svokre,tak budeme mat vecer volnejsie,Emka uz spi...zeby tiez romantika 😉