ak nie, prečo?
Pouzivam lebo je pred nimi mensia fronta
vzdy
Iba tie.A v Tescu scan& shop.To je úplne paradne
Minimálne.
A preto, lebo i tak treba xy krát obsluhu volať.
Neberme ludom pracu :DDD pekne tu obsluhu zaplatim obchodu v cene tovaru :D
ale nie, v tescu pouzivam scan ans shop aj ked som sa zaprisahala ze viac nikdy = vzdy mi to kontroluje nakup a vzdy takmer cely, cize nabehne obsluha a moje krasne poukladane tasky mi komplet rozbombarduju = nulovy efekt.
V coop jednote maju male tie nadoby na tovar, v lidl tiez tak jedna tasticka = cize vacsinou nie. Pouzivam vzdy, ked sa chcem zbavit drobnych v penazenke :D nasypem tam vsetky medenaky a drobne ktore najdem v kazdom zakuti ... ale teda velke nakupy v inych obchdoch ako tesco = pekne do pokladne ak nie je totalne plno (ale to je potom aj samoobsluha plna a v kuse im to blika na cerveno, cize to trva) = lebo si viem pekne poukladat tovar kym mi to pokladnik uctuje :D
Nepoužívam, vôbec
Iba ked mam par veci do desať poloziek max ale väčšinou mam tie nákupy veľké na to tam nie je miesto ani sa mi nechce to scannovat
cielom diskusie je co? Bude nejaky "vycuc" a nejaky zaver z ankety? Potrebujes k nejakej praci alebo len zo zvedavosti?
Ja teda nie, lebo ich nemám rada. Radšej normálne, pokecam s predavačkou, chodíme na veľké nákupy. My sme takí aj s mužom, vždy sa snažíme trochu rozveseliť tie predavačky.
Ano, vzdy.
Nie,nikdy.
Samozrejme, používam vždy. Aj benzín do auta beriem tak, že dám do aplikácie (Shell) číslo stojanu, naberiem a idem.
Väčšinou chodím iba na veľké nákupy a to je na samoobslužnej trápenie
Áno.
Tiež vždy a všade. Kde je možnosť, tak aj scanner. Šetrí to čas, len nemám rada, keď sa mi prídu hrabať v nákupe. A nepochopila som tie vrátka na kód z bločkov. Načo je to dobré? Keby to aspoň vždy fungovalo.
v lidli je to super. Ale v Klas-e otras, nevs zadat pocet kusov, a kazdu polozku musis zvlast skenovat.
Nepoužívam vôbec. Ani ja od pacientov na oddelení nechcem, aby si sami brali krv a pichali injekcie. Plus veta "neočakávaný tovar v baliacom priestore" mi nadmerne dvíha adrenalín a to nechcem.😄😅
Používam, nákup vyjde lacnejšie 😄🫣
@karolinakovac 😂😂😂👌
áno...
Skoro vobec. Iba fakt ked ponahlam a mam napr len 2-3 veci. Preco? Vadi mi ze aj tak vzdy nieco pinda zavolajte obsluhu atd.
Ak by mi to dalo zlavu vzdy tak by som si nablokovala aj sama 😂
Áno, denno.denne.
U nás v Kauflande ide len 1 normálna pokladňa a pri nej stojí aj 10 ľudí s plnými vozíkmi. Nebudem stáť 15 minút v rade s rožkami a jedným mliekom so škôlkarom, keď sa za minútu vybavím aj sama 😉
Pouzivam. Okrem Lidla, lebo tam im to furt nefunguje ako má. Bola som v nej 3x a 3x som bola vytocena do nepričetna. Keby mi pred nosom zavreli vsetky pokladne, nákup nechám v kosiku na predajni, ale do ich samoobslužnej pokladne by som nešla.
Ked mam par veci tak Ano. S velkym nákupom idem k predavačke. A preco? Lebo nemam chut stale volat obsluhu, ked sa nieco zasekne. Alebo vyhladavat vsetky druhy pečiva pri velkom nákupe 🤣🤣. Jaaaj a este ked kupim nejake oblecko, lebo to potom zase riesit na informáciách aby mi tie ochranne prvky dali dole.
Ja chodim do Tesca a vyuzivam odkedy ich zaviedli, vratane scan&shop. Uplne perfektne to je, nechapem, ze este niekto caka v rade pri pokladniach 🙈
@karolinakovac a ako ta nakup vyjde lacnejsie na samoobsluznej kase?
V Tescu vždy....inde podľa toho aká veľká je rada pri normálnej pokladni.
Stále. Vezmem scaner a idem. Je to rýchlejšie ako by som mala nakladať vykladať a nakladať tovar.
ano..vzdy a vsade,kde ich maju...setri mi to cas a mam lepsi prehlad o nakupe a cenach