Sú tu baby z Petržalky?
No Petržalčanky sa zatiaľ neprihlásili, ale hádam tu nie som sama z tejto štvrte. Baby ozvite sa

•
11. júl 2007no ujde to a ty?
0
ahojte, no som tu teraz trošku neskor, lebo malá mi spala ráno si predstavte až do deviatej - a začína to byt pravidelnéééé čomu sa samozrejme teším, ale tým pádom ju musím aj neskoršie dávat hajat poobede ako dnes :-|
No eros už si si vychutnala fotky???? A čo ty astora, kde sme to včera skončili s tým strachom???? =-) Ty sa mna bojíš, alebo ako??? =-)
No eros už si si vychutnala fotky???? A čo ty astora, kde sme to včera skončili s tým strachom???? =-) Ty sa mna bojíš, alebo ako??? =-)
AAAAAA dnes kedze sme neskoro vstali, tatino už nebol doma, naranajkovali sme sa, vytriedili prádielko, dali do pračky, uvarili paradajkovú polievočku, a okolo desiatej sme boli vonku na prechádzke, ale však vieš že počasíčko o ničom, tak sme boli len hodinku a potom mi Sophi pomáhala ukladat dalšie šatičky do nových skrín - uff - este ich máme dost na ukladanie.... 😞 ale malá sa aspon unavila, aj pomohla a išla hajat... 😉 😉
A čo tvoje detúrence ??Počkaj malý je ešte u babičky,nie??? A malá hajinká vela???? =-)
A čo tvoje detúrence ??Počkaj malý je ešte u babičky,nie??? A malá hajinká vela???? =-)
Začni písať odpoveď...

Odošli