icon

Mám volať políciu, ak mám rozbité svetlo na aute?

29. sep 2025

Ahojte. Na parkovisku pri škole som si našla rozbité predné svetlo. Kamery tam niesu. Volať policajtov ? S autom asi nemôžem ist domov či? Je to nejaká prvá moja “nehoda”

anonym_5666cc
29. sep 2025

Volaj policajtov

autor
29. sep 2025
@anonym_5666cc

Volaj policajtov

@anonym_5666cc polial ten nieje kamera nič nespravia 🙃🙃🙃

gribka1
29. sep 2025

Len z havarijnej oprava, čo inè.

autor
29. sep 2025
@gribka1

Len z havarijnej oprava, čo inè.

@gribka1 nemám havarijnú

gribka1
29. sep 2025
@anonym_autor

@gribka1 nemám havarijnú

@anonym_autor Tak to ti už níč nepomôže, ak nemajú vinníka.

autor
29. sep 2025
@gribka1

@anonym_autor Tak to ti už níč nepomôže, ak nemajú vinníka.

@gribka1 super tak nejaky primitív mi len tak rozbije svetlo na normálne zaparkovanom aute a budem to platiť len ja…

gribka1
29. sep 2025
@anonym_autor

@gribka1 super tak nejaky primitív mi len tak rozbije svetlo na normálne zaparkovanom aute a budem to platiť len ja…

@anonym_autor Bohužiaľ, pokiaľ nikto nič nevidel, je to smola. Možno skúsiť niekde napísať, či to niekto nevidel.

autor
29. sep 2025
@gribka1

@anonym_autor Bohužiaľ, pokiaľ nikto nič nevidel, je to smola. Možno skúsiť niekde napísať, či to niekto nevidel.

@gribka1 extrém ako je toto postavené

anonym_c950b5
29. sep 2025
@anonym_autor

@gribka1 extrém ako je toto postavené

@anonym_autor ale aký extrém? Kto si predstavuješ, ze by ti to mal zaplatiť? Ty nemáš havarijné, auto nebolo pod kamerami, tak kto podľa teba?

autor
29. sep 2025
@anonym_c950b5

@anonym_autor ale aký extrém? Kto si predstavuješ, ze by ti to mal zaplatiť? Ty nemáš havarijné, auto nebolo pod kamerami, tak kto podľa teba?

@anonym_c950b5 extrém je to že nejaky jednobunkovec rozbije len tak iny majetok a je mu ešte zavela nechať lístok.

gribka1
29. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_c950b5 extrém je to že nejaky jednobunkovec rozbije len tak iny majetok a je mu ešte zavela nechať lístok.

@anonym_autor Nám poškodili auto nie raz, policajti s tým nič neurobia. Skúsenosti také, že bez havarijnej, či odlozených peňazí čistý koniec.

modrykonik33
29. sep 2025
@anonym_c950b5

@anonym_c950b5 kto si predstavuje že to zaplatí? To čo je za stupídnu otázku? Niekto jej len tak zničí majetok a pýtaš sa, kto to má akože zaplatiť?

anonym_f3dec8
29. sep 2025
@modrykonik33

@anonym_c950b5 kto si predstavuje že to zaplatí? To čo je za stupídnu otázku? Niekto jej len tak zničí majetok a pýtaš sa, kto to má akože zaplatiť?

@modrykonik33 Ak nemá havarijnú poistku je to áno skoda a žiaľ ide to je z jej vrecka.

luliu
29. sep 2025
@anonym_5666cc

Volaj policajtov

@anonym_5666cc kvôli čomu má volať policajtov? Aký by to malo zmysel?

anonym_c950b5
29. sep 2025
@modrykonik33

@modrykonik33 tak jej teda porad ty, keď so taka múdra.. Určite budeš vedieť ako vypátrať páchateľa, keď tam nie sú kamery. Aj ja sa rada poučím

melanta
30. sep 2025
@modrykonik33

@modrykonik33 no zaplatí si to ona. Na to slúži havarijné poistenie. Aby krylo takéto škody. Ak sa majiteľ auta rozhodne nezaplatiť havarijné, vystavuje sa riziku, že takéto škody si zaplatí. Bodka. Samozrejme, nie je v poriadku, že po cestách jazdí kopec magorov, ktorí nevedia šoférovať a správať sa, ale aj s tým je potrebné počítať a buď nejazdiť, alebo jazdiť a zaplatiť si havarijné alebo jazdiť bez havarijného a potom platiť z vlastného. Možností je dosť, je na každom, čo si vyberie.