Stáva sa vám, že kapsule na pranie zanechajú na prádle stopy?

tatiana_84
12. sep 2019

Ahojte. Casto nepouzivam kapsule, ale niekedy ked pochybi prach, gel, tak mam ich este par( kvoli dovolenke som kupila, lepsie prenasanie na par praciek)
Ale ked dam pod pradlo do pracky, tak mi ostanie na niektorych veciach ta zelatina. Pracka nie je preplnena, susicku nepouzivam. Stava sa to aj vam?
Dakujem

eliska13
12. sep 2019

@tatiana_84 nie nikdy, ale prečo to dávaš pod prádlo?môže byť, že ako sa voda napusti tá kapsula sa Ti prilepí na tričko a potom sa to už nevypláca.Normalne ju len hod do bubna

tatiana_84
autor
12. sep 2019

@eliska13 to ma nenapadlo, kedze je v navode ze dat najprv kapsulu do bubna a potom pradlo. Vyskusam dakjjem🙂

jallka11
12. sep 2019

ja dávam pod prádlo a nikdy sa mi to nestalo. ja som práveže naopak dávala tú kapsulu zakaždým hore na prádlo a potom mi to prádlo až tak pekne nevoňalo. akože opralo alebo nebolo tak pekne cítiť. odkedy ich dávam pod prádlo je to lepšie. tam musí byť chyba niekde inde

ellaafi
12. sep 2019

@tatiana_84 nemôže to byť pracím cyklom, teplotou vody? Nestihne sa možno rozpustiť

klaudia_kaja
12. sep 2019

Aj mne to robilo, náhradila som ich za tekutý

renka30
12. sep 2019

Používam len kapsule, dávam pod prádlo a nikdy sa mi nestalo, ze by sa nerozpustila, ani pri 20 min programe. Mozno zalezi od kapsul. Ake mas konkretne?

tatiana_84
autor
12. sep 2019

Kocky diky, este skusim vase rady a ak nepomoze, uz ich nebudem kupovat vobec. Ostanem verna prasku, slizu a orechom🙂

sweetdreams
12. sep 2019

Ja som kvôli tu prestala kapsule používať. Ale vždy som myslela, že to je preto,lebo periem na krátkom programe.

daniella30
12. sep 2019

@tatiana_84 aj mne to obcas robi...

luci74
12. sep 2019

Ja som mala arien aj používam a nikdy sa mi to nestalo ja práveže takúto formu úplne oceňujem 😊

sisaka
12. sep 2019

Neviem, či to nebude práčkou, ja som mala kapsule so sebou, keď sme boli v Európe a keď som dala do pračky u mamy - ma takú zvrchu plniacu, tak sa to nerozpustilo úplne, skoro ma porazilo, doma som nemala s tým problém. Inak ja používam stále prach, mám odskúšané, že najlepšie vyperie, nepoužívam ani gel, kapsule len na cestovanie (inde s nimi nemám problém a to dávam prať v studenej vode, lebo na dovolenke tam hádžem mix kadejakých veci)

tarra6
13. sep 2019

@tatiana_84 aj mne to robilo. Z čiernych vecí to bolo zúfalstvo dať dole. Už používam len prach. Ale kým som ich domíňala, robila som to tak, že som kapsulu dala do kelímka od jogurtu, zaliala vodou a nechala tam hodinu-dve. Ten obal povolil, potom som to povytláčala, tú umelinu vyhodila do koša a obsah kelímku vyliala do nádržky, kde sa dáva prach. A pustila pranie. 🙂

tatiana_84
autor
13. sep 2019

@tarra6 aj ja ich chcem uz len minut, super napad, uz som uvazovala aj nad tym ze poprepichujem a tekutinu vytlacim. Inak aj do umyvacky pouzivam zelatinove a tam som nikde nenasla tu zelatinu.