Ponocujeme. Pridajte sa a pokecáme
Tato tema mi chyba zo svadby 😃 tak keby ste nahodou nemohli buvat 🙂 sa tu stukneme 🙂

•
23. dec 2008maca no vlastne nam by to bolo aj tak jedno lebo zajtra ideme k svokrovcom na veceru a budeme u nich aj spat a u nich telka ide.... 😃 😃 😃 😃 😃 😃 ,ale veru bez telky si ani ja neviem ani jeden den predstavit :-N
0
mamartinka-ja som na tom bola podobne pri prvej dcerke,strasne mooc som chcela babenko a ani za svet sa nam nedarilo teda asi 5-6-mesiacov,potom pred vianocami sme sa na to tak povediac vykaslali a v january som si nasla na testiku dve ciarocky x-) ,netreba sa na to moc fixovat a mysliet na to.A teraz pri druhom mimi sa nam podarilo na prvy sup....... :-N :-N :-N
je to tazke.no.ale aj si niekedy vravim.najtiaz jedno a potom to pojde ze ani tolko nebudeme chciet.a dannynka ty si brala aj neake vytaminy pred tym nez ste mali gabiku?
bianca ja mam net asi necely mesiac,inac ponocujem cely zivot 😃 no proste od mala som vzdy aj v pionier.taboroch zaspavala posledna :-p ale asi do tretieho mesiaca ked mal maly,so bola tiez unavena,papal kazde tri hodky,vsetko bolo nove,aj po sekcii som skoro mesiac bola otapena 🙂 uz je to kludnejsie,pospi celu noc do tej pol siestej,napapa sa a zaspinka do ntej pol deviatej....spim v noci tie 3,4 hodky a cez den 2 hodky a to mi staciiii..zatial 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli