Máme kúpiť vajíčko alebo autosedačku od 0 - 18 kg?

audinkas4
25. sep 2015

Chcela by som poradit ohladom kupy autosedacky, ci je lepsie kupit vajicko, ktore je 0-13 kg alebo radsej autosedačku 0-18 kg ktora ma aj podložku pre malinke babatinko...a prosim vas ked budem mat tu autosedacku pustia babanko z porodnice s tym ze v aute si ho dam do sedacky??. + prosim poradte s vyberom kocika nakolko nechcem a ani neuvazujem nad kocikom s vanickou, skor by osm len sportovy a nejaka ta autosedacka k tomu..

maslenka47
25. sep 2015

Ak chces "len sportovy kocik" a k tomu autosedacku, tak asi ze potrebujes vajicko, nie 0-18kg. Velku sedacku predsa na ziaden sportovy kocik nedostanes. Je to neskutocne prakticke, ked portebujes nachvilu vybehnut z auta (napriklad do obchodu, jedna noha tam, druha spat) - aj pri vacsom dietati (rozumej takom, co uz zvladne sediet v sporiaku, ale stale sa zmesti do vajicka). Nemusis sa natahovat s vyberanim dietata so sedacky a potom naspat. Cvaknes vajicko na kocik a ides.

Nuz a sporiakov, ku ktorym sa da dokupit vajicko, je asi tak 3 miliony. Samozrejme potrebujes sportak a vajicko rovnakej znacky, inak ti to nepojde. Odporucam pozriet bazar. Pripadne si mozes kupit novy sportiak a k tomu "ojazdene" ale kompatibilne vajicko. Na tych obvykle nie je pouzivanie pre jedno-dve deti vobec vidiet (samozrejme ak to nepouziva nejake prasa).

Pokial nechces vajicko pouzivat s kocikom, tak to uz mas ozaj jedno, co kupis.