Krémiky Nuance

gabona1
2. jan 2017

Ahojte, dostala som od manžela na Vianoce celú sadu krémov značky Nuance z lekárne- je to francúzska kozmetika, keďže nemám skúsenosť s touto značkou, chcem sa opýtať, či ich poznáte a čo na ne poviete. Zatiaľ sa mi javia veľmi fajn. Ja som vždy mala krémy z lekárne - rôzne značky, tieto mu poradili, vraj sú výborné. Budem rada za každý príspevok.

jasminet
2. jan 2017

moja svokra si nedavno kupila a je spokojna, ja som raz skusila ten jej a tiez v pohode...

tulipan2627
2. jan 2017

Prave zajtra cakam kuriera s balickom celej modrej sady. Podla toho, co som citala tu na MK po testovani Nuance, zatial vyzera byt tato znacka super. Teda zajtra zacnem s testovanim uz aj ja 🙂 Ale aj tak som tiez zvedava, co sem napisu dievcata.

stastnablcha
9. jan 2017

ahoj. ja osm si povedala ze konecne sa idem o seba starat bo doteraz sami moc nedarilo :( a zacala som prave tym ze som si "vypytala" na vianoce kremy z lekarne. este sa len ucim ze sa treba nakremovat aj vecer aj rano, ale s nance som zatial spokojna (teda ked si ho nezabudnem dat : ) ) mam pocit ze sa mi trochu vyzehlili vrasky. no som sama zvedava aka krasna budem 🙂

gabona1
autor
15. jan 2017

Ďakujem za odpovede dievčatá, krémy sú príjemné, krásne voňajú a sadli mi naozaj dobre. Možno mi mohol manžel kúpiť tú radu pre vyšší vek, ale on sa riadil mojim skutočným vekom. Ja osobne si vždy kúpim krém pre staršie dámy, aby dobre zabral. Ja mám modrý vrchnáčik. Potom sú ešte červené a zlaté pre staršie ročníky, bola som v lekárni na prieskume nuance🙂.

tulipan2627
15. jan 2017

@gabona1 tiez mam modru sadu, mam 39 rokov, po 2 tyzdnoch testovania mi uplne vyhovuje a postacuje, ani doteraz som este nepotrebovala pouzivat specialnejsie protivraskove kremy, ved naco zbytocne zatazovat plet niecim este nepotrebnym...ked to uz bude potrebne, prejdem na tie 2 uz vyssie rady, ktore sa aj tak odporucaju pouzivat az po 40-tke.

zuzka_1985
29. jan 2017

Pouzivan nocny - modry a je super. Pekne vonia a rychlo sa vstrebava