Budú preložené ďalšie knihy Kerstin Gier do slovenčiny?
Čítali ste knihu nezábudka: čo na svetle nevidno?
Druhú knihu som našla len v češtine a tretiu dokonca len v nemčine a poľštine. Neviete niekto či budú preložené?
na slovenský preklad by som nečakala, pokračuj v češtine
v novembri by mala byť preložená aj tretia časť, aspoň podľa tejto stránky
https://www.databazeknih.cz/serie/pomnenka-neza...
Tie vyzerajú veľmi zaujímavo, škoda toho prekladu. Lepšie sa mi číta v slovenčine.. ja čakám na preklad pokračovania asistentka zloducha a tiež neviem či sa dočkám 😌. Nerozumiem prečo keď začnú prekladať sériu nepreložia už všetky časti..
Tie vyzerajú veľmi zaujímavo, škoda toho prekladu. Lepšie sa mi číta v slovenčine.. ja čakám na preklad pokračovania asistentka zloducha a tiež neviem či sa dočkám 😌. Nerozumiem prečo keď začnú prekladať sériu nepreložia už všetky časti..
@anonym_2e0c49 veď práve aj mne sa v slovenčine lepšie číta, aj keď bývam kúsok pri hraniciach a naše nárečie si často mýlia s češtinou 😂
@anonym_2e0c49 veď práve aj mne sa v slovenčine lepšie číta, aj keď bývam kúsok pri hraniciach a naše nárečie si často mýlia s češtinou 😂
@anonym_autor ja som veru už veľa kníh uvrhla do zatratenia lebo neboli preložené 🥲 😀 hlavne takéto fantasy, zvyknem čítať aj nahlas deťom, prípadne čítame spolu so synom a ten v češtine nečíta vôbec, ešte má čo robiť aj s naším jazykom.

ved napis do vydavatelstva