Skúsenosti s kočíkmi z Poľska

monika2519
9. apr 2014

Ahojte chcela by som sa opýtať aké mate skúsenosti s kočíkmi z Polska či už z trhov alebo s kamenných predajni poprípade nejaké tipy kde kúpiť 😉 poslať nejaké linky na Polske stránky .

drobcek26l
9. apr 2014

@monika2519 Ahoj. my sme kupovali pred dvomi rokmi na trhoch v poľskom Nowom Targu. Som s ním maximálne spokojná. Kúpili sme trojkombináciu (vanička, šporťák a vajíčko) za 270 eur. používali sme ho každý deň a vôbec nebol nejaký že rozheganý, ani nemal žiadne nedostatky. Môžem len odporučiť

monika2519
autor
9. apr 2014

@drobcek26l Ahoj ja som bola dnes kuknuť v jablonke tam mali za 300E 3 v 1 celkom sa mi pozdaval 🙂 Možem sa spýtať na značku kočíka ?

drobcek26l
9. apr 2014

@monika2519 To je v podstate jedno či kúpiš v Jablonke, alebo v Targu, tí predajcovia sú väčšinou rovnakí, v stredu sú v Jablonke a štvrtok, sobotu v Targu. Neviem či má ten kočík konkrétnu značku ako napr. Stoke 🙂 , ale je na ňom napísané VR Connect, tak asi to bude značka.

monika2519
autor
9. apr 2014

@drobcek26l To je fakt asi jedno 🙂 tak dakujem pekne za odporučenie 🙂

stanulik33
9. apr 2014

Ahoj, aj ja mám kočík ako drobček26I, VR Connect, len v inej farbe, je super na vozenie, dobre odpružený a uvezieš ho aj jedným prstom, perfektne sa ovláda. Ale vadilo mi to naklikávanie korbičky, hrozne nepraktický prístup. A taktiež je dosť neskladný, takže sme museli voziť podvozok v kufri auta a korbičku v aute vedľa sedačky s malým 😒 , inak sme sa nepomestili a to máme veľké kombíčko. Taktiež som sa s ním ťahala po schodoch v bytovke bez výťahu a potom som si radšej kúpila ľahké golfky, takže malý je od pol roka v káričke a túto veľkú sme používali len keď bol doma aj manžel, ten to ťahal po schodoch. Je dosť ťažký. Ale napr. do rodinného domu je super, je fajn aj do terénu aj na sneh.

nicolle21
9. apr 2014

ja polsky nemam, mala som taky v rukach, ked som skusala kamoskin, takze to mozem skor len porovnat k mojmu nemeckemu.. moj je rok vyroby 2010 a keby neboli tie dva skrabance na konstrukcii z neustaleho skladania a rozkladania, tak by bol uplne ako novy, nas maly je druhe dieta a ten kocik by kludne zvladol este dalsie dve.. kamoska ma polsky, pouzivany 5 mesiacov a je o hodny kus rozheganejsi ako moja teutonka.. ja to poviem po lopate, ale - co cakat za 3 stovky? ja radsej kupim kvalitny kocik v dobrom stave z bazaru ako lacny novy, vo vanicke je dietatko aj tak relativne kratko a potom aj tak 90% mamiciek ide do skladnych sportakov a kombinacie predavaju.. mne by bolo luto predat za lacny peniaz kocik, ktory som pouzivala malo, hlavne ked viem, kolko som zan dala..

meggie83
10. apr 2014

Poliaci su najproduktivnejsia krajina na vyrobu detskych kocikov a potrieb,v nemecku ich dokonca preferuju...my sme boli v polsku tiez skusat,potom sme sli do slovenskych predajni,drahsie o min 200e,nakoniec sme kupili cez cesky stranku,ale polsky kocik a este laacnejsie k sme videli v polsku...inak mame ho na predaj

slnieckko
10. apr 2014

my mame tiez 3v1 z nowego targu kupovany v r. 2012 ako novy model a je super nemam pol kriveho slova 🙂 velka vanicka, vajicko aj s novorodeneckou vlozkou bolo, teraz pouzivame sportak je velky priestranny da sa polohovat aj otacat, velky kosik na nakup... nieje rozkyvany ani nic take fakt ani jedna pripomienka, mozno ze vaha ale ta je porovnatelna s inymi kocikmi v tejto cene aj na slovensku 😉 cenu sme si vykseftovali na 260 € a kocik je ed-re-ma Vector FX 2012. vela kocikov co sa predavaju na slovensku su z polska len za vyssiu cenu

brckava36
12. apr 2014

ja som tiez chcela ist kupovat do polska, ale nakoniec som nasla u nas v obchode kocik za 290e, co nie je vela a mam ten obchod blizko, takze aj reklamacia alebo ine veci sa daju lahko riesit a cca za taku cenu ako kociky z polska.

rikkinka
29. apr 2014

Ahoj prosím vás v červnu jedeme do Polského Těšína a potřebovala bych vědět kde tam jsou nějaké kamenné obchody s kočárky?Mám vybraný tento http://www.kifik.cz/kocarky/zbozi/kocarky-dle-v...