Má mať dcéra na karnevale kostým nevesty?
AHojte, chcela by som na rychlo podebatovat o vasich skusenostiach s tym, ci prinasa nestastie, alebo co, ak ma niekto na (skolkarskom) karnevale masku nevesty. Totiz, moja 4-rocny dcera sa pre to rozhodla uz asi pred mesiacom, vtedy sme kupili take saty, akoby druzickovske, v pondelok som jej v svadobke pozicala zavoj, strasne po nom tuzila a v utorok sme kupili biele saty. Vcera prisiel domov manzel s tym, ze nesmie byt nevestou, lebo svokrovci povedali, ze nevestou moze byt clovek len raz... a to s takym dramatickym tonom. Dnes poobede maju kasrneval a ja neviem, ako to dopadne. Mala chce, aby tam svokrovci isli s nami. Nechala som na Muzovi, aby ju presvedcil, vcera este suhlasila, ze bude teda druzicka, ale dnes uz zasa hudla len o tej neveste. Co vy na to?

•
30. máj 2008Xixi dost komicke, ved ako deti som sa aj ja hravala na nevestu a svadbu a obliekala sa do maminych svadobnych siat. Myslis ze to nieco zmeni? Su to len povery. Ja som uz 9 rokov stastne vydata. 😃 😉
0
No ja si myslim ze Nevestou byt moze a nebude to mat niake nasledky, ja som bola v 15 tich v sestrinych svadobnych satach oblecena a ziadny problem stym nemam, chystam sa aj do svojich 😉
A tie nazory svokovcou by som ...
Dcerka bude najstastnejsia ked bude to co chce byt a nie to co by chceli svokrovci !!!!!!!!!
A tie nazory svokovcou by som ...
Dcerka bude najstastnejsia ked bude to co chce byt a nie to co by chceli svokrovci !!!!!!!!!
Babenky, dakujem za podporu. Vyzera to u svokrovcov a aj u maznela (aby im neuskodil na nervy) na vaznu zalezitost. SOm tam v uvode pisala trochu blbosti. Som jej kupila nie dvojo siat, ale saty a potom biele botky.
Mozno spravim tu korunku....pre istotu. Uvidim ako to dopadne, dam vediet vecer.
Mozno spravim tu korunku....pre istotu. Uvidim ako to dopadne, dam vediet vecer.
K svokrynym poveram patri aj to, ze sa nemoze prezliekat postelne pradlo v piatok. Tak som dne prezliekala malemu postielku 😃 😃 😃 To ste uz poculi?
deti su male....nebude si do do dospelosti ani pametat v com bolo:-) a ostatnym nech to je jedno hlavna vec ze ona chcce
a proč se nesmí převlíkat postel v pátek? to by mě fakt zajímalo...jinak jsme taky vdaná a taky jsem si hrála na nevěstu...máma taky neměla radost, ale jen proto že jsem jí rozstříhala záaclony 😃 😃
NO tak ahojte. Dodatocne dakujem za podporu vsetkym. Nastastie, v tomto pripade, svokra sa neukazala, lebo varila jahodovy dzem a bola unavena, prisiel len svokor. A Kaja nejako predychala to, ze bude nevesta, ale ze nebude mat zavoj. Urobiila som jej do hlavy taku papierovu ruzicku a mala slnecnik- vyhodne, lebo na tom ich dvore pieklo ako na Sahare. Ale nebojte sa, predtym som dala vase reakcie precitat manzelovi, aby trocha schladol. Keby bola mala robila nejaky velky cirkus kvoli tomu zavoju, tak by som jej ho prisaham dala, ale na stastie to zvladla v pohode. NIekedy pridam jej foto, som teraz vyflusnuta.
😃 😃 😃 to je pekna kravina, radsej by som dcere urobila radost akoby som mala verit staroverskym taraninam
No, nastastie v tej ich skolke maju dost rozumu na to, aby nerobili sutaz masiek. Dokonca maju aj taku tombolu, kde kazde dieta dostane balicek a az potom je taka klasicka, aby nikto nebol smutny, ze nic nevyhral.
Začni písať odpoveď...

Odošli