Ponocujeme. Pridajte sa a pokecáme
Tato tema mi chyba zo svadby 😃 tak keby ste nahodou nemohli buvat 🙂 sa tu stukneme 🙂

•
28. júl 2006...idem aj ja...kým si to zas nerozmyslím...a nezostanem závisláčiť :-p 😃
0
...ja to už dlabem... :-N ...mangel to už vzdal pred telkou...vrtinôžke sa stále nexce spať...a mne tu už klipkajú kukadlá..ráno ix budem mať ako *zrcadlá*/...ešte ma budú ohovárať,že *xľastám* 😃 :-N ...hm...deti to musia znášať ešte horšie ako my dospelí...ve´d pred pol hod. som sa bola osprxovať...a už mám zasa pocit, akoby som skočila do medu ]-(
..mixka..nexce sa Ti spať????
..mixka..nexce sa Ti spať????
sue uz aj spinkat najdi si ritual pri ktorom zapis ja ked nemozem spat tak si zapnem malu nocnu lampu nejak si telo zvyklo ze som pri knihe a nocnej lampe zaspavala tak teraz mi to pomaha inokedy si pustim telku a zapnem casovy vypinac a kedysi davno ked ma trapili take veci ako teba pomahal aj plysak 😉
no, sue to mam aj ja teraz, tu prazdnu postel,sice som tu s bruskom, ale drahy v nedohladne, uz som aj urobila veceru, zemiakove placky, sebe kasu so sunkou a syrom a tak cakame trpezlivo na ocka, ved je len 5.14 poobede
Začni písať odpoveď...

Odošli