icon

Aká kniha vám zmenila život?

25. jún 2022

Aká kniha vám zmenila život? Respektíve vám niečo do života dala? Cítili ste sa pri nej inak, niečo ako keď si človek prečíta napr. Malého princa?

Strana
z5
beataxxx
28. jún 2022

@mooonika1975 myslím, že len do češtiny bol prelozeny

sisaka
28. jún 2022

@beataxxx ja ju mám v angličtine, lebo nežijem na Slovensku, ak ti nevadí jazyk, tak v angličtine ju kúpiš na Amazone.

julia17848
28. jún 2022

KNIHA ŽIVOTA 😁

beataxxx
28. jún 2022

@sisaka dakujem za odpoved🙂, v angličtine majú všetky, asi mi pomôže, keď si nejakú kúpim a oprasim vedomosti🙂

bessie12
28. jún 2022

@basska_b to je asi podobne ako to "pred svadbou" nie ? len s tym rozdielom, ze sa tam pise pravdepodobne o detoch.

basska_b
28. jún 2022

@bessie12 Hej hej... to ako keby dakto napisal spätne, ze co ho prekvapilo, ked mal deti... ze sa nevyspal a ze dieta chcelo byt furt s nim a take. Pre nastavajucich prvorodicov je to super, ako aj ta svadobna pre mladomanzelov. Je to velmi podobne potom uz, v principe staci kupit len nejake 1-2 knizky s tematikou "jazyky lasky" od Chapmana

loliki
Autor odpoveď zmazal
loliki
22. júl 2022

Akú dobrú knihu by ste poradili pre 14 ročného na prázdniny?

loliki
25. aug 2022

Pre dospelých: Buď dobrý sám k sebe od Anselm Grün

chiaraaaa
Odpoveď bola odstránená
2smajlik123
7. okt 2022

Moc manželkiných modlitieb

blanblan
7. okt 2022

@judar ale zmení, sama som sa čudovala ako🙂

zuzka148
7. okt 2022

Ďakujem za tip na knihu Keď zakvitne rumovisko. Perfektná!👌

eka8
5. feb 2023

@proximaa súhlasím. Vo svetle pravdy = kniha kníh.

lilly16
5. feb 2023

Slávna si Mária od Alfonz Mária de Liguori

gertrudaosem
5. feb 2023

Kniha zivota

autor
5. mar 2023

Priznám sa, že som sa niektorými knihami odtiaľ už nechala inšpirovať a sú skutočne skvelé 🤗

vroni
5. mar 2023

Ja som knihozrut, takže ma knihy sprevádzajú celý život. Nejaky ťažký wow efekt a životnú zmenu som nezaznamenala, ale ovplyvnili ma Simmelove knihy, z novších knihy Michela Houllebecqa alebo Bullshit Jobs. Vecne spievaju lesy ma ohuruje dodnes (je uplne mimo mojho bezneho zaberu ale skutocne skvostna kniha). Z belletrie sa stále vraciam ku a kniham Arthura Hayleho a Ericha Segala. A ulietavam na historických detektívka (v čítačke mi moja posvätná trojica spisovateľov zaberá tolko miesta, ze ju radšej davam chlapovi z dohľadu. Citacku. 🤣🤣🤣). A nikdy a za žiadnu cenu nečítam knihy z obdobia druhej svetovej vojny.

1samer11
5. mar 2023

Ja odporúčam knihu 5 jazykov lásky. Človek sa trošku zamyslí nad silou vzťahu a manželstva a možno práve na základe tejto knihy zistí, prečo to vo vzťahu neklape 🤗

valeria_h
5. mar 2023

Mne Biblia

beataxxx
6. mar 2023

@vroni tiez som knihozrut a rovnako milujem Gulbransenove Verne spievaju lesy, je to zvlastne, pretoze v beznej literature nemusim siahodlhe opisy prirody, ale tam ma dodnes fascinuju, taktiez aj obidvaja Dagovia, Adelaida, aj Anna Hamarbo….tato kniha ma neuveritelny povab, ktory nepodlieha ziadnym trendom.Nedavno bola podobna tema na fb a milo ma prekvapilo, kolko mladych ju dalo na prve miesto🙂

beataxxx
6. mar 2023

Vloudila se chybicka-nie verne, ale vecne🙂

vroni
6. mar 2023

@beataxxx, v kontexte knihy ide vlastne o synonymum. 😉

mooonika1975
14. sep 2023

@janage och, toto teda si prečítam

maminkadeticiek
14. sep 2023

@riskoh o com je?

riskoh
15. sep 2023

@maminkadeticiek je to konfrontacia utrpenia-tragedie s vecnostou….

medea2003
19. sep 2023

Ja sa neustale vraciam k Steinbeckovi na Vychod od raja. Aj keby som citala tuto knihu stokrat, vzdy ma dokazu dojat rozne pasaze, pritom zakazdym ine, zalezi od casu a veku kedy to citam. V kazdom veku su pre mna dolezite ine casti 🙂

Strana
z5