icon

Olejček po kúpaní

emchuana
6. feb 2018

Caute maminy, chcela by som sa spýtať tých ktoré rodili v Košiciach Saci neviete aký olejcek dávaju na novorodeniatka? Vôňou sa mi veľmi páci a dodnes som ešte taký nenašla 😃

lindusss2016
6. feb 2018

Nechcem rypat, ale kvoli comu mas potrebu davat olejcek na novorodenca? Len kvoli voni ho patlat chemiou?

zuzicka72
6. feb 2018

@lindusss2016 To co je za odpoved...!!! Vzdy sa babatka natierali aj natierat budu!!!!

lindusss2016
6. feb 2018

@zuzicka72 no o tom teda nvm, ze by sa natierali vzdy, ale su aj prirodne oleje, tie samozrejme nevonaju.

zuzicka72
6. feb 2018

@emchuana Neviem,ci si skusala aviril baby,modry olejcek v sklenenej flasticke...velmi pekna vona.

zuzicka72
6. feb 2018

Snad,ked je to pre babatka aj spracovanie produktov je co najsetrnejsie.

lindusss2016
6. feb 2018

@zuzicka72 nvm, kedy si naposledy rodila ty, ale nam uz pred.dvomi rokmi neodporucali ziadne oleje, tento rok opat nikto neodporuca olejovat len tak. Takze ja uz mam druhe babatko, ktore sa po kupeli neolejuje a predstav si, ze im nic nie je, pokozku nemaju suchu

lindusss2016
6. feb 2018

@zuzicka72 😂😂😂 prepac, ale firmam urcite nejde o co najsetrnejsie spracovanie, ale o co najvyssi zisk. To je zvlastny nazor, ze co je pre babatka, je v poriadku. Podla mna je na trhu koooopec produktov, ktore by som ja pre svoje dieta nepouzila (nielen co sa kozmetiky tyka). Obhajuj to ako chces , ale len kvoli voni natierat dietatko chemiou, je podla mna blbost. Ale kazdy ma pravo robit so svojim dietatom, co uzna za vhodne, ja som chcela mamicke v dobrom poradit.

zuzicka72
6. feb 2018

Moj najmladsi syn ma 29 mesiacov a najstarsi 25 rokov...vzdy boli olejcekovany,zamatovo hebky....dufam,ze tvoje deticky budu mat ok pokozku aj za par rockov.Prajem pekny den.P.S: To by si deti nemohla kupat ani vo vode z vodovodu,vies kolko tam je chemie...

lindusss2016
6. feb 2018

@zuzicka72 no ale su veci, ktorym sa vyhnut da a ktorym nie, s niecim sI nepomozeme. Aj avivaze pekne vonaju, ale urcite v nich nembudem prat svojim detom.
Ja som za to, ze pokozka ma dychat, nie sa dusit po olejom, pokial nie je ziaden problem. Hydratovat treba zvnutra dostatocnym pitnym rezimom. Pokozka je najvacsi organ tela a ta detska do.seba doslova nasava vsetko,.preto by som davala pozor, ci uz na kozmetiku alebo oblecenie. Nevidim dovod, preco by neolejcekovane dieta nemalo mat o par rokov ok pokozku...

zuzik307
6. feb 2018

@emchuana pouzivaju Johnson's...

emchuana
autor
6. feb 2018

Jeminnnnn akože nechcela som vyprovokovať týmto nejaké maminy, ja proste olejcekujem Bez komentára . Olejcekovali aj naše maminy nás a nič nám nieje. V zasade nie som vlastne bio matka takze tak. Johnsona som skúšala fialového zatial, nie je to úplne on a aviril modry taktiež. Takze stále pátram 🙂 ďakujem za tady a pozitívne prístupy niektorých z vás 🙂