Jasle Bratislava III

sandy1
13. mar 2016

Ahojte,

potrebujem umiestnit rocneho syna do jasli, poradite dobre jasle v BAIII? Uvitam akekolvek skusenosti. dakujem.. 😵 😵 😵

amadea3
13. mar 2016

moja mala chodi sem www.jaslickyubabicky.sk , dcerka je tam maximalne spokojna 🙂

sandy1
autor
13. mar 2016

dakujem!!! kolko je tam uciteliek a kolko maju deti na starosti?

amadea3
13. mar 2016

@sandy1 su tam dve ucitelky na 8 deticiek 🙂 moja mala tam chodi od roka, teraz ma 2,5. ak potrebujete detaily kludne piste IP ;)

danielagloss
13. mar 2016

My sme velmi spokojni v mini detskom centre DROBIZG. Su blizko pri Trnavskom myte, mne to vyhovuje kusok odtial pracujem. Velmi prijemna a ochotna pani majitelka. Normalne tam maju 4 - 5 deticiek. Na stranke sice pisu, ze kapacita je max. 8 deti, ale zatial mali vzdy mensi pocet. Vzdy je tam veduca DC a jedna ucitelka, takze je to super. stranka drobizg.sk

sandy1
autor
13. mar 2016

dakujem!! to by bolo super, ale opacny smer ako mam pracu :( asi by ma to uberalo o cas

slavkaharvancikova
26. mar 2016

Dobry den. My mame veeeelmi zlu skusenist s jaslami Vrabcek na Kramaroch. 13mesacna dcerka tam chodila 5 tyzdnov,z toho bola 2 tyzdne na antibiotikacg (pred tym cgora nikdy nebola),nasledne bola zdrava a za dva dni v jasliach dostala akutnu gastroenteritidu,museli sme ist na infekcne, nakolko pani majitelka dala detom jest parkovu polievku!!! Najvacsi humus na svete dat detom parky.Hlavna vec,ze nam povedala,ze dohliada nad zdravou stravou deti!!! Okrem togo prijima deti so soplikmi a odsava ich tam s jednou odsavackou,pochybujem,ze ju niekedy steriluzovala.Cele zle,neexistujuca hygiena,neodporucam nikomu!!!!

slavkaharvancikova
26. mar 2016

@sandy1 prosim Vas,mate tiez zle skusenosti s jaslami Vrabcek na Kramaroch?

luva1
26. sep 2016

maly chodi do DC Drobizg a som tiez velmi spokojna🙂 mozem len a len odporucit, Prijemne prostredie, velky dvor plny zelene a laskyplny pristup s malym poctom deti.
Domaca strava co je velke plus. 🙂

sandy1
autor
23. nov 2016

Ahojte, pisem este raz do tejto temy. Suhrne hladam jasle pre 14 mesacneho syna. Viete poradit? Ma niekto skusenost s JASLAMI KURIATKO? Nevuem sa tam dovolat. Vdaka!

kvetinka59
13. dec 2016

@sandy1
Skusenosti s jaslami KURIATKO nemám, ale pokiaľ hľadáš jasle v Novom meste, tak skus kontaktovat detske centrum Drobizg.
My sme boli velmi spokojni, maly kolektiv a skoro nulova chorobnost. Vrelo odporucam. /drobizg.sk/

sasa1983
3. jan 2018

Môj syn chodil cca 8m do DC Drobizg a tiež môžem odporučiť. Je to doslova vhodné na prechodné obdobie, kedy dieťa ešte nie je nutné a vhodné dať do väčšieho kolektívu, ale zaroven už nemusí byť doma. Po dobu, čo sme chodili bol počet detí od 2-4ks vrátane. Chorobnosť skoro žiadna. Začal chodiť ako 2r a 1m.

amber303
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
amber303
Odpoveď bola odstránená
Zobraz