Skúsenosti s vešticou Kiarou

ewa99
21. dec 2015

Na nete som našla kontakt na Vešticu KIARU z Rudiny pri Žiline. Má niekto s touto pani skúsenosti ?

ppucherko
21. dec 2015

Prosim Vas, to naozaj verite na to? Skuste pouzivat svoj vlastny rozum. Verim tomu, ze ludia su niekedy v zufalych situaciach a skusaju vselico, a to prave tieto hyeny zneuzivaju...

actimela
21. dec 2015

@ewa99 ked som prezivala tazke obdobie,navstivila som asi 3vestice viac menej zo zvedavosti...Ale kazda mi povedala uplne nieco ine....Bola pri tom aj moja kamaratka a dobre sme sa na tom pobavili ake sme hlupe,co ma prist pride....Kazdy si je strojcom svojho stastia ...a ak logicky nieco v zivote nefunguje ako by sme chceli treba to zmenit...Ziadna vstica to nezmeni-jedine vy -sama

borkavan
22. dec 2015

@ewa99 never vešticiam. vážne. nevie čo sa stane dopredu.
Akože ty si vytiahneš nejaké karty a niečo tam bude... Ale napr. v tomto momente máš rôzne cesty ako tvoj život pôjde ďalej a podľa toho ako myslíš, ako sa zachováš alebo tak sa tvoj život vyberie jednou z nich.
Veštica ti povie iba o jednej z tých možných ciest a tým, čo sa to splnilo, tomu vnútorne uverili a tým čo nie... neuverili, alebo si to myšlienkami presunuli na tu inú koľaj.
neviem, či ma chápeš, ale asi o tom je celé veštenie.
A to, že vedia minulosť veštice...OK... lebo to už sa stalo a to je niekde napísané v našom podvedomí a podvedome si také karty vytiahneš alebo oni to vedia vycitíť.

a ešte sú nejaké veci dané... to nezmeníš. Tak zbytočne si dáš veštiť...lebo dané veci nezmeníš a tie, čo sa dajú zmeniť, na ktorých je viacej ciest ako to pôjde ďalej... ktoré sa dajú ovplyvniť našimi myšlienkami, tak si ich nezužuj len na jednu, čo sa ti práve v ten moment vyjaví u veštici. asi tak.