Kde viem zohnať audioknihy?
Ahojte, neviete mi prosím poradiť kde viem zohnať audioknihy? Kedysi som si sťahovala na ulozto (ešte keď to fungovalo). Nepoznáte nejakú podobnú platformu? Chcela som si to normálne kúpiť ale cena 17eur za jednu?? Uff. Ja toľko ani za normálnu knihu nedám, vždy nakupujem z druhej ruky. Pripadne kľudne aj platenú platformu ale za lacnejšie. Napr ako netflix, že platím napr 10eur mesačne a môžem počúvať čo len chcem. Niečo výhodné. Ďakujem
@anonym_autor audiolibrix. Jedna kniha stiji cca 14-15€, majú ale rôzne mesačne predplatné balíčky a s tym su lacnejsie..plus ak napíšeš potom recenzie k tým knihám máš za to kredity a tie vieš vymeniť za knihu 🙂
@anonym_autor na YouTube je ich dosť len treba hľadať
@jogy1984 tie som väčšinou už počúvala. A väčšinou tam sú rozhlasové hry. Alebo len amatérsky rozprávači
ono vela moznosti zadarmo stiahnut nie je. nove knihy vobec zadarmo nestiahnes, len starsiu klasiku, ta je castokrat volne dostupna.....
dobre cena byvala na amazon kde za mesacne poplatok okolo 15€ sa dali stahovat audio knihy (ale len zahranicne)
ak chces este audio knihy tak sa prihlas do kniznice (vacsina kniznic je zaregistrovana) a vies z kniznice na mesiac si pozicat audio knihy odtial. Mestska kniznica BA, ktora je zapojena do "palmknihy" ma momentalne 1600 ks audioknih co si vies pozicat, ale nejake zazraky necakaj

@anonym_autor na YouTube je ich dosť len treba hľadať