Sťahovanie nechtu na nohe v tehotenstve

krasinka
4. jún 2018

Ahojte potrebujem radu..... zarastá mi nechet na nohe.... A doktor mi ten nechet chce stiahnuť ale ja sa bojím že to nejak uškodi babetku... A bola som aj na pedikure aj mi to pomohlo troška ale pedikurka mi to už ne chce ošetriť pretože povedala ze zákroku sa aj tak nevyhnem... nepoznáte nejaké dobre rady čo by mi aspoň do pôrodu pomohlo ? 🙂

ukulela
4. jún 2018

nechet predsa nerastie v maternici - babatku to uskodit nemoze. uskodi mu, ked si porezes prst, ostrihas vlasy, udries koleno? babatku ani neskodi lokalna amesteza pri zubarovi .... ani kopa liekov sa k nemu nedostane.

krasinka
autor
4. jún 2018

Lebo doktorka povedala ze to vadí...druhá zase že nie ja už neviem

ukulela
4. jún 2018

@krasinka a opytala si sa, co by na tom malo vadit? davaju tam nejake lieky? hrozi nejaky zapal? nech ti to vysvetli - ale ak ti to ma sposobovat problemy, tak to treba riesit ... tehotnej normalne aj opravia zuby, tak preco nie zarasteny necht? (ale teda priznam, ja s tym skusenost nemam, neabsolvovala som to .... tak ozaj neviem)

krasinka
autor
4. jún 2018

Ja som už zúfalá stoho ...

terezia1477
4. jún 2018

@krasinka ahoj, ja som mala tento problém dllho dlllho, ani chodit som nemohla, skusala som vsetko len nech sa vyhnem zákroku a nakoniec mi pomohlo keď som asi 10 dni vkuse si cca každé 3h davala na prst kusok listu z aloe. Prilozila som ho, zabalila obvazom a pravidelne vymienala. Sem tam som nechala na hodku dve bez nech to trosku dýcha, ale naozaj mi to pomohlo, zapal sa úplne stiahol, sám vyšiel von hnis aj zarastený necht a dalo sa to odstrihnúť. A to som mala naozaj hlboko a v zlom stave.

krasinka
autor
4. jún 2018

@terezia1477 a bola si tehotná??

krasinka
autor
4. jún 2018

@terezia1477 to vyskúšam dúfam mi to pomôže🙂

terezia1477
4. jún 2018

@krasinka nie nebola som, ale určite ti to v tehotenstve neuškodí 🙂

krasinka
autor
4. jún 2018

@terezia1477 vyskúšam....🙂

ukulela
4. jún 2018

@krasinka urcite skor uskodi zapal, ako jeho riesenie ...

zeytin
4. jún 2018

@krasinka Prosim, urcite vyskusaj šponu na necht, chod na medicinalnu pedikuru. Aj ja som mala ist s nechtom na chirurgiu, ale vyskusala som tu šponu a zachranilo mi to nechty, vyhla som sa trhaniu. Nechty som mala velmi zle... Ak sa chces spytat, kludne napis aj do IP.

leniel
4. jún 2018

A mas dobru pedikerku? Ta moja ma napr. specialne skolenie na špony, ktore aplikuje na zarastajuce nechty a vysledky su skvele... do toho doplnit sprej Aloe First od Forever Living, niekolkokrat denne a malo by sa to ukludnit... ja by som to trhat nedala, to je posledna moznost a nie velmi stastna...

moniikka
4. jún 2018

@krasinka mne strhavali necht na nohe keď som bola tehotná,ale nevedela som este o tom.Vsetko je v najlepšom poriadku

krasinka
autor
4. jún 2018

@leniel veď práve mne už raz strhavali ale na druhom prste a mňa to strašne bolelo ...

krasinka
autor
4. jún 2018

@moniikka a ked ti prešla ťa anesteza bolelo to moc ??čo si si dala.od bolesti

moniikka
5. jún 2018

@krasinka ani moc nie,mala som to obviazane a od bolesti ibalgin,ale podotykam ešte som netušila ze som tehu