Počuli ste o spoločnosti Kairos?

bad_delight
8. jan 2016

Rada by som počula Vaš nazor.Počuli ste o spoločnosti Kairos? Vraj je to Anglická spoločnosť ktorá šifruje dáta a má záujem prenajímať si od ľudí voľný priestor na disku, buď v PC alebo notebooku, za kt platia.zaleži však od nejakeho "baliku", ktorý si musíte samorejme najprv zakúpiť ale pri každom garantuju pasívny príjem 250% ročne. A este pritomto pasívnom prijme, si viete vytvo aj aktívny príjem formou MLM marketingu čo však nemusite. Hrdia sa tym ze ten pasivny prijem 250% je velmi slusny no neviem ziadne cisla.

bad_delight
autor
8. jan 2016

uz som na to prisla ..zaraba to 20€ denne 🙂

szaylent
8. jan 2016

Je to bohužial pyramídová hra, Teraz nemyslím na MLM, ale na ozasjtnú pyramídovú hru. Ruky jednotnačne preč. Prenajímanie priestoruje len omáčka, dostávate tie peniaze od ľudí ktorí sa pridajú do systému...kým sa to celé neskolabuje. Viem že teraz prídu príklady, že kamarát a XY na tom zarobil, čo je aj pravda, ak sa pamatáte na BMG tiež tam na začiatku si ludia zarobili....ale je to nelegálna ponzio schéma. Reálne argumenty: pozrite si ich video na youtube...výsmech :D - nič o technológii a pod...a tie s prepáčením ,,štetky,, žiadna seriózna firma by nenajala také holky na promo video :D
Partnerov nemajú..vždy spomínajú len nejaký NISSAN, pritom Nissan sa vyjadril k tomu že nikdy o danej spoločnosti nepočul. Ruky preč, prečo by ste mali platit vstupný kapitál, ak oni potrebujú od Vás niečo? 100% pasuje na pyramýdovú hru...žiadny produkt, len vklad.

mamulienka30
8. jan 2016

@bad_delight pyramidova hra ako z ucebnice. Ruky prec. A dufam, ze si prave nenadhanas dalsi level pod seba.

bad_delight
autor
9. jan 2016

@mamulienka30 neboj nie , pocitala som si o tom

moni244
9. jan 2016

Mne toto pride ako cista reklama na lanarenie ludi

dominika36963
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
szaylent
6. feb 2016

@dominika36963 verím že si aj pekne reinvestuješ tie peniaze, a že spokojne spávaš že tie peniaze sú len a len od nových členov a nie od nejakého obchodného partnera.

dominika36963
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rosela1000
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lukindopio
29. apr 2016

Ja v tomto fungujem už niekoľko mesiacov a mám s tým len dobre skúsenosti. Je možné že na prvý pohľad to vyzerá ako pyramídova hra, ale ako pyramídová hra je podmienená produktamy ? Ja ponúkam zaplatenie vstupného vkladu do tohto projektu.Ak máte záujem, zdravý rozum a chuť investovať a zarobyt tak ma kontaktujte na e-mail lukindopio@azet.sk

rosela1000
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
timotej679
4. máj 2016

Tiež som sa rozhodol asi pred 7 mesiacmi investovať do spoločnosti Kairos Planet.
Zaoberám sa už niekoľko rokov investíciami ... treba rozlišovať krátkodobé a dlhodobé investície.
Osobne tiež by som za Kairos nedal ruku do ohňa, sú z Ruska ... Epayments založil ukrajinský bielý kôň takže to nie je veľmi dôležité. Pravdá je taká že ich to stálo námahu, časa a peniaze vymyslieť niečo také a zrealizovať to. Kým sa im vrátia peniaze a začnú zarábať dáva nám to čas zarobiť si od 10 000 - 100 000USD ročne čo nie je na SK zanedbateľné. Len treba vedieť kedy odísť. Inak povedané ak sa vám vaša investícia vrátila spíte na kľude ;)

Vytvorili sme projekt pre malých a stredných investorov, aj pre tých ktorý by radi len zhodnotili svoje finančné prostriedky navštívte nás a dozviete sa nie len to kam môžte investovať ale aj ako investovať. Nahliadnite do sveta investícií ...
Projekt sa rozbieha, články aj možnosti kam investovať budú pribúdať doporučujem neskôr sem tam to checknúť. ....

http://akosizarobit.wbl.sk/?gen=6934

rosela1000
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
timotej679
5. máj 2016

Môžem len súhlasiť.
Vždy je na mieste opatrnosť. Hl na Slovensku sa odohralo už mnoho podvodov, ktoré v podstate mnohým zobrali chuť investovať a zúčastňovať sa na nových príležitostiach. Dnes sme v informačnom veku kde informácie majú hodnotu miliónov. Peniaze si chránime v Banke. No ako sú na tom naše informácie na internete ? Kairos ponúka možnosť ako si chrániť budúcnosť naších firiem ... sme presvedčený o obrovskom potenciále ktorý táto spoločnosť má.

Spoločnosť Kairos Planet ponúka práve príležitosť ktorá sa vzhľadom na slovenskú priemernú mzdu dá považovať za neodmietnu-teľnú veď povedzme si pravdu z manželkou a deťmi zarábame 2400€ mesačne bez práce + príjem zo zamestnania, kto môže na slovensku byť nespokojný s príjmom ako je tento ?

laura0012
12. máj 2016

@szaylent Tu je dokaz , že Nissan spolupracuje

https://www.youtube.com/watch?v=vm5P0tuXZvA
rosela1000
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivusii
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rocco0
14. máj 2016

KAIROS spolahlivo funguje uz skoro 2 roky, je tam sice pociatocna investícia, ale ta sa za 4,5 mes. bez aktivnej prace vrati. mam odskusane.

rocco0
14. máj 2016

presne ako pisete, v zivote treba niecomu verit a ty co neveria tak nech si hlavu buchaju ..

rosela1000
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
timotej679
15. máj 2016

Medzi investíciami treba dobre rozlišovať, nenechajte sa len zlákať na vysoký percentuálny zisk.
Spoločnosti ako Kairos môžu byť veľmi profitabilné hlavne v dnešnej internetovej dobe kedy stúpa dopiť po prostriedkoch na ochranu dat na internete.
Pri každej investícií musíte byť opatrný a mať istotu že o svoj počiatočný vklad neprídete. Ak sa vám vráti čo ste vložili aj keď ste nič nezarobili bola to dobrá investícia. Niečo ste sa naučili, môžte znova investovať. Chyby a neúspech pri investovaní je denným chlebom investora ktorý nás. Učí v podstate ak by sme nerobili chyby nikdy by sme sa nestali investormi. Warren Buffett za posledné 2 týždne prišiel o 2 500 000 000 USD no stále mu nechýba úsmev na tvári. To preto že investuje taký kapitál ktorý "nepotrebuje" teda ho emočne jeho vlastníctvo či strata nijak neovplyvňuje.

tetazlesa
18. máj 2016

mne osobne to celé dáva zmysel, vidím u druhých, že to funguje, sieť si človek budovať nemusí. chystám sa registrovať, dám potom recenziu 🙂 inak neoznačovala by som všetko hneď za pyramídu, viem, že tu všetci majú zlé skúsenosti s horizontom, drukosom, bmg investom... ale tu sme niekde úplne inde, legislatíva je iná, doba je iná, technológie sú v kurze. keĎ pre Slovákov je pyramída aj sieťový marketing, čo ma vždy rozosmeje, lebo si predstavím ako zatvárajú do basy oriflame a avon ladies.

szaylent
19. máj 2016

Okay, sú to Vaše peniaze, ak chcete uveriť tomu že to je pravda tak ja s tým nič nerobím. Ale bude tu plaču dosť :D :D :D

rosela1000
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rocco0
20. máj 2016

@tetazlesa
pokial nemate cez koho spravit registraciu, mozem vam poslat svoj registracny kod, kedze to funguje len takymto sposobom, len cez niekoho kto uz licenciu ma vybavenu.

rocco0
20. máj 2016

@rosela1000
to je velmi pravdivo a mudro napisane 🙂

rosela1000
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
szaylent
21. máj 2016

@laura0012 to je len dôkaz ze Kairos sponzoruje danú spoločnosť :D nič viac, nič menej. Aj BMG sponzoroval hokej aj futbal na Slovensku. FYI.

monhla
21. máj 2016

@moni244 Všimla si si, že všetci, ktorí to chvália si založili účet na mk až po položení otázky a májú tu max. 6 príspevkov 😉

Viď:
@bad_delight
@rosela1000
@lukindopio
@rocco0
@timotej679

A pri tej mega rýchlej registrácii pravdepodobne za jediným účelom si dokonca chlap dá "fotoportét" ženy 🙂 Dokonca podľa FB sa niektorí aj poznajú.

mirka0677
21. máj 2016

veď oni sami píšu, ako funguje ich MLM pri registrácii nových členov: http://akosizarobit.wbl.sk/MLM---KAIROS.html . Ani sa nedivím, že tí, čo tam sú zaregistrovaní, to tak ospevujú 🙂
a niekto si dal tú prácu a trošku pogooglil, odporúčam prečítať: http://www.pracanadoma-skusenosti.eu/news/kairo...