Ako riešiť situáciu s agresívnym vodičom?
Ahojte všetky/-ci.
Asi každý vodič sa už stretol s agresormi za volantom, a tak vie, aké bývajú tieto situácie nepríjemné a nebezpečné. Ja mám za sebou zvláštnu skúsenosť, a tak Vás poprosím o vyjadrenie Vášho názoru.
Išla som autom po vedľajšej ceste a keďže som pred križovatkou dávala prednosť autám na hlavnej, musela som spomaliť. V pripájacom pruhu som videla, že vodič na hlavnej kúsok spomalil, aby ma pustil, tak som sa zaraďovala, keď vtom spoza mňa z môjho pruhu vyletelo čierne SUV a rovno medzi nás dvoch, mňa obehol a oproti išli ďalšie 3 autá. Ja som strhla volant a nechýbalo veľa, aby som skončila vo zvodidlách.
Pochopila by som, že sa ponáhľa, keby aspoň smerovkami naznačí, ale nie, išiel ďalej. Tak som išla cestou za ním a blikala som mu diaľkovými a smerovkou v naivnej nádeji, že zastaví. Samozrejme, moja nádej bola nielenže naivná, ale blbec ma v 90-ke tak vybrzdil, že som skoro do neho nabúrala. Podotýkam, cesta bola rovná, pred ním nikto a on znenazdajky šliapol na brzdu. Pokračovanie....
@naturlenka takých nechávam prejsť, len si pomyslím niečo, nekonfrontujem.... som rada, ze je preč a nedýcha mi na krk.
na odľahčenie, v takej chvíli si poviem, že mu asi treba srať 🙂
@naturlenka chcela si ho pozvať na kávičku?
Ja som išla domov a on celý čas predo mnou, až odbočil na čerpačku. Tak som odbočila, že idem za ním. Keď vystúpil, prišla som ku nemu a spustila som na neho, prečo mi to spravil a kto mu vôbec dal papiere. Oproti mne stál tak 40r. chladný chlap, ktorý tvrdil, že o ničom nevie. Nakoniec si spomenul, že som išla vraj 10km/h, čo bola blbosť jak voda v koši. A že keď brzdil, tak nevidel, že za ním niekto ide. Hlavne, že bola tma a on ani nevidel moje svetlá v 3 spätných, zaujímavé 🤔 A vraj som si všetko vymyslela. Lenže ja mám v aute kameru, tak som mu povedala, že všetko mám nahrané
Povedala som mu, že som volala políciu a aj to, kde sme, že polícia je na ceste sem. Tak sadol do auta, že ide preč. Povedala som mu, aby sa k tomu postavil ako skutočný chlap a že keď nechce vysvetliť mne, vysvetlí polícii. Naštartoval, tak som sa mu postavila pred auto a povedala som mu, že polícia je na ceste. Nenapadlo by mi, čo urobí. On ma tým autom narazil a posúval ma dopredu, kým som nespadla na zem. Vtedy zastavil a vraj ide volať na mňa políciu on, že mu bránim v pohybe. Nakoniec to zvrtol, vbehol na čerpačke do protismeru, kde sa takmer zrazil s prichádzajúcimi policajtami. Tým som všetko povedala, a aj to, že mám zo všetkého záznam. Kamera snímala aj to, ako ma autom tlačí.
Dnes som sa dozvedela, že ho na mieste vypočuli, pustili a policajt mi povedal, že som mu nemala brániť v odchode. Keď som sa spýtala, či je v poriadku, čo všetko urobil, policajt mi zopakoval, že som mu nemala stáť v ceste.
Naozaj som sa ja dopustila horšieho ako ten vodič?
Cudny napad rozpravat sa s cudzím nahnevanym clovekom a este vyblikovat na neho.. akoze rozni psychopati chodia po svete, co su silnejsi nez ja..
Beriem spat, ty si psycho asi, prepac.. ale to fakt nie je normálne
Beriem spat, ty si psycho asi, prepac.. ale to fakt nie je normálne
@anonym_aafed0 takže podľa Teba je v poriadku potichu pozerať na zlo a nechať, nech sa rozmáha?
@anonym_aafed0 takže podľa Teba je v poriadku potichu pozerať na zlo a nechať, nech sa rozmáha?
@naturlenka ved si ho mala na kamere, nemala si sa mu este vyhrazat a blokovat cestu, postavit pred auto.. ste sa dvaja podobni stretli
@naturlenka
Je to prehnane, čo predvádzaš
Ale ty že nedodrziavas predpisy je uplne v poriadku
@naturlenka ved si ho mala na kamere, nemala si sa mu este vyhrazat a blokovat cestu, postavit pred auto.. ste sa dvaja podobni stretli
@anonym_aafed0 ja som pre jeho blbú jazdu takmer nabúrala. Keď poviem, že polícia je na ceste, tak to je podľa Teba vyhrážka? Už chápem, prečo sa ho zastávaš..
@naturlenka ľudia sú skrátka blbi musíš s tým rátať
@anonym_aafed0 ja som pre jeho blbú jazdu takmer nabúrala. Keď poviem, že polícia je na ceste, tak to je podľa Teba vyhrážka? Už chápem, prečo sa ho zastávaš..
Nič v zlom, no si strašne naivná ... buď rada, že Ťa nenafackoval ... takýmto je totiž jedno, že šoférujú ako debili a ohrozujú iných, žiaľbohu, nezmeníš to ... a len tak medzi nami, tiež si nešla podľa predpisov, či?
@naturlenka
Ty si toho teda porušila viac ako on,buď rada,že ta nezaluje on
pribeh ktory sa naozaj stal, jedna podobne premotivovana baba takto nejako reagovala na muza, co porusil predpisy, az on vytiahol zbran....necakaj od debila, ze sklopi usi a da ti za pravdu
Hovorí ti niečo bezpečná vzdialenosť,v tej devadesietke mala byt 45metrov a vtedy by si v žiadnom prípade do neho ani nemala šancu nabúrať
A kedy si volala policiu, ze vedeli kde ste a prisli tak rychlo.. ved si sa cely cas pohybovala v aute..a ked si na neho vyletela, policia uz bola na ceste k vam.. nesedi tu cosi
ty si riadne mimo. z komára robíš somára. teba stretnúť na ceste musí byť iná komédia.
postaviť sa pred auto chce inú guráž.
Šoférujem takmer denne skoro 25 rokov. Na cestách som sa stretla s kadečím. Sama som občas netrpezliva a nervózna zo šoférov ktorí sa doslova vlečú. Keď ide niekto na 90ke 40tkou šľak má triafa. Nadávam ako dlaždič. Veľa krát sa mi stalo,že má ini dostali do nebezpečnej situácie. Veľa krát som sa ltt vyhla čelnej zrážke pre idiotov,ale nikdy,nikdy by mi nenapadlo vyblikovat na toho debila,alebo mu smerovkami naznačovať aby zastavil. A už vôbec by mi nenapadlo ísť za nim na benzínku. Neviem čo ti to napadlo,ale buď rada,že ta tým autom neprešiel. Aut je na ceste stále viac a je veľká pravdepodobnosť,že debila na ceste stretneš ešte mnoho x,ale teda nech ti je tento zážitok aj ponaucenim.
to co si urobila, tak bola poriadna odvaha.
bud rada, ze nevytiahol bejzbalovu palku, alebo pistol.
na cestach je poriadny divoky zapad
Tebe este nikto nedal preplesk? Ty zjavnemu idiotovi ides blikat, vysvetlovat a hrat sa na serifu?
Nejdem ti tu nadavat do naivnych a prepnutych, ale slusne povedane - asi nemas zrovna najlepsie vyvinuty pud sebazachovy. A nejdem sa zastavat ani toho chlapa, ale mne, keby sa niekto hodi pod auto, bola by som maximalne vytocena (samozrejme to, ze ta zhodil na zem, nie je ok, ale ja byt na jeho mieste, asi volam policiu ja)
@naturlenka mna len udivuje, ze ako vsetci pomaly drzia stranu narusenemu, a dobre ze otvorene nenadavate autorke
@naturlenka mna len udivuje, ze ako vsetci pomaly drzia stranu narusenemu, a dobre ze otvorene nenadavate autorke
@natalyya nikto nedrzi stranu arogantnemu vodicovi, ale autorka by sa mala dat vysetrit. Ved ma v aute kameru, tak mohla rovno ist na policiu a nie niekoho prenasledovat, nadavat, stavat sa mu pred auto a vypisovat o tom po internetoch. Co od neho cakala?? Ze padne v slzach na kolena, bude prosit o odpustenie a da jej cestne pionierske, ze uz nikdy nebude jazdit ako debil alebo o co jej islo?
Ja som išla domov a on celý čas predo mnou, až odbočil na čerpačku. Tak som odbočila, že idem za ním. Keď vystúpil, prišla som ku nemu a spustila som na neho, prečo mi to spravil a kto mu vôbec dal papiere. Oproti mne stál tak 40r. chladný chlap, ktorý tvrdil, že o ničom nevie. Nakoniec si spomenul, že som išla vraj 10km/h, čo bola blbosť jak voda v koši. A že keď brzdil, tak nevidel, že za ním niekto ide. Hlavne, že bola tma a on ani nevidel moje svetlá v 3 spätných, zaujímavé 🤔 A vraj som si všetko vymyslela. Lenže ja mám v aute kameru, tak som mu povedala, že všetko mám nahrané
Povedala som mu, že som volala políciu a aj to, kde sme, že polícia je na ceste sem. Tak sadol do auta, že ide preč. Povedala som mu, aby sa k tomu postavil ako skutočný chlap a že keď nechce vysvetliť mne, vysvetlí polícii. Naštartoval, tak som sa mu postavila pred auto a povedala som mu, že polícia je na ceste. Nenapadlo by mi, čo urobí. On ma tým autom narazil a posúval ma dopredu, kým som nespadla na zem. Vtedy zastavil a vraj ide volať na mňa políciu on, že mu bránim v pohybe. Nakoniec to zvrtol, vbehol na čerpačke do protismeru, kde sa takmer zrazil s prichádzajúcimi policajtami. Tým som všetko povedala, a aj to, že mám zo všetkého záznam. Kamera snímala aj to, ako ma autom tlačí.
Dnes som sa dozvedela, že ho na mieste vypočuli, pustili a policajt mi povedal, že som mu nemala brániť v odchode. Keď som sa spýtala, či je v poriadku, čo všetko urobil, policajt mi zopakoval, že som mu nemala stáť v ceste.
Naozaj som sa ja dopustila horšieho ako ten vodič?
@naturlenka Jezisi pozeras vela americkych akcnych filmov?? 😂😂. Ani po precitani tejto slohovej prace mi nie je jasne, co si tymto prenasledovanim, vyblikavanim a konfrontaciou na pumpe chcela dosiahnut 😅. Akoze co si cakala od idiota? Ze ti na tej pumpe kupi cokoladku a ospravedlni sa? 😅 No tak si dostala o co si provokovala. Jeden horsi ako druhy.. Zvlast ked mas v aute kameru, tak uz ked si nieco chcela riesit, tak si mala ist na policiu a nie hrat sa na hrdinku z akcneho filmu 🙈.
to co si urobila, tak bola poriadna odvaha.
bud rada, ze nevytiahol bejzbalovu palku, alebo pistol.
na cestach je poriadny divoky zapad
@frflos_nespokojny Nie odvaha, ale hlupost 😅
@naturlenka napad konfrontovat takehoto idiota za volantom mi pride jemne povedane sialeny. Za danych okolnosti si mala velke stastie, ze nebol ozbrojeny alebo ta neprizabil na mieste, fakt. Ani mne sa to nepaci, ze su cesty plne agresivnych chujov, ale dohovarat niekomu osobne by mi teda nikdy nenapadlo. 👀
@natalyya Tak podla popisu celej situacie je viac narusena autorka 😅. Tym samozrejme nehajim tamteho vodica, ale to co predvadzala ona je ako z divokeho zapadu 😅. Nehovoriac ze sa tu ohana porusovanim predpisov a sama ich porusila. Nie, nemoze niekoho len tak vyblikavat dialkovymi ani smerovkami. Dokonca ani len zatrubit len tak "od nervov" na debila na ceste nemozes, aj na to je paragraf 😅. A tato sa mu este hadze pod auto, tak ja uplne chapem reakcie tu pritomnych 😅. Moze byt rada, ze neobstala horsie.
@natalyya nikto nedrzi stranu arogantnemu vodicovi, ale autorka by sa mala dat vysetrit. Ved ma v aute kameru, tak mohla rovno ist na policiu a nie niekoho prenasledovat, nadavat, stavat sa mu pred auto a vypisovat o tom po internetoch. Co od neho cakala?? Ze padne v slzach na kolena, bude prosit o odpustenie a da jej cestne pionierske, ze uz nikdy nebude jazdit ako debil alebo o co jej islo?
@sissy27 Presneee 😅
Autorka. Mala si z pekla šťastie. Keby on pred tebou zabrzdil tak, že by si to neubrzdila a nabrala ho zozadu tak by to bola tvoja vina. Mas dodržiavať odstup.
Ostatné nekomentujem. Si sa chcela zabiť? Či byť v správach?
Pre boha nauc sa nereagovať hystericky a dramaticky

@naturlenka prečo si chcela aby zastavil? Dobre že sa nič nestalo. Nabudúce si ponadávaj,ale nechci aby zastavil. Jedine čo by spravil ak by aj zastavil,že by ti vynadal a možno by ti aj jednu trafil.