Aká kniha vám zmenila život?
Aká kniha vám zmenila život? Respektíve vám niečo do života dala? Cítili ste sa pri nej inak, niečo ako keď si človek prečíta napr. Malého princa?
KNIHA ŽIVOTA 😁
@bessie12 Hej hej... to ako keby dakto napisal spätne, ze co ho prekvapilo, ked mal deti... ze sa nevyspal a ze dieta chcelo byt furt s nim a take. Pre nastavajucich prvorodicov je to super, ako aj ta svadobna pre mladomanzelov. Je to velmi podobne potom uz, v principe staci kupit len nejake 1-2 knizky s tematikou "jazyky lasky" od Chapmana
Akú dobrú knihu by ste poradili pre 14 ročného na prázdniny?
Pre dospelých: Buď dobrý sám k sebe od Anselm Grün
Moc manželkiných modlitieb
Ďakujem za tip na knihu Keď zakvitne rumovisko. Perfektná!👌
Slávna si Mária od Alfonz Mária de Liguori
Kniha zivota
Priznám sa, že som sa niektorými knihami odtiaľ už nechala inšpirovať a sú skutočne skvelé 🤗
Ja som knihozrut, takže ma knihy sprevádzajú celý život. Nejaky ťažký wow efekt a životnú zmenu som nezaznamenala, ale ovplyvnili ma Simmelove knihy, z novších knihy Michela Houllebecqa alebo Bullshit Jobs. Vecne spievaju lesy ma ohuruje dodnes (je uplne mimo mojho bezneho zaberu ale skutocne skvostna kniha). Z belletrie sa stále vraciam ku a kniham Arthura Hayleho a Ericha Segala. A ulietavam na historických detektívka (v čítačke mi moja posvätná trojica spisovateľov zaberá tolko miesta, ze ju radšej davam chlapovi z dohľadu. Citacku. 🤣🤣🤣). A nikdy a za žiadnu cenu nečítam knihy z obdobia druhej svetovej vojny.
Ja odporúčam knihu 5 jazykov lásky. Človek sa trošku zamyslí nad silou vzťahu a manželstva a možno práve na základe tejto knihy zistí, prečo to vo vzťahu neklape 🤗
Mne Biblia
@vroni tiez som knihozrut a rovnako milujem Gulbransenove Verne spievaju lesy, je to zvlastne, pretoze v beznej literature nemusim siahodlhe opisy prirody, ale tam ma dodnes fascinuju, taktiez aj obidvaja Dagovia, Adelaida, aj Anna Hamarbo….tato kniha ma neuveritelny povab, ktory nepodlieha ziadnym trendom.Nedavno bola podobna tema na fb a milo ma prekvapilo, kolko mladych ju dalo na prve miesto🙂
Vloudila se chybicka-nie verne, ale vecne🙂
@janage och, toto teda si prečítam
@riskoh o com je?
@maminkadeticiek je to konfrontacia utrpenia-tragedie s vecnostou….
Ja sa neustale vraciam k Steinbeckovi na Vychod od raja. Aj keby som citala tuto knihu stokrat, vzdy ma dokazu dojat rozne pasaze, pritom zakazdym ine, zalezi od casu a veku kedy to citam. V kazdom veku su pre mna dolezite ine casti 🙂

@mooonika1975 myslím, že len do češtiny bol prelozeny