Ahojte snívalo sa mi zo starkou ale ona už zomrela čo môže to znamenať??
nic, je to len sen ako hociktory iny
Nieco cez den ti ju pripomenulo.
@martinmmartin ty si akože v poriadku?
@janickacrazy aka otazka, taka odpoved
@martinmmartin taky komentar sa fakt sem nehodí
@rebi789 no a mam pravdu alebo mam pravdu? Tu ponukam ako jediny 100% garanciu predpovedania buducnosti vykladu snov a vestenia z kavovej sadliny a este bude zle
@martinmmartin Uplne mimo si
@rebi789 v com sa mylim?
@kajka229 to môže byť túžba podvedomia po stretnutí alebo rozkúčení sa. Neviem aký si k nej mala vzťah. Ak dobrý, tak po nej občas stále smútiš. Sny sú spôsob vysporiadavania sa so stratou. Jeden český psychiater (ma take francúzske meno, že Pier Lašéz, ale neviem ako sa to píše), tak on veľmi počúva pacientove sny. Hovorí, že podvedomie sa ozýva a komunikuje cez sny. A podvedomie je pre psychiatra informácia o stave pacienta. Nepotrebuješ psychiatra to vôbec. Len mi od vtedy to dáva zmysel keď niekto hovorí o svojich snoch. Ale @viesta ma pravdu, že je to len sen. Poslominaj osamote na starkú a porozpravaj sa s ňou. Je to pomáhajúce.
@kajka229 znamená to, že ti vedome alebo podvedome chýba alebo máš s ňou nejaké nespracované (kľudne aj negatívne) emócie, alebo ti ju jednoducho cez deň niečo pripomenulo. Sny reflektujú podvedomie, nič viac, nič menej. Nehľadaj žiadne trápne EZO vysvetlenie
@petracandle starká mi bola ako mama
nič