Marcipánové torty. Rady a postupy
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
koceny v nedelu mi ma prist navsteva 2 kocky, vela toho nezjedia ako ich poznam, no zostalo mi trocha tvarohovej plnky, co mam vymysliet nieco malicke, ale aby toho nebolo vela, nech sa to zje a nemusim priberat z toho ja? 😃
@jakelina krásně křivý dortík, a´t se oslava vydaří, synovi vše nej, tak už je plnoletý 🙂
Moc díky všem za liky, tu fialku jsem dělala už před pár měsíci, te´d mám v troubě korpus na valentýnské srdíčko a vyzkouším konečně ten mascarpone krém, koupila jsem to z Lidla, tak jsem zvědavá
Moc díky všem za liky, tu fialku jsem dělala už před pár měsíci, te´d mám v troubě korpus na valentýnské srdíčko a vyzkouším konečně ten mascarpone krém, koupila jsem to z Lidla, tak jsem zvědavá
ahoj holky, mohu se vás zeptat....chtěla bych zkusit udělat nějaký dort. Prosím, čím bych měla začít, co je podle vás, tak nejjednodušší a kde si mám nakoupit suroviny, se kterými se mi bude dobře dělat, abych to hned nevzdala. Děkuji moc 😉
@vecernicci chcela by som sa ta spytat, ked robis na okrajoch s tymi kliestikami tu ozdobu, treba na to hrubsiu potahovku, lebo ja sa snazim dost tenku a nedari sa mi to tak pekne, alebo nejaky iny figel? nahriat kliestiky aby to povolilo? vdaka
@isabella_fly jeeej dakujeeem 🙂
ved som si aj zanadavala, ked som ju v noci robila...furt sa mi zdala kriva :-N , sak aj je :-| , ale tak hadam sa bude pacit, je pre kamosku, tak hadam ma s nou neposle do pekla :-N :-S
ved som si aj zanadavala, ked som ju v noci robila...furt sa mi zdala kriva :-N , sak aj je :-| , ale tak hadam sa bude pacit, je pre kamosku, tak hadam ma s nou neposle do pekla :-N :-S
@isabella_fly když chci dělat kleštičkama, tak si nechávám trošku silnější potahovku, ale ne o moc a dělám to přes potr. folii, nic se nelepí a jde to perfektně 😉
@pipka náhodou je pěkně rovná, ale to je úděl dortařek, že na svém výtvoru pořád něco vidí 😃 mluvím z vlastní zkušenosti 😉
@mizulienka tak ty jsou nádherný, ty jsi fakt tak šikovná 🙂
@mizulienka tak ty jsou nádherný, ty jsi fakt tak šikovná 🙂
@mizulienka aco dalo sa to zvladnut?ja mam dnes len jednu robit,vcera snad po pol roku volno,to bol veget 😉
@katulkaaaaaa dalo, ale uz nevladzem, mam tak presilene ruky, ze nevladzem udrzat nic v ruke :-|
@alenv dakujem 😉
@alenv dakujem 😉
Začni písať odpoveď...

Odošli
hadam sa budu pacit 🙂