Kvalitné a nekvalitné výrobky

aris
28. jún 2006

dievcata ked si mozme vymenit skusenosti mozno usetrime par koruniek a budeme o cosi mudrejsie 🙂

aris
autor
28. jún 2006

plienky, vlhcene obrusky, pracie prasky, avivaze... kozmetika, potraviny... toho bude asi vela

sunny6
28. jún 2006

neviem,ale bola som prekvapena ze huggies a pampers su na SK este draksie ako v UK ☹ ,prave na SK som vyskusala plienky z LIDL a bola som spokojna.
Do vane nepouzivam ziadnu kozmetiku,lebo vysusuje,mam len olej od doktora.Prach na pranie ,hociaky len musi by BIO [pre deti tiez]vacsinou persil,fairly,ariel....
vlhcene obrusky:lidlove,tescove,ked sa oplati aj pampers ,vacsinou byva akcia kup jedny a jedny mas zadarmo 😉

siskatan
28. jún 2006

vlhcene obrusky z DM - babylove, s tými mám super skúsenosť stoja 119,- SK dvojbalenie tusím po 100ks jeden balík.... dobrá cena 😉

pouzivam praci prasok LOVELA pre deti a avivaz sa na zaciatku nesmie, ja plakam dvakrat v cistej vode 😎

stankas
28. jún 2006

Miesto avivaze mozte kludne pouzit obyc.ocot, a trebars do neho pridat levandulovy, ruzovy, alebo nejaky etericky olejicek (1-2 kvapky), pozor, ale na tie prirodne....
Ocot z pradla urcite nebudete citit...

aris
autor
28. jún 2006

no pozeram ze sa to rozbehlo. prasok Ariel kids. o lidlovych plienkach som tiez pocula vela dobreho. na vlhcene obrusky zas negativ na oli znacku.

sylvie
28. jún 2006

ja odporucam plienky Huggies soft and Dry, urcite nie Huggies newborn, tie mi zakazdym precikal a prekakal.. a este plienky Babylove z Dm drogerie su dobre..
vlozky do podprsenky odporucam tiez Babylove, maju celkom dobru cenu, asi 80 Sk a maju samoliepaci pruzok z druhej strany..
vlhcene utierky som pouzivala Pampers, tie su celkom dobre.. potom tiez Babylove, tiez ujdu, ale tie sensitive maju divnu vonu.. teraz pouzivam Nivea a tie dost smrdia.. dnes som si kupila Oli, ale nie tie v tej gulatej nadobe ale nejake nove, su balene ako Pampers a ostatne, stali 73 Sk,vo V-drogerii maju akciu na ne.. tak som zvedava ake budu.. tiez tam maju akciu na plienky Huggies..
tiez som o Lidl plienkach pocula ze su dobre a najlacnejsie, ale zatial som si ich nekupila, lebo do Lidlu nechodime nakupovat..

kattum
28. jún 2006

Pozor na Johnson vlhcene obrusky, su prehnane parfumovane a tiez Bubchen kozmetika, az moc a divne voni.

Ma niekto skusenosti s plienkami Fixies?

silvinka
28. jún 2006

neda mi nezapojit sa o kvalite nekvalite slovenskych vyrobkov.... je to fakt otras ceny vysoke a kvalita nulova, neviem ako vy ale my mame take skusenosti ze vyrobky zakupene na slovensku koncia "reklamaciou" ak sa nam chce kvoli tomu behat a jedovat

co sa tyka plienok tak my sme skusali uz vsetky mozne babylovky,huggies,pampers... vsetko kvalitne precurkane alebo preserkane teda zasa nie vzdy ale takmer vzdy, v bipe v rakusku v hainburgu sme objavili pampers active fit kt. sa u nas na slovensku nedaju zohnat !!!! stoja sice 11 eur / tusim 46 ks ale netreba ich tak casto menit, su super, veve sa nezaparuje, neprecikava sa, laicky a asi dost blbo povedane tancuju ako veve piska 🙂))) tieto plienky nam ale sluzia az od nejakych 6 tich mesiacov dovtedy jednoznacne huggies ale to si musite kazda najst svoju znacku 🙂
inak vseobecne sa viac oplati kupovat v rakusku , neviem o huggies ale obycajne pampers tam stoja okolo 10 eur a je ich tam 62-68 ks

obrusky suhlasim s kattum su az moc vlhcene 🙂 my pouzivame sensitive pampers 🙂

a vyborna vec zial neviem teraz cenu obrusky sau baer od DM na pusu a rucicky s melonovou prichutou, dobra pomocka na cesty ked nie je po ruke umyvadlo 🙂

tilly
28. jún 2006

silvi, na slovensku sa teraz začali predávať pampersky a sú presne také ako tie rakúske...

ja mám so slovenskými výrobkami len dobré skúsenosti...

k

silvinka
29. jún 2006

tilly to vazne ????? a co stoja tie pampers u nas ? tie s tym pruznym pasom mas na mysli ? kde si ich videla ????????

sylvie
29. jún 2006

a este odporucam krem na zadocek Penaten.. stoji sice az okolo 95-110 Sk, ako kde, ale je velmi dobry, ma taku tuhsiu konzistenciu ako jekorisova pasta a preto lepsie drzi na zadocku a aj lepsie voni..

sylvie
30. jún 2006

dnes som bola v Lidl a chcela som si kupit tie plienky,ze ich vyskusam.. ale najmensie mali na 4-9 kg.. neviete, mensie neexistuju ? lebo tieto su nam este velke.. 😒

ena
30. jún 2006

sylvie: mensie nie su.. a to ti treba este mensie ako 4 kg? nam tie lidlove boli najlepsie tusim ked mal okolo tych 6-6,5 kil.
sak neva, odloz, budu na neskor ;))

sylvie
30. jún 2006

ena: my pouzivame Huggies 3-6 kg.. tie 4-9 su nam velke, napriek tomu ze maly vazi cez 5 kg,neviem presne, lebo sme uz dlho neboli v poradni..
takz mensie nie su ? neva.. odlozime..

sylvie
6. júl 2006

tak som vyskusala tie obrusky Oli a fakt su to najotrasnejsie obrusky.. kvalita nanic a navyse smrdia ako prostriedok na umyvanie riadu.. 😝

barbi13
8. júl 2006

a s vložkami do podprsenky mate ake skusenosti?
tescacke sú moc igelitove, hned mam pocit "skysnuteho mlieka", fixies super, ale dost drahe.
nemate skusenosti s ekologickymi-pracimi? ktore su naj?za kolko?

ena
8. júl 2006

barbi13:mne sa tiez zdali najlepsie chicco, ale da sa aj babylove.
okrem oli obruskou si myslim ze nic moc su aj tesco obrusky, ke dboal akcia tak stali tusim nejakych 27 sk. ale pouzili sme jednu, take divne a tak divne parfemovane.. vlhke utierky babylove su fajn a duo balenie stoji 120 sk.. aj nivea a pamers su dobre, ale drahsie..
a plienky su podla mna uplne v pohode LIDLacke Cien, tie co spominala aj Sylvie, kus vyjde u tych mensich 4.20 sk a u vacsich 4.80 sk.. ale len tie male balenia, valke balenia su drahsie, tie maju navyse nejaky indikator vlhkosti.. sice neviem naco, sak to hned zistite ked je plienka plna ;)

kangaroo
12. júl 2006

Ja to kašlem.Tá technika balšaja my zmazala odpoveď.

kangaroo
12. júl 2006

barbi13:používam johnson,pretože sa dajú nalepiť,dobre sajú,sú tvarom podobné avent a nepúštajú chlpy,ako fixies,ktoré sú najmenej viditeľné.Keď je sladké mliečko,prilepia sa chlpy a dieťatko šabluje a ty máš koópec arbeit.Alpa a babynova mi pretiekli a majú nedobrý tvar.
Riťku umývame vodou a tampónom,pretože po obrúskoch mám ja taký zaleptaný a smradľavý pocit.A okrem toho to malému urobilo v riťke boľačku,keď bol v pôrodnici/Oli/.
Prášok mimino celkom dobre vyperie dôsledky detskej neobratnosti a malá ma citlivú kožu/atopik/a nerobí jej problém.
Sú tie lidl fakt také dobré???Nie sú to igelity ako aro.Huggies sú vraj lepšie pre baby,náš chlap ich tiež precikával.Dobré sú aj hypernova.

zzacek
13. júl 2006

Vlozky do podprsenky doporucuju Avent, jsou velmi kvalitni, dobre sedi a nedrazdi bradavku, jsou ve verzi praci a jednorazove. Maji i spoustu dalsich vyhod....
sorry za propagaci, ale tohle mi prijde spis jako dobra rada...

zdenda🙂

eta
13. júl 2006

zdendo-osobna skusenost 😀 😀 😀

zzacek
16. júl 2006

eta: hmmm....nene..osobni ne....zatim jsem tata cekatel 🙂
ale rikaj to maminky.... 😅

ukana
10. aug 2006

Dobré sú aj plienky TESCO ale len tie fialové, nie biele, tie sú igeliťáky. Tie fialové sú lepšie a nie sú ani drahé. 😉

stankas
11. aug 2006

Vlozky do podprsenky
ja som dostala tip na tieto, mam ich 2x, ale este neodskusane, tak uvidime.

http://www.mamina.cz/?go=8&kat=51

tilly
11. aug 2006

baby a máte skúsenosti s www.babysuper.sk? ide vám to? alebo sa vám nahodí hneď česká stránka?

konica
12. aug 2006

Ahoj, plienky tiez odporucam fialove Tesco, su take iste ako Pampers. Ked je akcia stoja 300, inak 370 Sk.
Na prebalovanie pouzivam male vedierko s hubkou, niekedy kvapnem do vody nejaku detsku kupel, olej.. , vlhcene len ne cestovanie.
Po umyti sa mi velmi osvedcila pasta s rybim olejom ( v lekarnach, cca 50 SK), niekomu moze prekazat vona, ale je super mastna, akurat nechava biele skvrny na obleceni.
Na zaparenu ritku Pytiol, poradte tiez nieco co zahoji cez noc. Kozmetiku od Alpy.
Ked som kojila, doma pri kojeni som si vkladala bavlnenu plienku, skoda vyhodenych penazi za vlozky, a navyse treba casto menit..
Mlieko kupujeme vyhradne plnotucne (od 13 mesiacov)
Dufam, ze sa niekomu zide, ahoj zatial 🙂

expertka8
12. aug 2006

..na detskú *prdelku* je skvelý tento krém:

https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...

dolinka
12. aug 2006

ja si tiez pochvalujem plienky Lidl.. tie velke balenia Cien.. vyskusali sme uz vsetky mozne.. najhorsie su na tom Fixies strasne kratke a precikaju sa...
na ritku Wundschutz creme od Nivea, obrusky bez pafemu hrubsie Huggies,papanie Hipp z bio fariem,...

bellezza
12. aug 2006

my sme spokojní s pamperskami, na zadok jekorisová masť. Na pranie Lovella, majú aj výbornú aviváž. Vlhčené obrúsky Cien z lidlu, ale blbo sa vyťahujú. Kozmetika do roka len olivový olej a indulona, potom Babylove, vyhovuje aj mne.
Nivea ma štípe a smrdí, divím sa že ju komora slovenských pediatrov schválila.
Tampóny do podprsenky som používala Fixies. Furt boli vlhké, lebo moje dieťa len spalo a spalo.
V pôrodnici som používala vlhké obrúsky, taká tmavomodrá značka, 6 sa ich predávalo v kufríku, utierala som si s nimi aj tvár.
Ale tá indulona je úžasná.

sunny6
12. aug 2006

tiez odporucam ako expertka na decky zadocek SUDOCREAM,a tu v UK ho pouziva vacsina mamiciek,ale aj dospely [na suchu pokozku] 🙂