Mám pocit, že si plním detské sny

13. jan 2025

Ahojte,mám priateľa už štyri roky a odkedy som aj začala pracovať čo je asi rok mám pocit že si plním detské sny aj keď vám to príde možno divne ale konečne som si kúpila playstation ,kúpila iphone ,ja viem že sú to len materiálne veci a sú to somariny ale proste konečne mám pocit že som si splnila tie veci ktore som chcela v detstve a rodičia si to nemohli dovoliť to je cestovať,konzola,lepší mobil proste trošku viac si dovoliť ,som divna keď to takto prežívam ? Prosím pochopte má že na Tom nelipnem len mi to prináša taký pocit ako keby som sa vrátila do detstva ale so splnenymi snami,máte to tiež tak niekto? 😊

doriiis
13. jan 2025

Je to úplne normálne.Nikdy nezabudnem,keď sme si s mužom kúpili prvú umývačku riadu.
Nemali sme nič.Spali sme na nafukovacom matraci v našom vlastnom prázdnom prvom byte a mali dokopy 3 taniere,tri poháre a jeden hrniec.Ale umývačka bola.🤗 Tesila som sa jak mala.Alebo keď som si kúpila svoje prvé auto.

lucia13022023
13. jan 2025

Je to v poriadku. Ja som plakala keď som si v 18 kúpila auto za svoje zarobené peniaze 😀

beata_k
13. jan 2025

Sny si treba plnit. Uzi si to 😉

akyia
13. jan 2025

Vôbec nie si divná, zo mňa sa už takéto potešenie vytratilo a tak by som ho chcela späť

jamimo
13. jan 2025

mám to tak... Kúpim si čo chcem, kedy chcem a aké chcem, bez toho, aby som počúvala ponosy- ako v detstve. Vždy sa teším, uvedomujem si, že to nie je samozrejmosť... Vlastne ja si to takto užívam od veku 15 rokov = od mojej prvej brigády... Prečo? Lebo si zaslúžim a vážim si každú jednu vec, poznám hodnotu peňazí a drilu, cenu môjho úsilia a snahy 😉

mimikarol
14. jan 2025

Čo je na tom? Ja som si za prvú výplatu kúpila žehličku na vlasy

angeli121212
14. jan 2025

Jasné ja som si splnila sen z detstva a kúpila si bábiky také tie typ barbie a k tomu plno nábytku ale fakt že plno.. mám ho doma už pár rokov.. zo začiatku kým bol čas som sa s ním aj pohrala bolo super sa vrátiť do tých čias.. teraz sa nam narodila dcérka a keď bude dosť veľká veru tie hračky všetky zdedí ☺️

ninanikalova
14. jan 2025

Vôbec nie, mne prišlo toto uvedomenie že bože však niečo som zarobila nad rámec toho čo potrebujem však nie je hriech si dopriať. A napríklad ja milujem hudbu čiže peniaze idú do lístkov na koncerty 😁. Takže nie je na tom nič zvláštne ani čudné 😁😁 pokiaľ to človeku urobí radosť ( a vyslovene mu tie peniaze nechýbajú) tak nie je o čom ♥️

bloger
14. jan 2025

Super tak sa teším s tebou. Nie je na tom nič divné.

tramtada31
14. jan 2025

Ja som si v 21 zadala Audi do vyroby, tiež to bol detsky sen. Veď na to su zarobené peniaze, aby si si kupila, po com tuzis

misulka22
14. jan 2025

Ja si tiez plnim detske sny. A mam 34 a milujem dinosaurov a v klude si kupim aj hracku.Teda akoze to kupim dcere 🤣a preco nie,zivot je len jeden,treba si urobit radost

lucky_girl
14. jan 2025

Je super, ze si plnis svoje sny a robis veci, ktore ti prinasaju radost. Je to skvele, presne toto by malo byt sucastou zivota! Pises, ze na veciach nelipnes, cize je to OK.

lucky_girl
14. jan 2025

@misulka22 "v klude si kupim hracku. A akoze to kupim dcere." 😄😄😄 super. To ma pobavilo.

misulka22
14. jan 2025

@lucky_girl no co no, ja ked som bola decko neboli tak vymakane hracky ako teraz 🤣pred dvoma rokmi som k vianociam od maminy dostala obrovskeho T-rexa. Kolko radosti 😁