Občianské združenie BOCIAN

mimusiacik
1. mar 2007

🙂Ahojte statocne dievcence!Zena kt.tuzi po babenku,mnohokrat urobi pre to i nemozne,len aby sa ten uzasny zazrak stal a mohla byt i ona stastna vo svojej veselej RODINE!Pred 4 rokmi som dosla na stretnutie OZ Bocian v KE a bol to zdroj cennych inf.o Dr.,vys.,liekoch,vitaminoch,cajoch,masazach,brusnom tanci,lieciteloch,astrologoch,centrach...Dnes mam doma skoro 3r NOEMI...a nakoniec uplne prirodzene...svojpomoc,tiez pomoc,supluje nekomunikativnost "ODBORNIKOV"...nevahajte...cas bezi...podelte sa o svoje skusenosti s kockami...stretavame sa raz do mesiaca...15.marca 2007 o 16,45h v Materskej skole na Ostepovej ul,v Kosiciach,po 17h beseda so sexuologickou MUDr.CAisovou "ako nevyhoriet v sexe a opat najst stratenu vasen a pozitok"
Kazdemu poslem viac info,ak bude zaujem.Babenko doma v postielke,na prsniku,v naruci, ja nauzasnejsim zazrakom a stoji za to on bojovat,nic na svete sa mu nevyrovna!!!

mimusiacik
autor
1. mar 2007

🙂 Viac info na nete BOCIANOVINY,a aktivitach v Bratislave a Trencine 😀 🙂 😵

mimusiacik
autor
2. mar 2007

😀 Cakarne pred CAR smutne,kazdy ponuro zvesenu hlavu dole,clovek tak velmi tuzi tuknut vedla do smutnej kocky,opytat sa jej co ma za sebou,ale HAMBI sa!Co ak sa to jej dotkne,chce zostat v anonymite...V Bociane kocky vesele,otvorene kazdej otazke,zmes pacientiek roznych centier,Dr.,moznost porovnavania,+ besedy s Dr. a odbornikmi+ a hlavne moznost topit DEPKY v smiechu...Je nas asi 10-15 kociek pravidelne sa stretavajucich,za 4 r ci
nnosti v KE uz 1O
deticiek (trojicky,na ceste dvojicky)...NEVAHAT DOJST,pomoct pomalej a vahavej PRIRODE! 😀 🙂 😵

mimusiacik
autor
5. mar 2007

🙂Hladaj na nete na BOCIANOVINACH info o POZICKACH na zakroky IVF 🙂 😀 😵

nika.f
5. mar 2007

Ahoj Mimu.Vidím,že sa s tebou nechce nikto debatiť,tak som sa rozhodla že ti niečo napíšem ja.Včera som čítala tvoj príbeh čo si postupne písala na zázraky sa dejú.Mala si to naozaj hrozne ťažké a veľmi ma mrzelo ako ti tý ževraj doktory ubližovali.No hlavne som rada že sa to obrátilo a že máte nádhernú dcérku.Si fakt skvelá,že chceš pomocť babenkám z koníka.Škoda že bývam v Čechách inak by som sa tam určite prišla pozrieť (aj keď ja to nepotrebujem pretože som dnes mala pozitívny test tak že som úplne paf) ale rada by som sa zoznámila s niekým s tej spoločnoťi a napríklad aj s tebou.Je úžasné ako si ľudia dokážu pomáhať a ty može byť na seba hrdá že to tiež dokážeš.Fandím ti a prajem aby bol tvoj život už len krásny a šťastný.Veď si si už toho zlého užila až až. 😀
S pozdravom Nika. 😉

jane1
6. mar 2007

Tak ahoj babulka! Našla som ťa. Dávaš tu veľa zo seba a to je vzácne. Verím, že tu ešte bude veľa príspevkov a otázok, len čo kočky zistia, že tu si. a isto sa ic nájde dosť, ktoré budú vďačné, že tu si a poradíš. Verím tomu. A možno sa raz stretneme aj na nejakom stretku, nevylučujem...
Mrcha zatiaľ nikde, a práve teraz, keď chcem čím skôr mať za sebou tie testy a to môžem absolvovať až v novom cykle. Tak neviem, kde práve teraz trčí, keď ju najviac chcem, hoci v posledných mesiacoch som sa modlila, aby neprišla. Potvora hnusná.

mimusiacik
autor
11. mar 2007

🙂 NA nete na "Bocianoviny" najdes v kazdom cisle vela zivotnych pribehov so strastiplnymi a slzami kropenymi cestami za babenkami,kt.sa vsak spravodlivo koncia carovnymi happyendami... 🙂 😀 😵

smiledra
13. mar 2007

Ahoj Mimusiacik 🙂 takze stvrtok 15.marca 2007 o 16,45h v Materskej skole na Ostepovej ul,v Kosiciach,po 17h je zaujimava tema 😉 Nenahrava sa to ? Tak lutujem, ze nemozem prist. 😒

mimusiacik
autor
14. mar 2007

🙂 Ahojte bambulky!
Ano "Smailicek - smiledra",
beseda so sexuologickou MUDr.Danicou Caisovou na temu:
"Ako nevyhoriet v sexe,aby sa po dlhorocnom snazeni nestal len vyrobou baby" zajtra po 17h,stretko snaziliek z KE a OZ BOCIANA v KE od 16,45hod v MS na Ostepovej ul.v Kosiciach,(pred a po besede)+ fakticke pripomienky k dotazniku pre centra asist.reprodukcie z OZ BOCIAN v BA.
Prosim rozhodnute zaujemkyne z KE a okolia,kt.nas planuju navstivit,kontaktujte ma na IP (popisem podrobny itinerar,mail,m.c.)
Tesime sa na interesantne a vesele stretnutie!
Cauenko! 🙂 😅 😵

govinda
14. mar 2007

mimusiacik, môže to byť veľmi zaujímavé, ale žiaľ, ja robím do piatej každý deň a štvrtky mám obzvlášť veľa práce, takže možno zajtra z práce sa mi nepodarí o piatej odísť. Teda nebudem môcť prísť ☹

mimusiacik
autor
14. mar 2007

🙂 Dostala som otazku,ci podobne OZ ako BOCIAN na SR neexistuje i v CZ.Ano !Je!
Nadacia MATERSKE NADEJE (kuk na net),v nej pracuje i Dr.Hanka Konecna autorka knihy : Na ceste za ditetem.Dve mala kridla.(pozri Literatura k N 97,viac infa tam) + vydava casopis Reprodukcni zdravi. 🙂 😅 😵

mimusiacik
autor
23. mar 2007

🙂 OZ BOCIAN chysta vydanie druhej PREDMATERSKEJ knizky s inf.o centrach asist.reprodukcie a liecbe bezdetnych na SR,v juni turne po SR a akcie k danej teme.

Beseda so sexulogickou MUDr.Danicou Caisovou mala obrovsky uspech,snazilky z Ke sa nevedia dockat dalsieho stretnutia s tymto skvelym clovekom a erudovanou odbornickou.
🙂 😀 😅 😵

maca21
23. mar 2007

mimušiačik, si zlatá držím palčeky 😀

mimusiacik
autor
1. máj 2007

Turné plodnosti

Turné plodnosti sa uskutoční počas Mesiaca plodnosti /oficiálne je to už šiestykrát celosvetovo mesiac jún/ v 8 väčších slovenských mestach:
Bratislava, Košice, Martin, Žilina, Trnava, Komárno, Nitra, Trenčín.

Samotná turné po jednotlivých mestách /promované prostredníctvom médií, plagátov, webstránok a reklamy v časopisoch, upozorňujúcej na druhé vydanie Predmaterskej knižky/ bude prebiehať nasledovne:

I. časť
v skorých popoludňajších hodinách na verejnom priestranstve v danom meste: (približne 2 hodiny) na námestí, pred kinom, pred obchodným domom, atď. Rozdávanie Pasu plodnosti a Predmaterskej knižky, rozdávanie vzoriek produktov, stručná komunikácia a informovanie o potrebe ochrany reprodukčného zdravia a zdravia v tehotenstve, atď.

II. časť
Po skončení pracovnej doby /pravdepodobne vždy o 17.00/ vo vybraných priestoroch: kinosála, telocvičňa, klub zdravej výživy, atď., s kapacitou približne 120-150 miest. Každého stretnutia sa zúčastnia vždy štyria odborníci, napr.: gynekológ, pediater, zástupca Bociana, sexuológ, andrológ, urológ, internista alebo odborník na zdravú výživu, podľa lokálnej potreby, ktorú sme vyšpecifikovali a dohodli so zástupcami spolupracujúcich médií. Prvých desať účastníkov získa Balíček reprodukčného zdravia obsahujúci prezervatív, vložku, intímnu hygienu, krém na ruky, poukážku na zľavu v predajni Baťa, atď. Súčasťou balíčka bude, samozrejme, aj Pas plodnosti a Predmaterská knižka. Sampling niektorých produktov bude pokračovať aj po skončení stretnutia. Samotné stretnutie bude prebiehať formou krátkej prednášky a série otázok a odpovedí, resp. diskusie typu: Vedeli ste, že...?

Súčasťou turné plodnosti bude aj séria súťaží o jednotlivé hodnotné ceny, napr. Balík preventívneho vyšetrenia v hodnote 8000,-Sk, dve detské vkladné knižky, novorodenecká sada AVENT v hodnote 5000,- Sk, atď.

🙂 😀 😅 😵

smiledra
3. máj 2007

Ahoj Mimusiacik, este sa nevie presny termin turne?

mimusiacik
autor
7. máj 2007

🙂 Akcia k "Mesiacu plodnosti a turné" sa v Kosiciach uskutocni dna 25.juna 2007 v pondelok o 16hod v rest.BIELY TIGER na Vodnej ul.

Stretnutie snaziliek a maminiek z Obc.zdruzenia BOCIAN sa uskutocni tento mesiac 17.5.2007 vo stvrtok po 16,30hod bud v MS na Ostepovej ulici alebo v cukrarni Ajda na Hl.ulici pri Dome potravin (este upresnim)...

Uz sa velmi tesime!
🙂 😀 😅 😵

ika00
9. máj 2007

Ahojte,my sme s manzelom niekolkokrat stretnutia v BA absolvovali. Vstup sprevadzal strach a neistota z novych ludi, ale vzdy sme odchadzali s velmi prijemnym pocitom. Dostali sme potrebne info, ktore bolo nezavisle a odborne.V nasich zaciatkoch nam stretnutia velmi pomohli. Mnoho sa docitate aj na nete, ale tu sa niekedy stracam v mnozstve tem a prispevkov a stoji ma dost casu 🙂 Ak sa mi v 5t potvrdi tehotenstvo, rada sa tam vratim a stanem sa opat clenkou ... a tesim sa ich skvelu kniznicu.

mimusiacik, vies info o akcii aj v BA? dakujem

mimusiacik
autor
9. máj 2007

Turné plodnosti sa blíži

Ani neviete, ako sa na vás tešíme. Prípravy Predmaterskej knižky vrcholia, pyšne vám ukazujeme aspoň novú obálku druhého vydania a obálku Pasu plodnosti, ktorý vychádza po prvý raz, predovšetkým za podpory vašich 2% z daní, za ktoré touto cestou opäť veľmi pekne ďakujeme. Špeciálna vďaka patrí tým z vás, ktorí 2% odovzdávajú pravidelne a ktorým záleží na tom, aby čo najviac ľudí získalo neskreslené a aktuálne informácie o tom, ako počať bábätko.

Pomaly balíme obrovské kufre na jún. Bude to naše prvé Turné plodnosti a máme pre vás pripravených množstvo odpovedí na otázky, čo mám robiť, ak túžim po bábätku. Predovšetkým na otázky, ktoré sa týkajú životného štýlu a voľne dostupných prostriedkov na pomoc plodnosti, pretože to sú oblasti, ktoré reálne a pomerne rýchlo dokážete ovplyvniť a zmeniť. Okrem toho sa na slovenskom trhu konečne pohli ľady a pribudlo niekoľko zaujímavých pomôcok plodnosti pre ženy i pre mužov. Za všetky spomeňme aspoň špeciálny ovulačný Eva test a prostriedok na pomoc mužskej plodnosti PROfertil či domáci Sperm&Prostatest. Samozrejme, nebudú chýbať ani odborné informácie o liečbe porúch plodnosti i neplodnosti pomocou modernej medicíny a konkrétne rady gynekológov, andrológov či sexuológov, vrátane stručného prehľadu o umelom oplodnení na Slovensku a v zahraničí.

Opäť nájdete slovník, aby ste rozumeli svojej diagnóze, výsledkom vyšetrenia, nákresy a popisy jednotlivých orgánov a oblastí plodnosti, ktoré by ste mali poznať, informácie o tom, ako sledovať ovuláciu, ako merať bazálnu teplotu, zoznam problémov, ktoré na prvý pohľad s plodnosťou nesúvisia, ale pre počatie bábätka môžu byť dôležité. Aktualizovali sme aj informácie o vyšetreniach v tehotenstve, tipy na to, ako sa stravovať, vhodne sa starať o pokožku a pripraviť na čo najpohodovejší pôrod. Predmaterská knižka pre vás pripravila zoznam vecí, ktoré si máte zbaliť do pôrodnice, na čo dať pozor pri výbere mena, či a prečo sa rozhodnúť pre odber pupočníkovej krvi alebo čo robiť pri predčasnom pôrode. Po narodení bábätka bude Predmaterská knižka vašim záznamníkom tých najúžasnejších prvých dní. Mladí rodičia v nej nájdu mimoriadne citlivým a zrozumiteľným jazykom spracované články o kojení, kúpaní, výbere cumlíka či kočiarika, očkovací kalendár, neoceniteľné rady o citlivom odsávaní mlieka či starostlivosti o prsia, prebaľovaní... Raz darmo, stále platí, že nič, ale nič vás dokonale nepripraví na dobrodružstvo materstva! Predmaterská knižka je však skvelý začiatok.

Ak nás o zaslanie Predmaterskej knižky požiadate, pošleme vám ju poštou alebo sa môžete zastaviť v v svojom okolí počas Turné plodnosti a získať ju úplne zdarma. V prípade zaslania poštou budete hradiť len poštovné a balné.

Už len tak na zamyslenie pripájame niekoľko riadkov o plánovaní bábätka, ktoré nás povzbudili pri organizácii Turné plodnosti. Spoločnosť, v ktorej žijeme a týka sa to takmer celej Západnej Európy a takzvanej civilizovanej časti sveta, má takmer v každej krajine organizáciu, ktorá má v názve plánovanie rodiny. Ako napríklad Asociácia plánovaného rodičovstva atď. Na 99% tieto spoločnosti informujú o hormonálnej a inej antikoncepcii, prezervatívoch a dokonca aj pilulkách „po". Ako keby plánovanie automaticky znamenalo počatiu zabrániť. Od toho sú predsa predložky kontra či anti. Nech vás to nemýli. Sme radi, ak niekto spoločnosť, predovšetkým páry v plodnom veku niekto informuje a veríme, že by tento druh vzdelávania a výchove k zodpovednosti mali podporovať predovšetkým komerčné spoločnosti, ktoré z predaja týchto výrobkov profitujú. Všetko v súlade s legislatívou, etikou a zdravým rozumom. No pre väčšinu z nás a myslíme si, že i pre väčšinu logicky uvažujúcich ľudí plánovať rodinu či rodičovstvo znamená dieťa mať a nie sa mu všemožne vyhnúť. Pomôžte nám opraviť pokrivený imidž slova plánovať. Zapojte sa s nami do rozdávania Pasu plodnosti a Predmaterskej knižky alebo nás navštívte počas Turné plodnosti. Povedzte vašim známym a kolegom, ktorí sú v reprodukčnom veku, aby prišli, dostali malý - alebo aj obrovský - darček a dozvedeli sa dôležité veci o svojom reprodukčnom zdraví a o plodnosti.

Turné plodnosti organizuje Občianske združenie BOCIAN v júni v ôsmych slovenských mestách. Vždy popoludní medzi 13.30 a 15.00 nás nájdete na najrušnejšom mieste v meste a od 16.00 do cca 17.30 sa bude konať zaujímavá prednáška o plodnosti. Jednotlivé miesta, dátumy a adresy nájdete v nižšie uvedenej tabuľke. Ak je miesto v tabuľke voľné, správna adresa sa na ňom objaví už čoskoro. Nezabudnite nás sledovať.

Mesto Dátum Exteriér Interiér
Nitra 12. 6. Svätoplukovo nám.
13.30-15.00
Trnava 13. 6.
Komárno 14. 6. Nám. gen. Klapku
13.30-15.00 Hotel Európa
miestnosť Leányka
16.00-18.00
Bratislava 15. 6. Primáciálne nám.
13.30-15.00 Primaciálny palác
miestnosť č. 5, prízemie
16.00-19.00
Trenčín 19. 6. Mierové nám.
13.30-15.00 Predajňa Malý princ
Mierové nám.
16.00-18.00
Žilina 20. 6. Nám. Andreja Hlinku
13.30-15.00
Martin 21. 6. Nám. SNP
13.30-15.00
Košice
Reštaurácia Biely tiger

A ešte niečo. Ak máte chuť počas Turné plodnosti nám pri rozdávaní materiálov vo vašom meste či okolí pomôcť, čo len na hodinku, dajte nám prosím vedieť. Určite nám veľmi pomôžete a spoznáte zaujímavý pracovný tím. Podrobnosti s vami dohodne pani Silvia Bertová, ktorej môžete každý deň v pracovnom čase telefonovať na číslo 0903/247 197.

BOCIAN získal prestížne medzinárodné ocenenie

V rámci tretieho ročníka Svetového mesiaca neplodnosti sa Občianskemu združeniu BOCIAN, ktoré sa zaoberá edukáciou v oblasti liečby neplodnosti a iniciuje vznik pravidiel, na ktorých sa spoločne dohodne odborná i laická verejnosť dostalo mimoriadnej cti: V rámci každoročného stretnutia ICSI (International Consumer Support for Infertility), medzinárodnej organizácie pre podporu neplodných párov, ktoré sa uskutočnilo 17. - 18. 6. 2005 v Kodani, OZ Bocian dostalo prestížne ocenenie Patient Leader Award, ktoré prevzala jeho predsedníčka Denisa Priadková.

O toto mimoriadne ocenenie sa uchádzajú organizácie z celého sveta, ktoré sa v oblasti liečby neplodnosti angažujú už dlhé roky. "OZ Bocian cenu získalo v neľahkom období, kedy sa o liečbe neplodnosti hovorí v súvislosti so škandálmi, úplatkami, neetickým konaním niektorých zainteresovaných ľudí a porušovaním zákonov, ktoré majú často voľný výklad a sú nejasné práve pre neplodné páry. Našou prioritou v najbližšom období bude iniciovanie "pravidiel", resp. štandardov, na ktorých sa dohodne väčšina odborníkov a ktoré budú zrozumiteľné pre dotknuté páry," hovorí predsedníčka OZ Bocian Denisa Priadková.

Takmer každý siedmy pár má dnes na Slovensku problém počať a donosiť zdravé dieťa. Mnohí sú problémom stigmatizovaní a trvá roky, kým vôbec vyhľadajú pomoc odborníkov. Oveľa jednoduchšia je pre nich komunikácia s podobne postihnutými ľuďmi, ktorí už určitý typ liečby podstúpili a dieťa sa im narodilo alebo si ho adoptovali. Neplodnosť tu bola odjakživa. Byť neplodný neznamená byť nenormálny ani chorý. Je to zdravotný stav, ktorý je potrebné skúmať a dnes, pomocou asistovanej reprodukcie, čiže metód pomoci počatiu aj riešiť. Liečba neplodnosti je však zároveň pomerne nové a rýchlo sa rozvíjajúce odvetvie s mnohými nedoriešenými etickými a legislatívnymi otázkami. Netreba sa však báť. Treba ich riešiť. Viac ako 120 000 ľudí na Slovensku čaká na informácie, ktoré môžu navždy zásadne zmeniť ich život.

BOCIAN vám ďakuje a teší sa, že čoskoro zavíta i k vám.

P.S.
Z celého srdca ďakujeme rodičom i starým rodičom, ktorí sa aj vďaka Bocianovej pomoci nekonečne radujú zo zdravých a krásnych detí.

Ešte raz ďakujeme všetkým, čo pomáhajú BOCIANOVI lietať!

mimusiacik
autor
5. jún 2007

🙂Stretnutie SNAZILIEK z OZ BOCIAN v KE - 7.juna 2007 vo stvrtok o 17 hod v MS na Ostepovej ul.v Kosiciach (itinerar poslem v IP na poziadanie) - pripravy akcie 25.6.2007 - TURNE PLODNOSTI v KE.
Tesime sa na nove tvaricky... 🙂 😀 😅 😵

mimusiacik
autor
9. jún 2007

🙂 Pri prilezitosti druheho vydania *Predmaterskej knizky Planujete
babatko?* a vydania prvého *Pasu plodnosti* pripravilo Obcianske
zdruzenie BOCIAN rozsiahlu informacnu kampan a *Turne plodnosti.* Tema
ochrany reprodukcneho zdravia ma v mediach a u sirokej verejnosti
obrovsku odozvu, z coho mame uprimnu radost. Verime, ze Vas zaujima,
ktore media informacie o publikaciach a Turne plodnosti uverejnili,
alebo odvysielali a tak pripajame strucny zoznam, ak je to mozne aj s
linkom, de si mozete dany prispevok pozriet alebo vypocut.

Doteraz bolo odvysielane alebo uverejnene:
v Rannom magazine na STV 16. 5. 2007
v tyzdenniku Szabad Ujsag 16. 5. 2007
v denniku Uj Szo 21. 5. 2007
v tyzdenniku Markiza 22. 5. 2007
v Regionalnom magazine na STV 24. 5. 2007
v madarskom vysielani Radia Patria Sro 24. 5. 2007
v Komarnanskych listoch 31. 5. 2007
v Slovenskom rozhlase 1. 6. 2007 (relacia Piatky pre matky)
(http://www.slovakradio.sk/inetportal/uploaded_s...)
v Ruzinovskej televizii v Bratislave 1. 6. 2007
v mesacniku MAMA a ja 06/07
v casopise Sestra
v casopise Dieta nielen pre rodicov 7/2007

v televizii TA3, v piatok 8. juna 2007
(http://www.ta3.com/sk/reportaze/42105_jun-mesia...)
v casopise Bajecna zena č. 23 zo 7. juna 2007 strana 33
v Slovenskom rozhlase bude vysielanie Nočná pyramída o 22.30 v piatok
16. júna

v prílohe denníka Pravda vyjde rozsiahly material 15. juna 2007.

Kedze *Turne plodnosti* sa zacina uz *12. 6. 2007*, dalsie materialy
planujeme a o vsetkych sa budeme snazit Vas co najpresnejsie informovat.
Aktualne informacie najdete aj na bocianoviny.sk,bratislava.sk a dieta.sk.

Kopie uverejnenych clankov a tiez zaznamy z odvysielanych rozhovorov a
prispevkov mame v pripade zaujmu k dispozicii v OZ Bocian.

Mozte vidiet i bilbordy, ktore su od zaciatku juna
vo vsetkych mestach, v ktorych sa uskutocni Turne plodnosti.
(v KE pri Donalde smer stanica)

25.juna v pondelok 2007 - turne plodnosti v KE od 13,30hod roznasanie pozvanok - letacikov na Hl.ul.,o 16hod beseda s odbornikmi v restauracii BIELY TIGER na Hrnciarskej ulici 29 v KE.

🙂 😀 😅 😵

arturinka
10. jún 2007

Ahoj mimusiacik,

chcela by som sa opytat ci je potrebne sa na tu prednasku v restauracii Biely tiger niekam zaregistrovat, alebo jednoducho tam prist. Celkom ma to turne plodnosti zaujalo, lebo si myslim ze je vela parov ktore maju problemy s otehotnenim a urobili by sme vsetko preto aby sa nam nas sen splnil.....a vlastne aj ten moj a mojho manzela. Uz 2 roky sa snazime o dietatko ale zatial neuspesne.....a preto uvitam akekolvek informacie ktore by nam mohli nejako pomoct a splnit nam tento krasny sen.....

mimusiacik
autor
10. jún 2007

🙂 Pokojny vecer!
Arturinka,staci priamo dojst,ziadna registracia sa nekona,
skvela prilezitost vidiet nazivo odbornikov - moznost priamo sa ich spytat na vsetko (pri ostychavosti formou anonymnych listockov) a porovnat odpovede viacerych v nie ambulantnom prostredi v neformalnej odviazanej atmosfere skupiny ludi...
Informacii nikdy nie je dost,
mozno napomozu priaznivejsej volbe dalsieho postupu na CESTE ZA DIETATKOM...
Kto sa vela pyta,vela sa dozvie...
Clovek tou hodinkou nema co stratit,len ziska...
(Mnohi pridu uz s napisanymi listockami,zvedavymi otazockami,aby na nieco nezodpovedane a nejasne dostali konecne odpoved)
Tesime sa na pozitivne ludske stretnutie NEDOCKAVYCH CAKATELOV...
🙂 😀 😅 😵

mimusiacik
autor
25. jún 2007

🙂 Akcia OZ BOCIAN - turne PLODNOSTI a cenne info k reprodukcnemu zdraviu od odbornikov pre verejnost - dnes o 16 hod v rest.Biely tiger na Hrnciarskej 29 v Kosiciach. 🙂 😀 😅 😵

jolanka
25. jún 2007

Ja se hlasim. Uz se na to tesim.

mimusiacik
autor
25. jún 2007

🙂 Turne PLODNOSTI sa naozaj tohto roku vydarilo,
propagacia v mediach priniesla svoje ovocie - hojnu ucast,
dokonca konecne parov,nie iba zien...
Rozumni vyuzili moznost oslovenia Dr. a konkretneho rozboru ich osobneho individ.problemu v neformalnej situacii -
bez sterilnej ambulancie a bez prostredia bielych plastov...
Kto chcel dozvedel sa to,co potreboval...

p.Deniska Priadkova a p.Silvia Bertova - vrucna vdaka Vam za velmi cennu a prinosnu akciu,a za Vasu zaslusnu cinnost pre nas nedockavo vyckavajucich BOCIANA...

Dakujeme!
🙂 😀 😅 😵

mimusiacik
autor
13. sep 2007

🙂 Dnes 13.sept.2007 o 17 hod v MŠ na Ostepovej ul.v Kosiciach stretnutie OZ BOCIAN ,
snaziliek,tehuliek,mamuliek...
itinerar v IP
Uspesny,slecny a vydareny den! 😉

mimusiacik
autor
22. mar 2008

😉

mimusiacik
autor
29. okt 2008

Huraaaa....nove cenne info pocas Turne plodnosti v jednotlivych mestach na SK...vyuzit...nech posunie blizsie k vytuzenemu cielu!Vela stastia nedockavym snazilkam - trpezlivym maminkam cakatelkam! 😀 😉
http://www.bocianoviny.sk/

kuspitka
29. okt 2008

ahojte.vlastne co je to za turne

mimusiacik
autor
30. okt 2008

TURNÉ PLODNOSTI

V týchto dňoch horúčkovito pripravujeme v poradí už druhé Turné plodnosti. Uskutoční sa na prelome novembra a decembra a tu sú termíny, kedy sa opäť za vami vyberieme na námestia slovenských miest:
Bratislava v stredu, 26. 11. 2008,
Trenčín v piatok, 28. 11. 2008,
Žilina v pondelok, 1. 12. 2008,
Banská Bystrica v utorok, 2. 12. 2008,
Prešov vo štvrtok, 4. 12. 2008,
Košice v piatok, 5. 12. 2008

Stretnutie s gynekológmi specialistami na problematiku nedobrovolnej bezdetnosti,z centier asistovanej reprodukcie,antisterilbnych poradni,sexuologom,urologom,embryologom...s anonymnymi parmi,ci jednotlivcami,kt.spaja tuzba po dietati so snahou najskorsieho naplnenia.
Vidiet svojich dr.bez bielych plastov v diskusii a casto i kontroverznej s inymi odbornikmi,kt.mozu mat uplne iny nazor na tu istu vec...
Vstup zadarmo,staci odhodlanie a presun fyzickeho tela na miesto stretnutia - nic viac - stratit sa neda nic - len ziskat!
Vela stastia!

mimusiacik
autor
30. okt 2008

Stretnutia s dr. zvyknu byt v prijemnej atmosfere salonikov restauracii, na namestiach sa rozdavaju letaciky s konkretnym informovanim o mieste stretnutia s dr.,a 3 vydanie predmaterskej knizky. 😉