Marcipánové torty. Rady a postupy
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@jakelina andelicka, bud v noci ked je tma, normal v zažnutej miestnosti , alebo sa ako ja dnes v pracovni zabedníš na tmu a zaznes si 😃 ja skusala vcera vššeeeetko a toto vyhralo, ked som fotila normal vzdy mi ich odfotilo na modro 😞
holky moooooc dakujem, uz sa mi to blíži, keby ste videli aku predlohu mi holka poslala, by ste aj pochopili preco sa trasiem reakcie, bo som urobila dačo uuuplne ine :-N
holky moooooc dakujem, uz sa mi to blíži, keby ste videli aku predlohu mi holka poslala, by ste aj pochopili preco sa trasiem reakcie, bo som urobila dačo uuuplne ine :-N
@pristela tak ta je luxusní, ty jsi čarodějka, ne? Asi tě pošlem do báječných dortů, ať vidí, co se dá tady udělat a ještě k tomu to je mňaaaaaam 😉
tak nám sem hoď tu její předlohu, ať můžem porovnat
tak nám sem hoď tu její předlohu, ať můžem porovnat
@mia114 ta dinosauří, tak to mi hlava nebere, třikrát WAW. I ostatní jsou nádhera, ale tu s ještěry bych neudělala ani kdybych na to měla půl roku
@pristela jako vždy perfektní práce, podle mě nepřichází v úvahu, aby se objednavatelce nelíbil, je překrásnej......oj, já když si vzpomenu na náš svatební (objednaný od cukrářky), co to bylo za hrůzu, chce se mi plakat ještě dnes 😞
@pristela jako vždy perfektní práce, podle mě nepřichází v úvahu, aby se objednavatelce nelíbil, je překrásnej......oj, já když si vzpomenu na náš svatební (objednaný od cukrářky), co to bylo za hrůzu, chce se mi plakat ještě dnes 😞
@pristela ta je nadherna fakt krasa ty vies zo vsetkoho spravit nadheru a urcite sa bude pacit ved je dokonala a aj fialova je super vobec to nekazi ani tie ruze a fialovu tiez nemam rada fotit furt mi ju foti taku prasivu alebo moc tmavu
ten ako stencils na spodnej torte si malovala alebo robila cerou?
ten ako stencils na spodnej torte si malovala alebo robila cerou?
@miciatko kvietky sa mi robili dobre len ich mam moc velke chcelo by to ovela mensie len som nevedela ako mi to ukaze na torte a boli moc velke som ich tam nemohla napchat
jeej babenky vy ste poklady, to moji chlapi na nu hladeli tak vlažne 😞 😞 že som sa bála 😞 ale uz si bola po nu a paaacila sa :-N juuj taka som rada, este som jej nakazala nech mi zavola ci prezila cestu :-S
@njonja ruzicky som si robila cez tyzden priebezne :-p , korpusy som piekla vcera :-N / ja to tak vzdy na poslednu chvílu a pak som zrobena ako kon, neviem robit postupne dopredu 😞 , vcera som ju aj poskladala a ozdobila, len ruzicky som na nu davala az dnes ráno .
@yamahafazer 😃 to nieje pravy stencil cez cukrarske sablony, taka prachata niesom 😃 kupila som stencil vo vytvar. eshope, mam ich veeeeelaaa 😃 a za par supiek, len som nevedela ci to aj s nim pojde, ale ide 😃 http://www.animas.eu/e-shop/material-na-tvorivo...
@mates22 vies , ze ja ani nepamatam ci som mala na svadbe tortu ? :-N :-N som mala taku divnejsiu a veruze neviem |-|
@vecernicci no tuto moju fialovu som robila podla tejto na foto,obrazok poslala holka, len potah chcela fialovy a kvety fialove s bielymi a iba čisto ruže, torticku na foto som nerobila ja , je to foto z netu .
Tak chapes som sa bála , bo ona dooost vyberala aale nakonci povedala carovnu formulku 😃 : že nechávam to na tebe, len nech je fialova, s čisto len fialove ruže 😃
@njonja ruzicky som si robila cez tyzden priebezne :-p , korpusy som piekla vcera :-N / ja to tak vzdy na poslednu chvílu a pak som zrobena ako kon, neviem robit postupne dopredu 😞 , vcera som ju aj poskladala a ozdobila, len ruzicky som na nu davala az dnes ráno .
@yamahafazer 😃 to nieje pravy stencil cez cukrarske sablony, taka prachata niesom 😃 kupila som stencil vo vytvar. eshope, mam ich veeeeelaaa 😃 a za par supiek, len som nevedela ci to aj s nim pojde, ale ide 😃 http://www.animas.eu/e-shop/material-na-tvorivo...
@mates22 vies , ze ja ani nepamatam ci som mala na svadbe tortu ? :-N :-N som mala taku divnejsiu a veruze neviem |-|
@vecernicci no tuto moju fialovu som robila podla tejto na foto,obrazok poslala holka, len potah chcela fialovy a kvety fialove s bielymi a iba čisto ruže, torticku na foto som nerobila ja , je to foto z netu .
Tak chapes som sa bála , bo ona dooost vyberala aale nakonci povedala carovnu formulku 😃 : že nechávam to na tebe, len nech je fialova, s čisto len fialove ruže 😃
ahojte nevie mi niektora poradit rychly (nie moc prplavy) ale zato dobry koprus na tortu? zajtra musim rychlo piect a vsetko mam prplackove recepty,na cely den pomaly 😞
Začni písať odpoveď...

Odošli
dnes znova po nocnej a cely den spraveny pecenim toriet :-N
tu su moje dnesne torticky