icon

Obavy z vojny a možného blackoutu

7. dec 2025

Ahojte ja sa bojím ze bude vojna co dúfam a veľmi dúfam ze sa to nestane tak isto ako ten Black out na ktory nas chystajú aspoň podľa článkov

Strana
z3
anonym_a3b092
7. dec 2025

Kde bude vojna?

janai1
7. dec 2025

hej, všetci pomrieme 😎

viestta
7. dec 2025

Citaj ine weby, dozvies sa, ze blackout sa nechysta, ten sa stane nahodouaja preco by sa mohol stat a ci je to pravdepodobne. Ale prichystat sa treba aj na ine katastrofy, pretoze tak ako mozes vyhoriet, tak moze prist aj blackout alebo povoden.

anonym_760902
7. dec 2025

@anonym_autor prečo si myslíš, že bude vojna?

anonym_7505b3
7. dec 2025

Evakuačný batoh treba mať vždy pripravený.

anonym_97bed7
Autor odpoveď zmazal
anonym_c5f602
7. dec 2025

🙄

anonym_98df33
7. dec 2025

@anonym_autor trollia tema, chystajme pukance

anonym_f66b46
7. dec 2025
@anonym_98df33

@anonym_autor trollia tema, chystajme pukance

@anonym_98df33 👍😀

autor
7. dec 2025
@anonym_760902

@anonym_autor prečo si myslíš, že bude vojna?

@anonym_760902 ja si to nemyslím ale dufam ze nebude 3 svetová...

terry2003
7. dec 2025

🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿

anonym_98df33
7. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_760902 ja si to nemyslím ale dufam ze nebude 3 svetová...

@anonym_autor pozri sa , nikdy nevieme co bude zajtra. nezamyslam sa. mne pred ocami zo dna na den umrel clovek. mlady zdravy clovek. 3 svetova vojna ma ozaj netrapi

autor
7. dec 2025
@viestta

Citaj ine weby, dozvies sa, ze blackout sa nechysta, ten sa stane nahodouaja preco by sa mohol stat a ci je to pravdepodobne. Ale prichystat sa treba aj na ine katastrofy, pretoze tak ako mozes vyhoriet, tak moze prist aj blackout alebo povoden.

@viestta ak sa nechysta tak preco su články co by sme mali mat doma ak vypnu elektrinu ?? Človeka to len vydesi

anonym_c1c38b
7. dec 2025
@anonym_7505b3

Evakuačný batoh treba mať vždy pripravený.

@anonym_7505b3 🤣🤣🤣

viestta
7. dec 2025
@anonym_autor

@viestta ak sa nechysta tak preco su články co by sme mali mat doma ak vypnu elektrinu ?? Človeka to len vydesi

@anonym_autor lebo nahody sa neplanuju, nahody sa stavaju, tak ako poziar a povoden, velka vychrica alebo snehova kalamita. Ale na nahody ma byt clovek pripraveny. Co je na tom nepochopitelne?

januska12323
7. dec 2025

Tebe sa ešte nikdy nestalo, že vypadla elektrina a nevedela si kedy ju zapnú?

autor
7. dec 2025
@anonym_a3b092

Kde bude vojna?

@anonym_a3b092 na Slovensku alebo v Európe

autor
7. dec 2025
@januska12323

Tebe sa ešte nikdy nestalo, že vypadla elektrina a nevedela si kedy ju zapnú?

@januska12323 stalo x krat ale nie citat o tom článok co mozno bude alebo nebude

anonym_a3b092
7. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_a3b092 na Slovensku alebo v Európe

@anonym_autor ale veď v Európe vojna už je. Nevšimla si si? Rusko napadlo Ukrajinu.

autor
7. dec 2025
@viestta

@anonym_autor lebo nahody sa neplanuju, nahody sa stavaju, tak ako poziar a povoden, velka vychrica alebo snehova kalamita. Ale na nahody ma byt clovek pripraveny. Co je na tom nepochopitelne?

@viestta to mam mat v byte ake veľké zásoby vody a jedla ?? Aby som bola na každú náhodu pripravená??

martinka13
7. dec 2025

Strach je to, čím sa najlepšie manipulujú ľudia. Ak si na to citlivá, nečítaj správy. Lebo šíriť strach je súčasťou tejto vlády.

lenka.25
7. dec 2025

Toto čo tu zas vytvárajú média by malo byt trestne . Ja chápem , že všetci sme iní , ale netreba podliehať zbytočnej panike a hlavne čítať odpad ako Nový čas a jemu podobné

autor
7. dec 2025
@anonym_a3b092

@anonym_autor ale veď v Európe vojna už je. Nevšimla si si? Rusko napadlo Ukrajinu.

@anonym_a3b092 ja viem ale ja sa bojím ze to pojde ďalej ak sa nedohodnú na mieri

anonym_7505b3
7. dec 2025
@anonym_autor

@viestta to mam mat v byte ake veľké zásoby vody a jedla ?? Aby som bola na každú náhodu pripravená??

@anonym_autor aby si niekoľko dní prežila bez vonkajšej pomoci kým sa k tebe dostanú prvý záchranári, alebo sa dalo bezpečne evakuovať

anonym_6a532a
7. dec 2025

Su tu aj starsi , ako ja, tak napis co je to black out,na ktory nas chystaju,,neviem

anonym_c3c012
7. dec 2025

Tak elektrika môže kolabovať aj keď nakydá ťažký, mokrý sneh napriklad

anonym_7505b3
7. dec 2025
@anonym_6a532a

Su tu aj starsi , ako ja, tak napis co je to black out,na ktory nas chystaju,,neviem

@anonym_6a532a Blackout – výpadok elektrického prúdu na dlhú dobu

estellas
7. dec 2025

@anonym_autor Žiadny black out nemá byť, ten návod napísali v prípade, ak by sa náhodu niečo stalo.
Nič také sa neplánuje robiť neplánuje.
Novinári strašne šíria paniku, úplne vytrhávajú informácie z kontextu. To by malo byť trestné takto plašiť ľudí.

autor
7. dec 2025
@estellas

@anonym_autor Žiadny black out nemá byť, ten návod napísali v prípade, ak by sa náhodu niečo stalo.
Nič také sa neplánuje robiť neplánuje.
Novinári strašne šíria paniku, úplne vytrhávajú informácie z kontextu. To by malo byť trestné takto plašiť ľudí.

@estellas pred Vianocami?? Len tak náhodou?

minenkaa
7. dec 2025

@anonym_autor kedy naposledy nebola vojna

Strana
z3