rastie ratsie moja.joooj vcera porodila bratrancova zena a dnes kamoksa obe dievcatka ale ta co dnes uz ma doma 3 babu 😃 normalne ma to zacina zasa chytat.keby som bola po normalnom porode asi po hrosikovi skacem 😃
fridi ale nebudem dlho bo mame dostavk vody kcem sa narchlo len omocit bo jahodky mam :-p :-p :-p a idem haji bo unavena som ,som sa zobudlia na ten dobry vietor co bol.
a nedas si pokoj a nedas 😃 nejak same baby sa rodia a mozno aj ja nejaku stihnem 🙂 ja sa tesim dnes, Adam konecne sam zaspava, teda len 2x ale dufam, ze to bude aj nadalej fungovat, takze manzelik sa vytesoval - on vecer uspaval
o tom nahorklom alebo inej chuti mi aj dr.vravela, ked som sa pytala, ci mam prestat kojit, tak tajne dufam, ze adamovi prestane chutit, ale zavazok mam max. do 2 rokov, hihi
ja som tie mala a kojila som do 3rokov ale len kojila nic mi nejdol takze ked zacal do skolky chodit mi kazali okamzite prestante kojit.ani pribinackov mi nejdeol,polivocky ani s flasky nevedel pit.takze mala by si ho odnaucit ked uz vsetko vie
normalne ma to zacina zasa chytat.keby som bola po normalnom porode asi po hrosikovi skacem 😃