Sú tu baby z Petržalky?
No Petržalčanky sa zatiaľ neprihlásili, ale hádam tu nie som sama z tejto štvrte. Baby ozvite sa

•
10. apr 2008ar ano spadol s bicykla ani nehovor a nepytaj ako to prebiehalo.ma sllak trafi nema ani zuby tusim 1 alebo 2 ani sa nato nemozem kuknut 😞 |-|
0
diki tetus verul a fotky som kukala pekne brusisko mas clovece 😃 😃 potom plodnost posli mne 😃 😉
bola som za krpcom,ale nemala som tam ist obaja mrncali teda aj adko aj mala a potom chcel aby som tam ostala.malej asi idu zubky ci co bo ani mliecko nechce.tak som dosla ´domov ohucana a papam pepsi :-N :-N
bola som za krpcom,ale nemala som tam ist obaja mrncali teda aj adko aj mala a potom chcel aby som tam ostala.malej asi idu zubky ci co bo ani mliecko nechce.tak som dosla ´domov ohucana a papam pepsi :-N :-N
a uz viete viac? dokedy tam asi bude?
Moje nervy, ti moji satani padaju uplne vkuse...uz aj socialku mohli na nas zavolat...ale nastastie su to len odreniny a modriny...
azubky ma nakoniec v poriadku? Ja som si ich vybila hned ako mi trvale narastli- horne jednotky...a do 15r som mala zalte :-N
no a moje brusko? sa mi oproti min. mesiacu zmensilo o cm a uz nerastie..iba ako si vyplna...najvyssi cas sa ho zbavit 😃 a plodnost ti posielam bez mojej spiatocnej adresy 😃
Moje nervy, ti moji satani padaju uplne vkuse...uz aj socialku mohli na nas zavolat...ale nastastie su to len odreniny a modriny...
azubky ma nakoniec v poriadku? Ja som si ich vybila hned ako mi trvale narastli- horne jednotky...a do 15r som mala zalte :-N
no a moje brusko? sa mi oproti min. mesiacu zmensilo o cm a uz nerastie..iba ako si vyplna...najvyssi cas sa ho zbavit 😃 a plodnost ti posielam bez mojej spiatocnej adresy 😃
adko este ostava tam zajtra a potom sa rozhodne je s nim hrosik tak hadam sa tam nezblaznia obaja.ja som si to tam uzila 5dni s malou.no verul to ti verim,ze padaju aj moj pada,ale toto bol najhorsi pad storocia a o malej nehovorim dnes by mi tiez padla v nemocke,ale nastatsie som ju zachytila co sa mi pri adkovi nepodarilo a to sme tam boli 2dospeli.
verul kludne posli bez spiatocky ja poslem potom eji a tak dalej 😉 doprajeme aj inym 😃 hadam este nejdes rodit???
ar neboj odovzdam,ale asi tam ani zajtra nepojdem ked ma tam chcel aby som tam spala doslo mi ho luto,ale uz je velky a moze tam ostat aj tatko.
uvidim co napise zajtra hrosik co a ako bo neviem ci este vyysetrenie niake necaka
verul kludne posli bez spiatocky ja poslem potom eji a tak dalej 😉 doprajeme aj inym 😃 hadam este nejdes rodit???
ar neboj odovzdam,ale asi tam ani zajtra nepojdem ked ma tam chcel aby som tam spala doslo mi ho luto,ale uz je velky a moze tam ostat aj tatko.
uvidim co napise zajtra hrosik co a ako bo neviem ci este vyysetrenie niake necaka
eros, tak teda snad zajtra uz budete pekne doma...a to ti verim- urazy sa vzdy stanu, ked ma krpec okolo aspon2 dospelych...nam takto risko clupol, ked mal 2 r do chorv. ramena...a to sme tam traja boli...
aja sa uz rodit chystam, len neviem co na to povie Ron 😃
Ar veru zlate...na vsetkych fotkach som mala ziarivy usmev 😃
aja sa uz rodit chystam, len neviem co na to povie Ron 😃
Ar veru zlate...na vsetkych fotkach som mala ziarivy usmev 😃
eros skoro? Vsak uz v pohode- ukonceny 37tt podla mrchy a ten TP mi od zaciatku podla utz nesedi...krpec vykazuje, ze je o 2tt starsi...ale je fakt, ze som sebecka, lebo uz viem, ze bude dobre ak sa narodi a ja sa mozem aspon trochu zregenerovat pred statkymi...inak dnes som moc nespala, babo sa asi zosunulo nizsie a nieco mi pristiplo, takze ma bolia vsetky kosti tam dolu :-p
cafte, no ja si tiez myslim, ze niektore deti proste urazy pritahuju :-N aj ja som bola taka...ja som mala nespocetne vela krat zlomenu ruku, v gypse som mala aj celu nohu. Trvale nasledky su len tie zuby...a ako to bralo okolie, no po par rokoch som si zvykla, ze mi vsetci cumia priamo do huby :-N ale aspon som sa natrenovala a potom, ked som bola s bruskom, mi to cumenie vobec nevadilo 😃
no som zvedava, co povie zajtra na kontrole...teraz som po kupely a krpec sa trosku umudril, takze ako tak chodim 😉
no som zvedava, co povie zajtra na kontrole...teraz som po kupely a krpec sa trosku umudril, takze ako tak chodim 😉
cafte kocky
dnes bolo krasne, sme sa rano zbalili a ztekali za nasimi na chatu...joupiii
bolo super, maly sa naucil bicyklikovat, tak som hrda mamicka
som sa dnes pobili s bernskym salasnickym psom, mi chcel spapat sendyku, utiekol susede, tak som ho schmatla za ten velky kozuch a taaaaaaaaaky velky kopanec dostal do riti, ze si zapamata
maly dnes pomahal s furikom a sadil (heh, ale ze detska praca je trestna )
sme dosli predchvilou domov, som ho okupkala a som si vsimla ze ma kliesta , tak cakam na dedka, nech mu ho vyberie
dnes bolo krasne, sme sa rano zbalili a ztekali za nasimi na chatu...joupiii
bolo super, maly sa naucil bicyklikovat, tak som hrda mamicka
som sa dnes pobili s bernskym salasnickym psom, mi chcel spapat sendyku, utiekol susede, tak som ho schmatla za ten velky kozuch a taaaaaaaaaky velky kopanec dostal do riti, ze si zapamata
maly dnes pomahal s furikom a sadil (heh, ale ze detska praca je trestna )
sme dosli predchvilou domov, som ho okupkala a som si vsimla ze ma kliesta , tak cakam na dedka, nech mu ho vyberie
nabuduce deti oblepim dakou mischelinkou ci akos a to pise aby som nebola .....od niekoho alebo ich nafuknem.
eji no vidis co sa deje.no uvidime co a ako idem volat mamine ako to tam prezila bo bola dost vytocena na adkovych prarodicoch hadam to pisem spravne :-N
verul ani ja som si nevsimla ze mas zlate zuby nabuduce budem lepsie kukat 😃
eji no vidis co sa deje.no uvidime co a ako idem volat mamine ako to tam prezila bo bola dost vytocena na adkovych prarodicoch hadam to pisem spravne :-N
verul ani ja som si nevsimla ze mas zlate zuby nabuduce budem lepsie kukat 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli