Kde nájsť lacnejšiu verziu knihy Diabol sa skrýva v láske?
Ahojte
Prosim vas nemá niekto knihu dabel se skryva v láske od ayad z prostredia z
Kahiry? Zdá sa mi dosť dráha na nete od 20 e.
Rada po mením za podobný žáner alebo kúpim za 10e pripadne ak poradíte kde ju zohnať z druhej ruky aký antikvariát a pod. Dik...
@anonym_b6f8ee nejde otvorit link
@marlenka25 a ako si hladala? Megaknihy to maju za 15 e
@marlenka25 a ako si hladala? Megaknihy to maju za 15 e
@mimirka32 hej a pri rátaj poštovné a neviem co zase je to 20
tak skús na knihobot alebo v...
tak skús na knihobot alebo v...
@puertorico tam nie je... Inak by som tu nepísala 🙂
@puertorico tam nie je... Inak by som tu nepísala 🙂
@marlenka25 dúfam že sa ti ju podarí nájsť. inak zvyknú mať ešte v knihyprekaždého občas super ceny . alebo si daj v knihobote stráženie, príde ti email, ale ani tam to nie je niekedy bohviečo s tými cenami . ja som na tom tiež podobne a úplne ťa chápem, dať za knihu vyše 20 € ktorú raz prečítaš a odložíš ..... tak zvyknem kupovať ešte v martinuse , tam je nejaký knihovrátok , to sú čítané knihy za lepšie ceny.
@marlenka25 dúfam že sa ti ju podarí nájsť. inak zvyknú mať ešte v knihyprekaždého občas super ceny . alebo si daj v knihobote stráženie, príde ti email, ale ani tam to nie je niekedy bohviečo s tými cenami . ja som na tom tiež podobne a úplne ťa chápem, dať za knihu vyše 20 € ktorú raz prečítaš a odložíš ..... tak zvyknem kupovať ešte v martinuse , tam je nejaký knihovrátok , to sú čítané knihy za lepšie ceny.
@puertorico ja to obcas robim tak, ze ked knihu precitam, snazim sa ju predat na internete. 20 eurovu knihu dam napriklad za 15 alebo za 12. Takto sice mam s tym robotu, ale mna to bavi otacat a neminam potom tak vela na knihy
@puertorico ja to obcas robim tak, ze ked knihu precitam, snazim sa ju predat na internete. 20 eurovu knihu dam napriklad za 15 alebo za 12. Takto sice mam s tym robotu, ale mna to bavi otacat a neminam potom tak vela na knihy
@mimirka32 to je super, ja ich doma len skladujem 🙈
A v najbližšej knižnici ju nemajú?keď si ju chces len prečítať a nie vlastniť
A v najbližšej knižnici ju nemajú?keď si ju chces len prečítať a nie vlastniť
@anonym_276c8c nebola som tam roky,ale je pimerne nova, takze pochybujem
ano chcem ju iba precitat a odlozit, raz precitat mi staci a teda vyse 20 e je na mna vela davat

V Bardejove https://bjkdg.dawinci.sk/?fn=recview&uid=962724...