Triky na odstránenie námrazy z čelného skla
Ahojte, už prichádza pre šoférov to najhoršie obdobie v roku. Máte nejaké overené triky na rannú námrazu na čelnom skle? Videla som videá s prikladaním teplej vody, ale bojím sa. Skúšali ste to?
Kúp si fóliu na čelne sklo, spataky a bočné sklá na Temu za pár € a máš po probléme.
A keď si dávala aspoň trošku pozor na hodinách fyziky tak budeš vedieť, čo spraví sklo pri rýchlych zmenách teploty. A máš odpoveď.
dám auto pod prístrešok... 😝
Teplu vodu urcite nie, pukne ti sklo. Sprej na rozmrazenie alebo zakryvaj zvonka foliou (clona na auto).
kludne si tu teplu vodu nalej, viackrat to nespravis. mam v aute sprej na rozmrazenie skla. najlepsia vec na svete.
Mam v aute sprej na rozmrazenie skla. Skrabku nepouzivam
asi si velmi nedopozerala videa o tomto postupe odmrazovania skla. puklo vsetkym, co to skusili. ak je to len jemna namraza, tak sedim v aute a cakam, kym sa mi to same rozpusti. dam len fukanie na celne sklo a zadne vyhrievanie. ale ak udrie riadna zima, postriekam sprejom na rozmrazenie 😉
sprej na rozmrazenie aj v actione kupis za par eur.
Tie videá s tou teplou vodou nedával nejaký automechanik, ktorý nemá zákazky? 🤭 Keby som to skúsila osobne na akomkoľvek aute,od pracovného Pajera, ktoré vzhľadom pripomína skôr Frankensteina po pohodlného Tuaregika,chlap by asi dostal infarkt 😁.
Tie videá s tou teplou vodou nedával nejaký automechanik, ktorý nemá zákazky? 🤭 Keby som to skúsila osobne na akomkoľvek aute,od pracovného Pajera, ktoré vzhľadom pripomína skôr Frankensteina po pohodlného Tuaregika,chlap by asi dostal infarkt 😁.
@zuzanita1609 to už radšej sušič na vlasy s adaptérom na autozásuvku 🙂
ryža v pančuche
Nezávisle kúrenie ,vyhrievané sklo,sprej,treba zakryť na noc,garáž,prístrešok
@anonym_autor asi existuje nejaky "alkoholovy" sprej... ale zapni motor, spusti fukanie na celne sklo, zohrievanie zadneho a teda zaroven aj klimu... aspon sa ti zahreje trosku motor, klima rychlejsie spusti kurenie aj celne sklo (aj zadne)
Ak mas pri aute dostupnu el.zasuvku na 220V,daj si namontovat elektricky predhrev motora.
Lidrom je Norska spolocnost Defa.Vychadza cenovo lepsie, nez nezavisle kurenie.
tiež naštartujem a zapnem kúrenie na sklá . alebo streknem vodu z ostrekovačov ,

Mám v aute sprej na odmrazenie čelného skla 🙂 Nedám naň dopustiť, nemusíš ani čakať.