Mám 25 rokov a nerozumiem si s rovesníkmi

15. júl 2022

Ahojte. Mam 25 rokov a mam problem si porozumiet s chlapcami v mojom veku. Proste su nezodpovedni nic ine ako byt na mobile ani nevedia. Mala som viacej vztahov, ale stale iba hrali hry a stale mali mobil v ruke. Ja uz neviem co je toto za generacia. Proste mi dnesni muzi pridu nezodpovedni nechcu svadbu nechcu deti a ja som uz pripravena na oboje. Nechceli sa rozpravat o vaznych veciach a chceli si uzivat. Ake mate vy skusenosti? Ja viem ze existuju aj vynimky ale nejako sa mi nedari. Je toto problem iba mladsej generacie alebo su taki uz aj starsi ktorych opantal virtualny svet?

ziarifka
15. júl 2022

Keď som stretla manžela, mal 25r, v ruke telefón, fľašku a len hral hry a spal. Začal sa o mňa zaujímať, tak som ho poslala do hája, že ja si chcem založiť rodinu a mať veľa detí. (Dúfala som, že som ho odradila a dá mi pokoj). On bez mihnutia oka zanechal nezodpovedný život, našiel si dvojnásobne lepšie platenú prácu a za 8 mesiacov ma požiadal o ruku, lebo vraj vždy túžil po rodine a deti chcel stihnúť ešte do 25ťky. Sme 6 rokov manželia, najlepší manžel a otec.

Môj brat má 26, nešťastný, aké povrchné sú ženy, žiadnu rodinne založenú nevie nájsť a tiež by sa chcel oženiť a mať rodinu. Ale na rande je z neho ťažký povrchný frajer (ukazuje mi konverzácie a počujem, keď telefonuje).

Muži sú divnií... Skús vyrukovať s pravdou čím skôr, možno odhalíš poklad. Alebo utečie a aspoň nebudeš strácať čas.

lindous
15. júl 2022

V každej generácii nájdeš aj takých, aj onakých... Máme v rodine aj 40tnikov a starších, ktorí sú stále len na mobile 😅😅 No a túžba po svadbe a deťoch v 25 podľa mňa vôbec nesúvisí so zodpovednosťou, skôr si nestretla niekoho kto má rovnako nastavený rebríček hodnôt ako ty...ani veľa žien v tomto veku sa do toho ešte nehrnie (podľa seba, kamarátok, báb z môjho okolia a vlastne aj seba, sme rovesníčky).. Neviem úplne asi poradiť kde a ako, ale držím ti prsty aby si stretla toho pravého 😊

viestta
15. júl 2022

Ani pred 20 rokmi tvoji rovesníci neboli nastavení na svadbu a deti. A ani mnoho tvojichbrovesnicok ešte nie je nastavených na svadbu a deti. Dnešná generácia v tvojom veku ešte žije a začína kariéru. Nie každý má zmysel života v rodine a deťoch. Niekto k tomu časom dozreje, niekto sa podda tlaku okolia (výsledok je sporný), niekto tak "ďaleko" nedôjde nikdy.

ms_green
15. júl 2022

Strašne záleží od toho s kým sa stretávaš. Ja a spolužiaci ktorý sme išli na výšku sme v 25 začínali kariéru a keby mi vtedy môj partner povedal, že chce "rodinu a deti" oplieskala by som mu o hlavu, že a kam ich nasťahujeme.
Na druhú stranu sesternica na výšku nešla. Tak logicky keď v 19 zmaturovala, našla si robotu, keď mala 21 boli sme jej na svadbe, 23 prvé bábo 25 druhé. Proste mala "viac času", nemusela riešiť štúdium a venovala sa niečomu inému.

selest
15. júl 2022

Mam 40 a v 25 vsetci rovesnici zili s rodicmi, hrali PSko a o detoch ani nesnivali😅

mooonika1975
21. okt 2022

@selest presne, neviem si predstaviť, že by mi 25ročný doniesol vnúča, teda nemám deti v tom veku, ale neviem si to ani predstaviť. Môj chlap mal 31, keď sa ženil a veru akurát vek. Bratranca mám 38 a teda on je veľké decko.