Superstar. Sledujete ju?

•
31. okt 2007Musela som ich uz zmazat kedze je to proti pravidlam a netyka sa to ani tehu ani deticiek 😉
ahojte bola som v nedeľu v šoku. Keď povedali že vypadáva natália, tak som ostala ako obarená. nevadí, že jej nevyšlo rokové kolo, Krak bol slabý. mal vypadnúť on. dúfam, že v tomto kole už konečne vypadne.
podla mna podrží Kraka východ a fanúčičky....aj ked aj ja si myslím, že by mohol ísť....
najprv Krak a ptom Martin, ten by sa mal najskôr venovať učeniu, a potom zábave. 😃
Krak vie ale pekne zazerat,podla mna mu ide len faloš z oci ]-( ]-(
mal vypadnut on,ale dufam,ze najblizsie poleti ]-(
mal vypadnut on,ale dufam,ze najblizsie poleti ]-(
Aj podľa mňa je Konrád feši, páči sa mi jeho image...
A mám 25, o desať viac než on, stará páka 😃 😃
A mám 25, o desať viac než on, stará páka 😃 😃
monkula to ja skoro o 20 =-) ale mne sa pacia odvazny ludia, im stastie praje, hodia sa do telky a podobne, no pravdupovediac sledujem ho len na nete, lebo telku nemame, a tak si ho moc neuzijem 😎
mne sa teda vobec konrád nelúbi a tiež mám po 30 aj čosi... 😃 😃 -stará páka, a navyše sa mi zdá strašne sebavedomý a arogantný :-| ...nikdy som nebola na extra frajerov :-p ...
tiež sa mi skôr lúbi Chrenko a veľmi sa mi lúbil Filip 🙂 🙂 ...bol to taký smejko.
tiež sa mi skôr lúbi Chrenko a veľmi sa mi lúbil Filip 🙂 🙂 ...bol to taký smejko.
mne sa hrozne pacilo ked Konrad rozpraval ako mu strasne chtia jablka 😃 ,ze stale ma jablko v ruke...to sa mi zda take smiesne na chalana 😃
mne sa konrad vôbec nepáči a mám čerstvých 30r. 😃 😃 namyslených frajerov som nikdy nemusela...
páči sa mi Chrenko 🙂
páči sa mi Chrenko 🙂
inac zdenka je z tej prvej serie vlastne jedina, co sa presadila a spravila nieco pocuvatelne. taka opica 😃
mne sa pacil ten chudy, brestensky, taky skromny tichy pohodovy chalan, mohol postupit miesto kraka, aj ked asi nespieval az tak dobre, ale bol zlaty x-)
joj, melory, tak to si teda trafila :-N :-N
Aj ja som tak trochu uletená, rada som extravagantná...
Ale nie som namyslená, ani arogantná, no, len tak trošku milujem iróniu... :-N :-N
Aj ja som tak trochu uletená, rada som extravagantná...
Ale nie som namyslená, ani arogantná, no, len tak trošku milujem iróniu... :-N :-N
s tými frajermi v šou je to pravda, to uznávam, ale konráda fakt nemusím... a ironiu, ja tiež môžem... 😃 😃 😃
no, ja mám aj taký zvláštna druh humoru, ironický, podpichovačný :-N :-N
Ale nemyslím to zle, takže ak by som niekedy niekoho podpichla, prepáčte, taká som...
Ale nemyslím to zle, takže ak by som niekedy niekoho podpichla, prepáčte, taká som...
ja som sa toho casu aj na zdenu podobala, a deti zo skolky boli hotove ze ma vidia :-N bola som tak ostrihana a oni na mna kricali zdenka predna...no fakt sranda.
Tu začni písať odpoveď...

Odošli