Nie 😂😂 preco preboha?
nie, neprekáža, veď v čakárni sa nevyzliekam, je to ako u každého iného lekára. Môj gynekológ má dokonca spoločnú čakáreň s inými lekármi, takže tam sa bežne stretávame.
@veronikaszabova lebo vraj dakedy to zenam vadilo asi tej starsej generacii
Ja sa vyzliekam až v ambulancii, takže nevadí.
Nie 😀 sedela som v čakárni aj s mamičkou, ktorá tam mala so sebou 2,5r dcérku a druhú 1r dcérku. Nemala ich kde nechať, tak ich brala so sebou.
@veronikaszabova moja mama raz robila srstricku na gynekologickom a zeny sa stazovali ze nech muzi nechodia do cakarni lebo vraj im je neprijemne ked musia s poharom mocu vychadzat zo zachoda a muzi to vidia
Omg... A co taka urologia, obvodny lekar.... Tam snad nechodia s poharikom mocu?
Nemam problem, vyrobim si 🤦🤦
@veronikaszabova no ved hej mam ten isty nazor ze aj v inych ambulanciach chodia s mocom
nie, preco aj. Ved pred nim sa nevyzliekam. Nech tam sedi pre mna za mna aj bezdomovec. 😂
Kedysi, v takých tých pubertálnych rokoch by mi to možno nebolo príjemné ale ako som staršia nevadí mi to vôbec 🙂 sama som bola viackrát v situácii, kedy som išla k doktorovi s malou dušičkou a obrovským strachom (komplikácie na začiatku tehotenstva) a veľmi mi vtedy pomohlo, že bol manžel pri mne. A muži väčšinou so ženami chodia ku gynekológovi v tehotenstve … nikdy nevieš, akú situáciu ten daný pár prežíva a a možno chce byť proste žene oporou, keď má obavy. 🙂
Ale chápem úplne aj to, že niektorej žene to môže byť nepríjemné.
@veronikaszabova asi to boli dake namyslene zeny
A dovod, preco to riesis teraz ty?
Vadi mi to len ked tam sedia ako pripeceni a dalsie tehulky musia stat, lebo tam nie je dost miest na sedenie.
Deje sa to úplne bežne, ženičky pošlú svojich mužíkov, nech im "vystoja radu" :D Načo by chodili samy :D Ale zvyčajne to funguje tak, že im príde len po lístok a idú het :D Potom žena príde, keď je na rade :D Ale akože nemôžem povedať, že by mi tam tí chlapi vadili, to vôbec, nemajú prečo :D
autorka a keď sú ženy u iného lekára - urolog, obvodný a v čakárni sú aj muži čo ho strčia do vačku?
@veronikaszabovalebo sa ma mama pytala ci aj moj muz chpdi so mnou do cakarne a ja ze ano chodi a ona taka prekvapena ze to sa moze?
@veronikaszabova ze vraj za jej mladych cias sa to velmi nehodilo aby bol muz v cakarni
@kvetinka75 ved aj ja som to povedala ze je to ako kazda ina ambulancia ja stym problem nrmam ked su muzi v cakarni
@tuppuk moj gynekolog objednava na presny cas ziadne listocky nema
@masinka no aj take som tiez videla ze zeny si nemali kde ani sadnut
Mne to vadilo ked som ako tehotna chodila do cakarne, kde bolo 8 stoliciek obsadenych zenami a ich doprovodom(nie muzi neisli dnu pozriet sa na sono) a vzdy som tym telatam musela povedat, ci ma pustia sadnut si-nikdy to prisam vacku ani jedneho z tych muzov(zien)nenapadlo sameho😵💫
@judit47 no to je neslusne ked obsadzuju miesta na sedenie tym zenam
@judit47 minule bol jeden muz v cakarni u gynekologa so svojou zenou a tomu muzovi sestricka vysla vziat krv v cakarni mu vzala krv
Nie skôr mi vadí keď s jedným pacientom príde do čakárne celá família a ďalší pacienti si za svet nemajú kde sadnúť hlavne že manželia, mamy, otcovia atď pekne sedkajú
Nevadi mi to, a k mojmu gyn som nosila na poradne moc z domu takze som s nim nechodila po chodbe (narozdiel od.preventivky u obvodneho kde to tak je). Jedine mi vadilo ked som bola tehotna a cakaren bola.plna a musela som stat lebo doprovody ostatnych mamiciek sedeli 😂
pokial nesedia ako telce ak vedla nich stoji tehotna a pod tak je to ok
Preco by mi to malo akoze prekazat? Vsak sedia v cakarni, tak nech sedia :D
@smitjan citaj vyssie ze preco to dakedy zenamvadilo
Nie.Prečo by mi to malo vadiť.Aj môj muž tam somnou chodil.