Vypadávanie vlasov

zuzi252
3. aug 2016

maminy čo používate proti vypadavaniu vlasov. Viete mi niečo odporučiť ? A hlavne po akom dlhom používaní vám to prešlo ?

nezabudkaa14
3. aug 2016

@zuzi252 mne pomohol obycajny sampon zihlavovy a brezovy..teraz si uz neumyvam vlasy kazdy den ale 2x do tyzdna a aj to mi.trosku pomohlo + zmena stravy...viac ovocia zeleniny a vela vela ryb.

mirka_a_hrasok
3. aug 2016

To iste pouzivam co aj nezabudkaa14. Na vypadavanie vlasov je najlepsi obycajny zihlavovy sampon. Ziadne tie sampony z obchodu proti vypadavaniu vlasov mi nezabrali az tento obycajny

gir
3. aug 2016

Ja som mala tento, kúpila som v lekárni, stojí cca 7 eur

mizu89
3. aug 2016

Mne stale vypadavaju vlasy.ale bola som na trichologii v MT tam mi nezistili nic ale odporucili mi sampon VICHI cerveny.ten trochu zabral.ale ja striedam sampony.Vichy,klorane,zihlavovy,salon texture,teraz pouzivam imperity.Dakedy mi padaju menej dakedy viac.zalezi asi od rocneho pocasia,stresov...
@gir a neni to pre panov???

gir
3. aug 2016

@mizu89 to ti neviem povedať, mne ho poradila v lekárni a fakt pomohol. Má takú sviežu vôňu, skoro ako pánska sprchovačka.

lorela
3. aug 2016

@zuzi252 V prvom rade do stravy treba pridať viac kvalitných bielkovín, železa a zdravých tukov (napr. semená a orechy nepražené nesolené).
A tiež nejaký komplexný doplnok výživy. Odporúčam Forcapil.
Kofeínový šampón je fajn, no napríklad ja som s ním spokojná nebola, pretože, veľmi, ale naozaj veľmi vymýva farbu z vlasov, to po prvé, a po druhé vlasy sú po ňom strašne tvrdé a zauzlené, musela som použiť následne po umytí veľké množstvo kondicionéru alebo masky, a to sa mi veru nepozdávalo. Lepšie skúsenosti mám so šampónom od Vichy proti vypadávaniu.
A do tretice vodičku na vtieranie do vlasovej pokožky ráno a večer, vynikajúca je Biohar.
Mierne zníženie vypadávania vlasov môžeš očakávať už od 1 - 3 týždňov, rast nových vlasov som pri tu vymenovanom zaznamenala po 2 - 3 mesiacoch.

aida4
Odpoveď bola odstránená
Zobraz