Existuje podľa vás čisto len kamarátstvo medzi mužom a ženou?

29. dec 2022

ahojte, v celku ma zaujímajú názory iných 🙂
Existuje podľa vás čisto len kamarátstvo medzi mužom a ženou?

aeruginosa
29. dec 2022

Podla zien zvacsa ano, podla muzov zvacsa nie.😄

doriiis
29. dec 2022

Nie neexistuje

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
terry2003
29. dec 2022

Jasne, že áno.

kittykat22
29. dec 2022

zalezi koho sa pytas :D zeny a muzi ktori su schopni sa kamaratit - ti napisu ano. Zeny a muzi ktori by fidlili co prejde okolo, napisu nie. A ziarlivky a ziarlivci ti odprisahaju, ze v ziadnom pripade 😅

paulinka17
29. dec 2022

Určitý cas ano, no po nejakej dobe to bude podľa mna minimálne jeden vnímať inak

doriiis
29. dec 2022

@kittykat22 ...a mnohokrát sú prípady,keď by ženy fidlili radšej a viac ako mužský kamaráti.

miadi
29. dec 2022

Jasne ze existuju. Medzi otcom a dcerou dedkom a vnuckou .. alebo starcek co v mladej osobe vidi svoju vnucku ktoru nikdy nemal alebo stratil.

lindous
29. dec 2022

Za mňa určite, neviem si predstaviť, že by som mala kamarátky len ženy.. ak sa bavíme o takom úplne najnajnajkamarátstve, tak podľa mňa existuje, ale je pravda, že veľakrát to prerastie do niečoho viac, často len z jednej strany a potom to bolí... no to už je individuálne...

danielle98
29. dec 2022

Jasné, že existuje. Ja sama mám kamaráta ešte z vysokej školy, ktorý je mi dnes ako brat... 🙂😊

retatka
29. dec 2022

Samozrejme ,že áno .Len žiarlivec ktorý si mysli ,že je partner jeho májetkom ten povie ,že neexistuje .A potom ti ,čo nič iné v hlave nemajú len sex ,nebudú veriť na kamarátstvo ,medzi ženou a mužom.Takym ide len o to jedno …nie o kamarátstvo .

deginko
29. dec 2022

Podľa mňa ano

kiwi3
29. dec 2022

existuje, ale len velmi vynimocne. napriklad s gaymi. ale bez srandy: je naozaj len velmi malo muzov, ktori budu investovat do "vztahu" so zenou bez toho, aby im neslo o nieco viac. naco by to robili, ked s chlapmi na pive si rozumeju lepsie? osobne sa mi nieco take nepritrafilo. napriklad na a po vyske som si vzdy myslela, akych mam fajn kamosov, ale z ich strany tam nikdy neslo len o vrucne priatelske city. chlapov, co sa vedia kamaratit so zenou bez bocnych umyslov viem zratat na jednej ruke (a to ich tiez nemoze fyzicky pritahovat). smutne ale pravdive.

majada35
29. dec 2022

Podľa mňa, nie. Ide aj o to, ako špecifikujeme kamarátstvo. Náhodné stretnutie a krátky pokec, je ok. Ale stretávanie sa, telefonáty, písanie si atď., keď sa zámerne vyhľadávajú ...prerastie z jednej strany do niečo iného. Žiaľ, súdim podľa seba, nemala som kamaráta, ktorý by sa po čase neusilovali pretaviť to do vzťahu. Takto mi kamarátstva padli...

marotin
29. dec 2022

Určite existuje. Hovorí sa tomu manželstvo.

kiwi3
29. dec 2022

@majada35 presne, to som este chcela napisat, ze nepocitam "znamosti" typu kamaratkin frajer/ manzel a podobne, kde sa nejak ocakava socialny kontakt ale zaroven aj urcity odstup. alebo kolega, s ktorym prehodim par slov atd.

svokrinjazykmonika
29. dec 2022

Nie

viestta
29. dec 2022

Existuje. Len obidvaja musia mat jasno vo tom, co vlastne od toho kamaratstva chcu. No a dalsia vec je, ze aj ich partneri musia vediet toto tolerovat a nevidiet za tym hned nejaky podtext, ktory vnimaju rusivo. Problem takeho kamaratsva byva hlavne v partneroch.

nurielka
29. dec 2022

Zažila som "kamarátstvo" ktoré prerástlo v neopätovanú lásku. Uprostred noci napísala môjmu vtedy priateľovi kamarátka (dosť dlho sa kamarátili), že ho už dlho miluje, naozaj ju považoval za kamošku, aj ja. Potom priateľ prerušil kontakty, neviem čo čakala.

A tiež pravé kamarátstvo, kde som druhého človeka považovala za kamaráta a nič viac a on mňa tiež a aj sme si to na rovinu povedali(trvalo to aj 10r.). Nikdy sa žiadna hranica neprekročila. Predstava niečoho s ním bola NIE a on to mal podobné. Ako brat a sestra. Ale je tu jedno ALE. Žiaden intenzívny kontakt, skôr príležitostný. Turistika, pokec. Potom odišiel do zahraničia, takže kontakt máme len keď je na SK.

autor
29. dec 2022

ja osobne si tiež myslím, že môže existovať ale je to častokrát ťažké, a väčšinou to jedna strana začne pociťovať ako niečo viac. Ja mám tiež už niekoľko skúsenosti a všetky sa po čase ukázali, že sa mi chlapec ,,kamarát" vyznal a skončilo to, lebo akonáhle tam je čo i len pomyslenie, tak to už podľa mňa také kamarátstvo skončilo

leto232
29. dec 2022

Existuje, môj muž má už 20 rokov kamarátku, stretávajú sa aj mimo mňa či jej manžela. Na začiatku som žiarlila, potom som pochopila, že nie je načo. Sme manželia 15 rokov a teda ani raz som nemala reálny dôvod žiarliť. Berú sa ako súrodenci.

atinkaa
29. dec 2022

Podla mna ano, dokonca niektorym prave to kamaratstvo moze vyhovovat viac, ja mam vzdy nepomer muzskych kamaratov ako zien kamaratok, myslim take tie ozaj dobre, kamaratky, nie zname. A su to skutocne len kamarati, teda nikdy ma ani len nenapadlo, ze by sme boli nieco viac, vzdy to bolo postavene skor na spolocnych temach, zaujme, mozno s niektorymi aj spolocnom zmysle pre humor a to je vsetko. Vsade som bola rada, ked to nakoniec bolo u nich vybavene svadbou, nie u vsetkych slavime taketo uspechy 😀 a pravdaze sa nijako nesnazim byt ani prva ani nijak vynimocna teraz v situacii kedy maju rodiny sme vlastne kamarati cele rodiny, teda je to upgrade od skolskych cias a nejako neverim, ze to tak mam len ja. Teda za mna ak sa to vyriesi rozumne, dospelo, tak nie je tam ani dovod na ziarlenie, nejake predstavy ci superenie. Ale chce to zrelost de facto od 4 ludi, co pravdaze nie stale musi fungovat.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
danica2711
29. dec 2022

samozrejme, že existuje, mám dvoch skutočných kamarátov, jeden (od detstva) mi je fakt ako brat a s druhým (od gympla) hovoríme, že on je moja najlepšia kamarátka a ja jeho najlepší kamarát

deti95060810
29. dec 2022

nie...vždy to jeden z nich berie troška inak ako kamarátstvo...

monalisa1111
29. dec 2022

Určite existuje. Tiež mám takého kamaráta od puberty, ktorého považujem za brata. Ale..odkedy máme svoje rodiny sme v kontakte minimálne. Vieme o sebe ako žijeme. Keď je potreba si pomôžeme. Raz za čas si zatelefonujeme, iba tak aby sme si povedali čo nás teší či trápi. Bavíme sa tak ako by sme sa počuli naposledy "včera". To je podľa mňa kamarátstvo medzi mužom a ženou a nie časté stretávanie sa, vypisovanie a pod

lasona
29. dec 2022

Existuje. Mam takého priateľa. Ale je inej národnosti. So Slovákom si to neviem predstaviť.

vroni
29. dec 2022

Mam kamaráta už takmer pol storočia. Nikdy som s nim nič nemala napriek chatoviciam a prespavackam. Ani mi to nenapadlo, jemu evidentne tiež nie. Dávno mame on manželku, ja manžela, deti, ako rodiny sa nestretávame. Môj muž nehovorí správnym jazykom, jeho žena je totálna krava, proste keď dáme spicha a pokecame, vždy len my dvaja. Stále je to kamoš.

macilaci
29. dec 2022

Áno. Ja si stále rozumiem viac už od škôlky s chlapcami. A mám 40+. 😉.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz