Obavy z vojny a možného blackoutu
Ahojte ja sa bojím ze bude vojna co dúfam a veľmi dúfam ze sa to nestane tak isto ako ten Black out na ktory nas chystajú aspoň podľa článkov
hej, všetci pomrieme 😎
Citaj ine weby, dozvies sa, ze blackout sa nechysta, ten sa stane nahodouaja preco by sa mohol stat a ci je to pravdepodobne. Ale prichystat sa treba aj na ine katastrofy, pretoze tak ako mozes vyhoriet, tak moze prist aj blackout alebo povoden.
@anonym_autor prečo si myslíš, že bude vojna?
Evakuačný batoh treba mať vždy pripravený.
🙄
@anonym_autor trollia tema, chystajme pukance
@anonym_autor trollia tema, chystajme pukance
@anonym_98df33 👍😀
@anonym_autor prečo si myslíš, že bude vojna?
@anonym_760902 ja si to nemyslím ale dufam ze nebude 3 svetová...
🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿
@anonym_760902 ja si to nemyslím ale dufam ze nebude 3 svetová...
@anonym_autor pozri sa , nikdy nevieme co bude zajtra. nezamyslam sa. mne pred ocami zo dna na den umrel clovek. mlady zdravy clovek. 3 svetova vojna ma ozaj netrapi
Citaj ine weby, dozvies sa, ze blackout sa nechysta, ten sa stane nahodouaja preco by sa mohol stat a ci je to pravdepodobne. Ale prichystat sa treba aj na ine katastrofy, pretoze tak ako mozes vyhoriet, tak moze prist aj blackout alebo povoden.
@viestta ak sa nechysta tak preco su články co by sme mali mat doma ak vypnu elektrinu ?? Človeka to len vydesi
Evakuačný batoh treba mať vždy pripravený.
@anonym_7505b3 🤣🤣🤣
@viestta ak sa nechysta tak preco su články co by sme mali mat doma ak vypnu elektrinu ?? Človeka to len vydesi
@anonym_autor lebo nahody sa neplanuju, nahody sa stavaju, tak ako poziar a povoden, velka vychrica alebo snehova kalamita. Ale na nahody ma byt clovek pripraveny. Co je na tom nepochopitelne?
Tebe sa ešte nikdy nestalo, že vypadla elektrina a nevedela si kedy ju zapnú?
Kde bude vojna?
@anonym_a3b092 na Slovensku alebo v Európe
Tebe sa ešte nikdy nestalo, že vypadla elektrina a nevedela si kedy ju zapnú?
@januska12323 stalo x krat ale nie citat o tom článok co mozno bude alebo nebude
@anonym_a3b092 na Slovensku alebo v Európe
@anonym_autor ale veď v Európe vojna už je. Nevšimla si si? Rusko napadlo Ukrajinu.
@anonym_autor lebo nahody sa neplanuju, nahody sa stavaju, tak ako poziar a povoden, velka vychrica alebo snehova kalamita. Ale na nahody ma byt clovek pripraveny. Co je na tom nepochopitelne?
@viestta to mam mat v byte ake veľké zásoby vody a jedla ?? Aby som bola na každú náhodu pripravená??
Strach je to, čím sa najlepšie manipulujú ľudia. Ak si na to citlivá, nečítaj správy. Lebo šíriť strach je súčasťou tejto vlády.
Toto čo tu zas vytvárajú média by malo byt trestne . Ja chápem , že všetci sme iní , ale netreba podliehať zbytočnej panike a hlavne čítať odpad ako Nový čas a jemu podobné
@anonym_autor ale veď v Európe vojna už je. Nevšimla si si? Rusko napadlo Ukrajinu.
@anonym_a3b092 ja viem ale ja sa bojím ze to pojde ďalej ak sa nedohodnú na mieri
@viestta to mam mat v byte ake veľké zásoby vody a jedla ?? Aby som bola na každú náhodu pripravená??
@anonym_autor aby si niekoľko dní prežila bez vonkajšej pomoci kým sa k tebe dostanú prvý záchranári, alebo sa dalo bezpečne evakuovať
Su tu aj starsi , ako ja, tak napis co je to black out,na ktory nas chystaju,,neviem
Tak elektrika môže kolabovať aj keď nakydá ťažký, mokrý sneh napriklad
@anonym_autor Žiadny black out nemá byť, ten návod napísali v prípade, ak by sa náhodu niečo stalo.
Nič také sa neplánuje robiť neplánuje.
Novinári strašne šíria paniku, úplne vytrhávajú informácie z kontextu. To by malo byť trestné takto plašiť ľudí.
@anonym_autor Žiadny black out nemá byť, ten návod napísali v prípade, ak by sa náhodu niečo stalo.
Nič také sa neplánuje robiť neplánuje.
Novinári strašne šíria paniku, úplne vytrhávajú informácie z kontextu. To by malo byť trestné takto plašiť ľudí.
@estellas pred Vianocami?? Len tak náhodou?
@anonym_autor kedy naposledy nebola vojna

Kde bude vojna?