icon

Je Toyota Proace City Verso vhodné rodinné auto?

30. sep 2025

Ahojte uvažujem o danom aute ako rodinnom aute 7 miesta verzia ako ho mate doma ako ste s ním spokojní? Pripadne nejaké rady vdaka

really8
30. sep 2025

@anonym_autor jeeee to by sme chceli aj my😂

autor
30. sep 2025
@really8

@anonym_autor jeeee to by sme chceli aj my😂

@really8 🩵

ivka225
30. sep 2025

Máme Toyotu RAV4 a sme mimoriadne spokojní. Vo všeobecnosti sú Toyoty veľmi spoľahlivé autá, ale ako tak sledujem na fb diskusnú skupinu o Toyote, tak sa mi zdá, že ak sa vôbec nejaký problém vyskytne, podozrivo často je to práve pri Proace. Tým skôr, že oproti napríklad Yaris, Corolle, alebo Auris je to menej rozšírený typ.

autor
30. sep 2025
@ivka225

Máme Toyotu RAV4 a sme mimoriadne spokojní. Vo všeobecnosti sú Toyoty veľmi spoľahlivé autá, ale ako tak sledujem na fb diskusnú skupinu o Toyote, tak sa mi zdá, že ak sa vôbec nejaký problém vyskytne, podozrivo často je to práve pri Proace. Tým skôr, že oproti napríklad Yaris, Corolle, alebo Auris je to menej rozšírený typ.

@ivka225 super ďakujem za tip potrebujem oulzj spoľahlivé auto kde po 5r záruke nebudem liať každý rok tisícky eur do oprav a servisu 🙈

ivka225
30. sep 2025

My máme vlastne dve RAV4 ... jednu ročník 2017, druhú 2022 ... jediná vec, čo bolo treba opraviť b olo, že na tej staršej sa raz roztrhla hadička k ostrekovaču zadného skla ... inak vôbec nič ... spotrebu má tá staršia dlhodobú 6.0 (hybrid), tá novšia 2.8, ale to je plugin hybrid, to nejde porovnávať ... Lenže ak naozaj potrebujete sedemmiestne, tak to sú potom zbytočné informácie.

tundra
30. sep 2025
@ivka225

@ivka225 nie je to cistokrvna Toyota,je to kooperacia skupiny Stellantis a Toyoty.Tu je clanok.
https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/toyota-...
Nemam osobnu skusenost s tymto modelom.
Jazdil som sluzobnu Previu,ta najazdila 650k km,mal som Avensis 418k km.Nemusi to byt zla volba.Treba sa ist odviezt a uvidis,ako sa ti bude jazdit.

anonym_dd1c7f
30. sep 2025

Skôr Mitsubishi.

autor
1. okt 2025
@anonym_dd1c7f

Skôr Mitsubishi.

@anonym_dd1c7f ahoj prečo?

tundra
1. okt 2025

@anonym_autor ak chces mega spolahlive auto,pozri Toyotu Prius Plus je to 7 miestne kombi.Vyraba sa v Japonsku.Prius,ako taky, sa povazuje, za najspolahlivejsie auto.

tundra
1. okt 2025

Nenasiel som ani jeden Prius Plus na Slovensku.
Od 2020 sa uz nevyraba...takto vyzera.
https://www.autoscout24.ch/de/d/toyota-prius-pl...