Študovali ste na Pedagogickej fakulte v Nitre?
5. jún 2017
Syn mi tam ide študovať slovenčinu a hudobnu výchovu
Ďakujem za radu .Prosím a čo ste študovali ak sa možem spýtať.Syn chodil do hudobnej je hudobne nadaný sám si sklada hudbu aj texty hrá na gitaru dufam že ho zbor osloví alebo bude mocť vystupovať sám . Rada by som počula aky máte názor na internát.
Ešte jedná otázka poznáte niekoho kto študoval hudobnu a slovenčinu v konbinácii alebo aj zvlášť.
Tak s internatom je to v prvom ročníku veľmi o náhode kam ho dajú, sd Nitra je rozhodne lepší, sd Zobor je jednak dosť od ruky a z toho čo som počula tak ako Nitra je aj zariadenim a priestormi lepší. .. Ale to na začiatku sa s tým moc robiť nedá, potom neskôr sa už dá aj vyberať si, ale na začiatku je to skôr o šťastí.

Moja skúsenosť s Nitrou nie je moc pozitívna, nevydržala som to tam, ale to je môj typ povahy, a nenatrafila som na správnych ľudí. ... poznám vela ľudí ktorí boli v Nitre spokojní. Čo sa týka hudobnej majú super zbor, s tým som bola veľmi spokojná (nestudovala som hudbu ale dala som si ho dobrovoľne navyše a veľmi sa mi páčilo). Nevýhodou Nitry je že univerzita je roztahana po celom meste a prestávky sú 15 minút čo je menej než trvajú presuny medzi budovami - takže ak môžem poradiť , funguje to tam tak že si každý sám robí rozvrh - nech sa prihlási na predmety čo najskôr lebo mu to môžu obsadiť a potom mu to nemusí sedieť všetko, a nech dá pozor pri prihlasovaní Na to že kde je ktorá hodina, a ak sa dá aby nemal hneď po sebe v rôznych budovách lebo potom musia žiaci odchádzať skôr z hodín a prichádzajú neskoro na ďalšie a učitelia sú z toho nervózni a niektorí akoby nechápali že ti študenti za to nemôžu často že sa od nich chce aby presli pol hodinovú vzdialenosť za 15 minút. ... no to je jedna z veci čo ma dozrala lebo som tam pomaly nič nerobila len lietala hore dole po Nitre na korčuliach, len tak tak stihala, a veľmi rýchlo prechladla z dýchania studeného vzduchu. Takže toto vidím ako najdôležitejšie , skusit si dať rozvrh tak aby sa tomuto presúvanie čo najviac vyhol. .