Šťastné a veselé

18. dec 2024

Ahojte... ja len tak😁 prajem všetkým krásne sviatky aby ste v kruhu rodiny zažili krásne chvíle.. je to čas kedy si môžme v kľude sadnúť a pozerať telku ( nejdem sa naháňať za pečením ani robiť žiadne veľké upratovanie) proste som sa rozhodla že tieto sviatky si proste len oddýchnem.. každý z nás si zažil tento rok ťažké aj pekné chvíle.. konkrétne ja som už 2 roky nespala kvôli našej princeznej ...a práve preto rezignujem ... a to isté prajem aj vám.. aby ste sa nenahánali za niečím čo nieje poctatné..nemám dokonalý stromček..nemám napečene ani upratané.. ale mám doma zdravú a šťastnú rodinu za ktorú som vďačná...
Budme vďačný za to čo máme a užime si sviatky v kľude..
Prajem vám veľa veľa zdravia a aby ste všetci zažili počas Vianoc pokoj (a nie zhon)
Šťastné a veselé ❤️❤️

h2
18. dec 2024

Jéj, to je od teba milé. Krásne, šťastné, veselé a hlavne pohodové Vianoce aj tebe. ❤️

miriamzba
18. dec 2024

Ďakujeme za krásne prianie 😁😍 tak si poriadne oddychni a užívaj si pohodu a radostné sviatky s rodinkou ❤️🌲

autor
18. dec 2024

@h2
@miriamzba
Ďakujem baby vám podobne 🥰

rfrd12
18. dec 2024

Ďakujeme ❤️AjTebe krásne pokojné sviatky

autor
18. dec 2024

@rfrd12 ďakujem aj vám 🥰

romino
18. dec 2024

A my sme od macochy ?

danica2711
19. dec 2024

milé, všetko dobré aj tebe, akurát že vôbec netuším, komu, pretože si usúdila, že tento príspevok je taký intímny a tajný, že je nutné dať ho anonymne

autor
19. dec 2024

@danica2711 ďakujem... áno práve o tom to je ..
Je úplne jedno kto som podstata príspevku je stále ta istá..🥰

eva8
19. dec 2024

Prajem pokojne, pozehnane a vesele sviatky.
Je krasne popriat aj napr. predavackam v obchode, ked je to uprimne a pohlady sa stretnu, zmaknu )aj pri praci vyse hlavy) a pri srdiecku nastane teplo 🙂 ❤️
Oddychnime si a venujme sa jeden druhemu. Caro Vianoc je o nezistnej laske ,🌲

autor
19. dec 2024

@eva8 dakujeme áno pravda ❤️

jarmilaj
19. dec 2024

Ďakujem veľmi pekne, milá autorka. Prajem ti pokojné sviatky a zdravú a šťastnú rodinku.

autor
19. dec 2024

@jarmilaj ďakujem aj vám ❤️❤️

andrea2667
20. dec 2024

Dievčatá a chlapci, aj ja vám všetkým prajem pokojné, požehnané Vianoce 🤗

autor
20. dec 2024

@andrea2667 ďakujeme❤️

bubik6x
21. dec 2024

Ďakujeme ☺️ šťastné a veselé aj vám! ♥️