LR Health and Beauty - skúsenosti

matovata
21. nov 2017

Ahojte, má niekto skúsenosti s touto firmou?

jaroslav81
30. jan 2019

LR produkty su predrazene sunty, pozrite si zlozenia ich produktov, dlhe ako telefonny zoznam...same chemikalie a konzervanty...uz sa konecne spamatajte....viete preco su ich aloevera gely take huste? Lebo ich zahustuju gumou (xhantan). Je to iba marketingovy tah....predajcovia vas budu presviedcat, ze je to preto, lebo obsahuju 98% Aloe a ostatne gely z lekarne su riedke a nekvalitne...Po lisovani je aj ich aloe gel riedky ako voda, preto to zahustuju gumov, aby potom mohli tlacit zakaznikovi do hlavy kaleraby, ake su kvalitne v porovnani s konkurenciou...vsetko je to klamstvo...a o dalsich pridanych chemikaliach ani nevravim....AV gely z lekarne su riedcie, lebo do toho nepridavaju umelu gumu...a su o polovicu lacnejsie a kvalitnejsie. Rovnako to je so vsetkymi produktami...krem na tvar obsakuje parfemy ( fragrance), mna po ich soft skin kreme stipala cela tvar...a o ich rade Figure na chudnutie ani nehovorim. 450g nekvalitneho proteinu s ovsenymi vlockami stoji 44€ !!! Videli ste zlozenie? Obsahuje najlacnejsi sojovy protein. V akomkolvek fitness shope kupite kilo sojoveho izolatu za cca 6€ a vlocky za par centov. Alebo 6 tyciniek za 30€. Spamatajte sa ludia. 8 dielna sada stetcov na licenie za 230€ ??? V DM kupite taku sadu za 15€. Uz si nenechajte vymyvat mozgy LR predajcami, ake su to super kvalitne vyrobky. Je to len dobre premysleny marketingovy tah. Kto neveri, nech si overi zlozenia ich produktov na internete a zacne si o tom nieco zistovat a porovnavat to s inymi, o polovicu lacnejsimi produktami z lekarne..Budete velmi prekvapeni. Nehovorim, ze ich produkty nie su ucinne, ale ku kazdemu produktu existuje ina alternativa za omnoho nizsie ceny. Kupovanim ich vyrobkov sa len skladate na vyplaty svojim predajcom a predajcom nad nimi v pyramide. V USA teraz prebiehaju obrovske antikampane proti MLM firmam..len zdieraju ludi a nicia medziludske vztahy...precitajte si nieco o firme Amway, ktora posobi po celom svete. Je to sekta. LR je to iste, len zatial posobi iba v Europe. Na prednaskach vam kvalitne vymiju mozog, zmenia myslenie a stavate sa ich oveckami. Oni sa potom vyvazaju na sluzobnych meredesoch a smeju sa na vas.

14lenka80
17. feb 2019

@jaroslav81 krásna anti reklama.
Trosku vás musím opraviť.
Čo sa týka aloe vera v lekárni vs LR.
V lekárni dostane iba šťavy, to s gélom nemá absolútne nič spoločné, preto je taka lacná. Ja osobne mam artrózu 3 stupňa osteoporózu 2 stupňa a vďaka im "neúčinného" gélu ešte chodím a nemusím na operáciu.
Nehovoriac o reflux, ktorý má trápil. Predstavte si, ani ten má netrapi
Vďaka colostrum, neberiem ATB už rok a to som bravala každe tri týždne. Lekárka bola zo mňa zúfalá.
Teraz stretla moju matku a sa jej pýtala, čo je so mnou, dlho som tam nebola.
Mam odskúšaných výrobkov viac a prekvapivo sú účinné.
Nehovoriac o kozmetike.
Zubná pasta, ktorá dokázala poriešiť zapálené ďasná.
Umývacia emulzia. Je jedina v čom sa matka môže umývať s jej citlivou pokožkou.
Je toho strašne veľa.
Cena? Je na každom človeku, či si to kúpy za plnú sumu alebo využije možnosť registrácie, môže nakupovať výrobky za veľkoobchodnu sumu.
Určite som presvedčená, že keby ste nemali toľko breptov a niečo odtiaľ skúsili, boli by ste prekvapený ako všetko funguje.

alissalucia
4. sep 2019

@matovata ano sama tam pracujem sk je záujem tu je číslo+421 918 128 170 a moj FB Lucia Luci Alissaa používam výrobky a som spokojná

sabinalozekova
19. okt 2020

@matovata Ahojte,
ak je tu niekto z okolia Prievidze a má záujem o výrobky LR alebo si chce privyrobiť, prosím kontaktuj ma na fb - Sabína Ložeková alebo mi zavolaj na 0903509865.
Samozrejme ak nie si z okolia PD, môžeš ma taktiež kontaktovať. Rada ti poradím a všetko vysvetlím! 🙂

chevron
1. jún 2021

@jaroslav81 present tak. Gel so stabilizátormi, aromami, ako slasidlo sacharin - coz sa vyraba z uhlia alebo synteticky z toluenu, dalej sorban draselný- dalsia syntetická , ktora sa získava z ropných derivátov, To je mi teda zdravie do pohara. Btw zrovna sacharin roky zakázanou latkou v zahranici, pri klinických testoch na zvieratach zistili výskyt rakoviny močového a dalsich zhubných ochorení a vy za to este chcete platit alebo to tu ospevovať za to, ze predajom tejto hluposti vam to hodi par EUR a kazda predražená flaska prihodí dalsie Eura niekomu nad vami za to ta prestrelene cena. Naozaj ku kazdemu takemuto produktu existuje ekvivalent kt. Nebude stat 30,40, 50€ len za to že platíte niekomu káru na vozenie a par € . a vy co to tu ospevujete ste presne tie ktore ktore sa snažíte predat vyrobky s 300% nadhodenou cenou aby ste z toho nieco mali. Comu rozumiem ale je to uplne mimo klamanie ludi a podstrkovanie produktov ktore realne kupite do 10€. Takze ludia nedajte sa oklamať , čítajte zlozenia, hladajte ekvivalenty a usetrite tazko zarobene peniaze.

deenisssa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz