Vydaté / nevydaté maminky II.
Takže maminky, tu môžeme pokračovať v našej pôvodnej téme...

•
13. sep 2007dik barunka, tak potom cakame na info 😉
0
mercy, aj ja som si to prečítala, to je kúzelná rodinka, dobrá práca mercy, ja som si aj poplakala. A Dorotkina mama je kočka ako bič, dobrý fejs do reklamy, hneď by som jej u nás založila kartu 😉 .
kati, jasnéééé oslávenkyňa rozumiem, budeš mať v sobotu plné ruky práce....tak ti možno nevyjde prísť. neva, tak niekedy inokedy. inak pekne ti vyšli narodky na sobotu.
tilly, my ideme v sobotu.
kati, jasnéééé oslávenkyňa rozumiem, budeš mať v sobotu plné ruky práce....tak ti možno nevyjde prísť. neva, tak niekedy inokedy. inak pekne ti vyšli narodky na sobotu.
tilly, my ideme v sobotu.
mercy, ja dorotku sledujem tu na MK a Riu neskutocne obdivujem. tento album maju ozaj krasny, videli ste?
http://www.modrykonik.sk/album/album.php?vAlbum...
http://www.modrykonik.sk/album/album.php?vAlbum...
megg; ja som aj rozmyslala nad tou ZOO, ale my sme boli rano v podunajskych biskupiciach na kontrole, lebo malemu robili tuberkulinovu skusku, kedze nemal reakciu na TBC ockovanie po narodeni.. v pondelok ho testovali a dnes sme boli na kontrole, ale ze je to OK a nebolo treba preockovat.. tak sme hned skocili ukazat sa aj nasej dr... a kedze sme boli busom a bez kocika, tak som mala dost 🙂
My sme stretli Amiu s Dorotkou pred pad mesiacmi nahodou v Poluse, tak som k nim nabehla, ze sa pozname z MK 🙂 Malicka je fakt zlatucka.
inak, baby, nakoniec bude na tom vinobrani vacsia ucast ako na MK stretku 😃 .. takze na vas treba tak, burciak a dojdete aj do sadu JK 🙂
My sme stretli Amiu s Dorotkou pred pad mesiacmi nahodou v Poluse, tak som k nim nabehla, ze sa pozname z MK 🙂 Malicka je fakt zlatucka.
inak, baby, nakoniec bude na tom vinobrani vacsia ucast ako na MK stretku 😃 .. takze na vas treba tak, burciak a dojdete aj do sadu JK 🙂
Tak konecne som si to precitala aj ja.
TO mercy: vidno, ze si profesional, fakt klobuk dolu, krasne je to napisane 😉
TO maminka Dorotky: mam dve slova na to vsetko: s i l n a o s o b n o s t |-| Ma moj obdiv, aj s tou skolou ako sa rozhodla. myslim, ze je fakt pozehnanim pre Dorotku mat taku maminku! a tiez aj ocina, dedkov babky a rodinu 🙂
TO mercy: vidno, ze si profesional, fakt klobuk dolu, krasne je to napisane 😉
TO maminka Dorotky: mam dve slova na to vsetko: s i l n a o s o b n o s t |-| Ma moj obdiv, aj s tou skolou ako sa rozhodla. myslim, ze je fakt pozehnanim pre Dorotku mat taku maminku! a tiez aj ocina, dedkov babky a rodinu 🙂
ahojte maminky 🙂
babulka, gratulujem k novemu byvaniu, nech sa Vam tam zadari aj mimi, dievcatko 🙂 cukrovinky cierny princ dodam ja 😃 ozaj a ako reagoval Matik na novu izbicku?
ena, no nabuduce sa ozvi, ked budes mat cestu do biskupic, mohla si nas prist pozriet 😉
baby, ak bude pekne a pojde sa do zoo pocitajte s nami
aj na vinobranie sa chystame, v nedelu budeme v raci urcite a ak vsetko dobre dopadne prideme aj v sobotu, tak dufam, ze sa uvidime 🙂
babulka, gratulujem k novemu byvaniu, nech sa Vam tam zadari aj mimi, dievcatko 🙂 cukrovinky cierny princ dodam ja 😃 ozaj a ako reagoval Matik na novu izbicku?
ena, no nabuduce sa ozvi, ked budes mat cestu do biskupic, mohla si nas prist pozriet 😉
baby, ak bude pekne a pojde sa do zoo pocitajte s nami
aj na vinobranie sa chystame, v nedelu budeme v raci urcite a ak vsetko dobre dopadne prideme aj v sobotu, tak dufam, ze sa uvidime 🙂
Začni písať odpoveď...

Odošli