Snažilky, tehuľky a mamičky po 30 - tke. Pridáte sa?
:-N kdo sa prida?
biba, on je ešte malinký, časom sa to upraví, ja som mala pri prvej dcérke pocit, že celý deň nerobím nič iné, len kojím 😃 , papala tiež často a na prsníku bola zavesená aj hodinu vkuse...časom to prešlo a napapala sa zhruba za 15 minút...neboj, keď bude mať nejaké 3 mesiace, už budete zohratý tím a aj to papanie sa upraví... 😉
a ešte k tomu večernému plaču - všetky moje 3 deti mali tzv. "večerný plač" alebo "trojmesačnú koliku", začalo to, keď mali asi 2-3 týždne a trvalo to do konca 3. mesiaca, večer čo večer plač a stále len plač, bola som z toho zúfalá (najmä pri prvom),skúšala som všetko možné, ale nič nepomáhalo, musela som to len vydržať, kým to prešlo...a teraz, keď si na to spomeniem, tak to hádam už ani pravda nie je 😃 , vydrž, určite to prejde a s malým si nájdete čoskoro určitý systém, ktorý vám bude obom vyhovovať,držím palce a prajem pevné nervy, viem, že to je stres najmä pre teba 😉
a ešte k tomu večernému plaču - všetky moje 3 deti mali tzv. "večerný plač" alebo "trojmesačnú koliku", začalo to, keď mali asi 2-3 týždne a trvalo to do konca 3. mesiaca, večer čo večer plač a stále len plač, bola som z toho zúfalá (najmä pri prvom),skúšala som všetko možné, ale nič nepomáhalo, musela som to len vydržať, kým to prešlo...a teraz, keď si na to spomeniem, tak to hádam už ani pravda nie je 😃 , vydrž, určite to prejde a s malým si nájdete čoskoro určitý systém, ktorý vám bude obom vyhovovať,držím palce a prajem pevné nervy, viem, že to je stres najmä pre teba 😉
inak, keď mal môj syn mesiac, boli sme v nemocnici kvôli zápalu priedušiek a tam keď doktorka videla, že každú chvíľu papá, tak mi kázala robiť najmenej dvojhodinové pauzy medzi kojeniami, lebože mu nestíha vytráviť a z toho ho potom aj bolí bruško, tak som ho stále musela nejak inak zabaviť,len aby som ho nekojila tak často, nosila som ho na rukách, všeličo mu ukazovala, no, tam sa to ešte dalo, lebo som nemala nič iné na práci, ale po príchode domov to bola hrôza, zvykol si na to a vyžadoval to aj naďalej, nič som nemohla robiť, lebo celé dni len plakal a vyžadoval si moju pozornosť, ale keď mal nejaké 3 mesiace, tak to prešlo, dokázal sa trošku zabaviť aj sám, začal oveľa viac vnímať, obzeral sa okolo seba, alebo ma pozoroval pri práci...
podľa môjho názoru sú najťažšie tie prvé 3 mesiace, detičky sú ešte malinké (ako také mačiatka), nedá sa s nimi toho veľa robiť (fakt len kojiť a nosiť na rukách), ale každým dňom sa to zlepšuje a po treťom mesiaci je to už fajn 😉
podľa môjho názoru sú najťažšie tie prvé 3 mesiace, detičky sú ešte malinké (ako také mačiatka), nedá sa s nimi toho veľa robiť (fakt len kojiť a nosiť na rukách), ale každým dňom sa to zlepšuje a po treťom mesiaci je to už fajn 😉
to už musíme???????????????????? ja dokonca nepoužívam žiadne krémy, teraz na materskej sa mi ani nechce veľmi maľovať, ale občas si "namažem" tvár detským krémom Nivea baby 😃 ... a keď mám "záchvat" dokonalej starostlivosti o seba (málokedy, lebo nestíham), tak si pod oči vklepem krém z Avonu :-|
jaj babulky, pridávam sa k vam.. 😃 - už od 1. apríla sem patrím.. 8-( a krem na vrasky?? - pred mesiacom som si bola kupit krem na suchu pokožku a predavačka mi rovno sama ponukla taký že na prvé vrásky :-p v tom momente som nevedela, či sa smiať alebo plakať.. 😃 :-p no, dnes z tej rady používam denný, z nočného a očného mi dala vzorky, na to moje kremovanie - očný raz za týžden mi to zatial stačí.. 😃 inak je to Yves Rocher a zatial mi aj robí dobre.. 😉
asi aj ja si zajednam yves rocher...mala som raz od nich grapefruidovy a tak mi to ponatahovalo kozu, ale teraz fakt dllllho nic, az teraz som si vstupila do svedomia a kupila niveu x-) ale ked vidim tie ceny kremov proti vraskam si hovorim ci aj pomozu? za tu cenu! a ked uz investovat tak riadne.
Začni písať odpoveď...

Odošli
papa tie dve hodiny, aj ked s prestavkami. Lebo si potrebuje oddychnut, nadychat sa, niekedy chvilu pospi a potom chce este.