Ahojte žienky.Všade iba problémy, starosti, čudné témy...
Kedy ste sa cítili ozaj šťastné, šťastní? Úplne bez starostí a vedeli ste, kedy je tá dobrá doba, kedy ste sa úprimne smiali. Ďakujem za zapojenie 😉.
@zuzanita1609 ked mi dali magnezium do zily. cim som starsia len placem, nad tym ako sa vyvija zivot.
usmevy mi nesie do zivota len moje dieta.
Chvilkovo som velmi stastna vzdy ked som s kamoskami a smejeme sa na plne usta. Chvalabohu je to ako tak pravidelne. Rovnako ked som u rodicov alebo ked pridem pre syna do skoly a on je vysmiaty a krici uz z dialky : maminkaaaaaa 🩷. Doma s chalanmi pohodicka vzdy ,najkrajsie su Vianoce.
Ale tak celkovo Ti napisat ani neviem lebo som chora, vlastne stale. Mozno ak mi zaberie nova liecba tento rok tak potom si vydychnem
@zuzanita1609 pred smrtou maminy to bolo takmer vzdy. Teraz je to ovela menej. Uz sa neviem az tak tesit zo zivota. Napr. pocas Vianoc som sa citila relativne stastna, ale pocas oslav noveho roka som sa rozplakala. Citila som obrovsky smutok a prazdnotu. Zaplavili ma vycitky, ze stary rok odisiel a s nim aj moja mamina. Ale snazim sa tesit aj z malickosti. Caka ma svadba a zatial si to planovanie celkom uzivam a snazim sa tiez nemysliet na problemy.
Ked som v oktobri ukoncila pracovny pomer.
V piatok, keď nás s dcérkou pustili z JIS z nemocnice domov. Manžel pre nás prišiel, išli sme sa naobedovať do mekáča a potom konečne domov. Celý deň sme sa všetci traja len stískali.
Každé ráno keď sa zobudím, keď vidím moje deti a muža, keď si uvarím kávu a rozvonia ňou celý dom. Keď sa pozerám na ten neporiadok, čo moji chlapci zvládnu za 10 minút a uvedomím si, ako rýchlo čas letí a som vďačná za to, že si môžem vychutnať ich detstvo so všetkým, čo k tomu patrí.Aj teraz som šťastná. Lebo ležím pri mojom manželovi, sme zdraví, deti spia a my si spolu môžme oddýchnuť pri filme. Máme strechu nad hlavou, máme čo jesť, piť a kde spať, sme zdraví a nie je vojna. Šťastie pre každého z nás znamená niečo iné.
@zuzanita1609 počas všetkých troch tehotenstvo, najkrajšie obdobia... a keď sme sa spoznávali s mojim terajším manželom. To boli také chvíle, kedy som nič neriešila, len svoje šťastie, vsrtko mi bolo ukradnuté.
Teraz som tiež šťastná, ale už sú chvíle, kedy je to pretkavane aj starostami a veľa zlého je okolo nás.
@ivik4 môžem sa opýtať, čo ti je? Ak ti to nevadí, samozrejme.
Naposledy dnes
Ja som šťastná v podstate vždy.Vsetci sme zdraví,máme prácu,strechu nad hlavou,čo jesť a môžme si dovoliť viac menej všetko,po čom túžime.
Nemáme väčšie starosti,iba každodenné maličkosti.Co viac človek potrebuje?
@zuzanita1609 piatok ráno v práci pri káve 🙂 každý deň v podstate sú také chvíľky, v prírode so psom, v meste na káve, keď svieti slniečko a človek len sedí a užíva si...k šťastiu netreba vela
Ja som parkrat za zivot zazila pocit uplneho stastia, ci ako to nazvat, ale nema to nic spolocne s narodenim deti. Naposledy som to zazila minuly rok, ked sme sa konecne dostali po 6tich rokoch na jedno miesto kde sme predtym urcity cas zili. Cesta tam bola naozaj tazka a ked sme vystupili z auta, poobzerala som sa, zacitila som tu vonu na ktoru som aj zabudla, tak som skoro explodovala od stastia. Ja to mavam na cestach, takze dufam, ze sa nam podari cestovat co najviac.
Naozajstné šťastie som pocítila keď sa mi narodili deti.. ten moment keď mi ich dali na brucho, hole, teplé, pokrčené.. najmä pri dcére som zažila nefalšovanú eufóriu, asi preto že to bol môj najťažší pôrod, keď mi ju dali tak som plakala od šťastia..
A tak bežne šťastná ? Vlastne neviem.. bola som a som mnoho krát spokojná, čo je asi šťastie.. momentálne je premna najhoršie obdobie v roku, neznasam prvé tri mesiace a len čakám na lepšie obdobie.. vtedy sa aj na starosti budem pozerať pozitívnejšie.. teraz mi to moc nejde..
Krásny každý jeden príbeh. Chcela som len trošku pozitívneho myslenia,bo sa mi zdalo,že už aj tie naj stálice mamičky koníka chytajú pesimistický názor ku všetkému. Ja tiež,sa smejem,srandujem, ale niekedy už vypínam koníka, pretože len samá negativita a urážky. Pritom ja osobne som nikdy nikoho neurazila. A som tu dosť dlho.
@zuzanita1609 ked v praci obcas nastane “piatkova nalada” a vsetci sa smejeme. Vzdy ked vybehneme so psami von na dlhu prechadzku a svieti slnko (vcera aj dnes). Po tej dlhej sedej zime je to ako balzam na dusu. Ale inak je takych chvil velmi malo, a coraz menej cim som starsia 🥲
Nikdy. Ale zasmiať sa schuti aj tak viem, keď pozerám niečo vtipné.
@zuzanita1609 asi takmer každý deň. A šťastie nerovná sa len smiech. Šťastie je o postoji
Pekná téma 🙂 ja celkovo môžem povedať, že som viac spokojná ako by ma niečo trápilo a za to som vďačná, ale čo ma vie vždy extra potešiť je keď so snúbencom robíme niečo nové, hlavne keď cestujeme, stretnutie so starými priateľmi a pocit, že sa nič medzi nami nezmenilo, keď sa smejem s niekým tak, že mi tečú slzy a bolí na brucho a najčastejšie je to na najväčšej blbosti, keď vo vzduchu cítiť jar a všetko rozkvitá a krásne východy a západy slnka...no a naposledy som pocítila obrovskú radosť a ľahkosť zo života, keď maminke vyvrátili podozrenie na vážnu chorobu, to ma nejakú dobu ťažilo a bolo to náročnejšie obdobie...
Kazdy den si najdem kusok stastia 🙂 dnes napr. ked sa ma muz a maly snazili oblizat (vysvetlim radsej - vedia, ze to neznasam, ja som sa akoze branila, oni na mna obaja skocili a rehotali sme sa na cely byt) a potom este ked som zjedla celu cokoladu. Na absolutne stastie neverim ale staci mi, ked kazdy den sa aspon na chvilu zastavim a uvedomim si toto je ono, teraz som stastna.
V piatok na plese s kamošmi a partiou, ktorá nič neriešila a len sa bavila. Opäť som sa zaláskovala do svojho muža, krása.
Pred 5 rokmi Na výlete v Holandskom Kuekenhofe - v úžasnej veľkej záhrade plnej rozkvitnutych farebných tulipánov, narcisov, ale aj orchidei od výmyslu sveta. Tam som v ten nadherny deň niekedy ani nedýchala, nevedela kam sa pozrieť skôr 😂. Bola som šťastná ako blcha 😍
Ja sa cítim úprimne stasna každý deň. Keď tu čítam rôzne príbehy, uvedomujem si ešte viac aké šťastie v živote mam. Dneska som sa cítila šťastne, keď za mnou prišiel syn, zachviľu bude mať 2r a povedal: maminka, ľúbim ta. Keď na ňom vidím, že to čo robím ma zmysel. Keď vidím ako jeho oči žiaria pri maličkostiach, ako spolu ležíme a tulkame sa aj s mužom.
Ked som dnes prišla z fitka a muž mi povedal, že uspal malého a ze mam nabrate jedlo ktoré uvaril. Sú to maličkosti, ale znamenajú pre nna strašne veľa. Som vďačná za život ktorý žijem.
@zuzanita1609 V podstate som stastna neustale,len ma v tom vyrusi napr.choroba blizkych alebo nejake nestastie. Inak sa citim stastne väčšinu casu. U mna je to tym,ze som skromny clovek a nemam velke sny. Plnim si mensie sny. Dnes som sa zbavila poslednej vianocnej vyzdoby,ktoru som sa chystala uz 2 tyzdne odlozit. Taky pocit stastia som pocitila,ked som ich zatvarala do krabice 😂
vždy, keď sa ráno zobudím bez bolesti. vždy, keď sa mi podarí dosiahnuť nejaký čiastkový cieľ. vždy, keď viem, že členovia rodiny sú zdraví.
@bessie12 presne ako umieraju blizki liudia sa menej a menej dokazu tesit.
@mamamasama pre kazdeho normalneho zdravie. ale ked ti zrazu zacnu umierat rodicia a surodenci, potom je toho usmevu menej a menej
@lindous bud rada
@balerina2025 s nimi odide aj kusok z teba. Hovori sa, ze mama ti ublizi, ked "zaspi" navzdy. A u mna to plati na 100%. Ta bolest a pocit prazdnoty ...
@bessie12 ani nevrav. mne uz zomreli dvaja najblizsi a to som bola niekedy usmiata jak leco kazdy den :( uz nikdy viac
@zuzanita1609 už dávno nie že dlhé obdobie, mám pocit že vždy len chvíľkovo (Vianoce, dovolenka, svadba, oslava ..keď človek nemyslí na tie starosti)