icon

Poďme behať

wonderingone
19. jan 2018

Od Ježiška som dostala športové hodinky. Malo to byt prekvapenie, ale už pár týždňov pred Vianocami som našla na priateľovom notebooku pootváraných kopec stránok o športových hodinkách, takže som si to prekvapenie trošku skazila...
Každopádne, je čas ich začať využívať. Preto hľadám spriaznenú dušu/duše, ktoré sa chcú takisto vrhnúť do behania. Chcela by som niečo schudnúť, nie veľa, tak 3 kg. Hlavne by som chcela lepšie vyzerať a zo všetkého najviac mať poriadnu fyzičku. Preto hľadám ženy, ktoré už majú skúsenosť s makačkou a bude s nimi o čom.. 😉

eliskapa
20. jan 2018

Ahoj a odkial si? Pridala by som sa 😉

wonderingone
autor
20. jan 2018

@eliskapa striedavo Trenčín, Trnava, Bratislava. A ty ? 😊

eliskapa
20. jan 2018

Bratislava ... zvacsa chodievam na strkovec behat, ale v pohode sa prisposobim 😉 (teda teraz cez zimu som este nebehala - ale v pohode sa prekonam 😀 )
Ked budes chciet mozme ist teda niekedy spolu 🙂

wonderingone
autor
21. jan 2018

Na Štrkovci som niekedy behavala každý deň 😊 keď som este byvala v Ružinove. Teraz bývam na Rendezi, tak neviem kde by sme to zbúchali, keďže je zima..

eliskapa
21. jan 2018

Aa tak to je 10 minut autom to neni az tak moc - to jev poho ... a tam poblizko mas teda nejaku trasu co behavas?

wonderingone
autor
23. jan 2018

Mám tu taký vymyslený okruh 🙂 ma výhody aj nevýhody: Je trávnatý a býva tam blato, ale je to príroda a rovinka ... mne osobne vyhovuje, aspoň na teraz 😁