Stužková nevlastnych detí

darinka123dana
28. feb 2016

Ahojte. Boli ste na stužkovej nevlastných detí?

moni244
28. feb 2016

@darinka123dana zalezi, ake su vztahy v rodine, moc by som ako nevlastny rodic nesla, pokial su vztahy dieta k jednemu rodicovy narusene a dieta same nechce jedneho z bio rodicov, vtedy by som isla. Ale skor ako zien tu sa spytaj dotycnej osoby, co ma stuzkovu, ako si to zela.

sissy27
28. feb 2016

@darinka123dana veď záleží, koho to dieťa pozve, nie? Ak by som bola pozvaná tak neodmietnem a ak pozvaná nie som, tak sa nepchám, úplne jednoduché

jana_eyre
28. feb 2016

moj brat ma nevlastneho syna - jeho druzka ma z prveho manzelstva.. bol mu na stuzkovej, maju celkom dobry vztah, takze tam bol rad, aj synovec bol myslim celkom rad..

synovcov biologicky otec uz ale nezije, keby zil, predpokladam, ze by tam isiel aj on so svojou manzelkou...

janinah
28. feb 2016

na dcérinej stužkovej - jej spolužiačka mala na stužkovej oboch vlastných rodičov,pričom obaja žijú už s iným partnerom,bavili sa normálne...treba porozprávať s maturantom,nech si pozve koho sám chce

sue
28. feb 2016

Neriešila by som to štýlom "čo vy, išli by ste" ? ale riešila by som to s dieťatom 🙂 resp.ako odpoveď na jeho pozvanie ;)

...čiže, ak by ma nevlastné dieťa pozvalo, išla by som, ak nie, tak by mi ani nenapadlo riešiť, či tam môj manžel ide s bývalou ženou alebo nie... je to ich dieťa a navždy bude, takže ak si dieťa želá mať tam len biorodičov bez ich súčasných partnerov, tak by som to akceptovala a nestrkala sa tam 🙂

loginexistuje
28. feb 2016

@darinka123dana presne ako ti pisu dievcata respektuj prianie maturanta. Ak on chce aby sli biorodicia tak by som suhlasila ak by chcel aj novych partnerov tak potom ok .

V prvom rade je to jeho den ... a niekde je to aj obmedzene ze napr. si moze vziat len dvoch a pod.

rebeka25
28. feb 2016

Moji rodicia su rozvedeny, a aj na venceku aj na stuzkovej boli spolu. Kazdy uz mal v tom case noveho partnera, mamina uz bola druhy krat vydata .Su to intelignetny ludia, vzdy sa pozeralo hlavne na mna a moju sestru.