icon

Kniha: Ako sa zbaviť zúfalstva zo Slovenska a Fica

23. júl 2025

.

Čítali ste ju? - ako sa zbaviť zúfalstva zo Slovenska a Fica?

autor
23. júl 2025

Je tam návod?

hortenziaj
23. júl 2025
@anonym_autor

Je tam návod?

@anonym_autor a ako ? Aký návod ?.nečítala ale chcela by som....ale v Tom čo vidím tak siyslim že sa Fica len tak ľahko nezbavíme,alebo ak aj zbavíme príde niekto podobný,lebo mentalita nepustí.

michaela412
23. júl 2025

Za mňa sa zbavíme Fica len tak, že on sa nejakým spôsobom potopí sám .... lebo ľudia ho budú voliť stále. Ale čo príde po ňom - nejaký jeho nástupca, no len dúfať v mladých rozumných ľudí ...

ivka225
23. júl 2025

Áno, čítala som. Samo Marec je podľa mňa príliš láskavý, ako keby mal stále o ľuďoch na Slovensku veľa ilúzií. Ale stojí za prečítanie, určite.

alkoholik
23. júl 2025

Zial Fica a jemu podobnych zmrdov sa Slovensky narod nezbavi nikdy. Mame to zakorene v genoch. Staci sa pozriet na jeho posledne vladnutie a sluby co naslubovali pred volbami. Pre ludi nic ale sebe a kamosom hned vsetko vybavili. A preferencie len trosku padli.

petronelag
23. júl 2025

Ja si myslím, že Samo Marec nemá odbornosť dávať návody, len ako väčšina novinárov si myslí, že vie všetko.

cyberk
23. júl 2025

Kedze najvacsie percento tvori stara generacia, ktorej vymyval mozog niekolko rokov a uveria uz vsetkemu….zbavime sa ho len tak, ze ta generacia pomre. Ale do vtedy aj on sam otrci kopyta.

jana_eyre_2
23. júl 2025
@cyberk

Kedze najvacsie percento tvori stara generacia, ktorej vymyval mozog niekolko rokov a uveria uz vsetkemu….zbavime sa ho len tak, ze ta generacia pomre. Ale do vtedy aj on sam otrci kopyta.

@cyberk potom príde za neho Erik Kaliňák 😂

cyberk
23. júl 2025
@jana_eyre_2

@cyberk potom príde za neho Erik Kaliňák 😂

@jana_eyre_2 jeeemine 😂😂😂

kiwi3
23. júl 2025
@cyberk

@cyberk zial, to nie su len dochodci. okrem toho, toto sme si mysleli uz za meciara a o 30 rokov sa tu deje to iste len v cervenom.

btus
23. júl 2025
@cyberk

@cyberk no, kolegovia majú cca 30-46 a na Ficiaka nedajú dopustiť. Takže si myslím, že to nie je starou generáciou. Mama- 74 r ho priam neznáša.

autor
23. júl 2025
@btus

@cyberk no, kolegovia majú cca 30-46 a na Ficiaka nedajú dopustiť. Takže si myslím, že to nie je starou generáciou. Mama- 74 r ho priam neznáša.

@btus inteligencia, rozumnosť ale aj vychcanosť a prospechárstvo a parazitovanie sa dedí. To všetko vysvetľuje.

jednoduchomaria89
23. júl 2025

Ako Fico raz odíde (dúfam) , ale ľahko ho môže nahradiť niekto iný a podobný , keďže Slovákom vyhovujú tliachaci , napr taká Republika , priam hviezda na nebi , toľko nadávajú na EU a lgbti ,že majú dva posty v EU parlamente a 10% v prieskumoch ,ani veľa nebolo potrebné urobiť , len zistiť koho ľudia nenávidia, je potrebné vymeniť národ

rayla
24. júl 2025

Veď Matovič ho porazil, za jeho vlády tu bolo super, nie? Kopu veci vyriešil, zvýšilo sa HDP, ešte aj susedov zabezpecil našou vojenskou technikou. Všetci boli spokojní.... Preto zase vyhral Fico😁...

alkoholik
24. júl 2025
@rayla

Veď Matovič ho porazil, za jeho vlády tu bolo super, nie? Kopu veci vyriešil, zvýšilo sa HDP, ešte aj susedov zabezpecil našou vojenskou technikou. Všetci boli spokojní.... Preto zase vyhral Fico😁...

@rayla Achhh ludia trosku rozumu do hrsti:

- Ano porazil Fica

- HDP sa nezvysilo ( ak ste si nevsimli dosla korona ktora bola na CELOM svete nie len na SK) to je ako by ste isli na operaciu vy a nemali nic nasetrene a budete na PN 1 rok.
Ale chyba je vo vas lebo ste sa nepripravovali na dlhu PN a to je presne co spravil Fico nepripravoval SR na zle casy vsetko rozkradali a rozkradaju.

- videli ste nasu vojensku techniku niekedy na zivo?
Predstavte si ze mate doma TV z 80 rokov ktory by mal dnes cez 45 rokov v akom stave bude? A to ze sme tu techniku PREDALI ci uz aj cast darovali je sikovne a spravne. MIG ktory u nas hnil v skladoch a stal danovych poplatnikov € a akoze fungoval len na papieri. Podpora Ukrajiny je v zaujme celej Europy aby sme nemali za suseda Rusa. Kazdy kto chce nech sa zbali a ide byvat do Ruska ako vacsina mladych ludi ide na zapad. Hranol,Kapitan pani z Bruselu ( preco zarabaju tisice€ v EU a nie v Rusku kam chodia len na vylet a rychlo domov?)

hortenziaj
24. júl 2025
@rayla

@rayla a presne pre toto sa tu máme stále tak nahovno .ľuďom chýba kritické myslenie , pouzi trošku rozumu logiky a uvidíš,viď len pripevok pod tebou na vysvetlenie....

lauricka
24. júl 2025
@btus

@btus to su nevzdelane telce, je to hanba, že tu máme ľudí v takom veku podporujúcich Fica a republiku, totálna hanba

lauricka
24. júl 2025
@rayla

@rayla bohužiaľ, Matovič je neriadená strela a ani, vďaka tomu vyhral gauner Fico, čo neznamená, že to je dobre, lebo ešte do väčších sra.iek sa s ním stále dostávame a nie a nie sa ho zbaviť, vreda. U Markoviča sa dalo predpokladať, ako to dopadne, preto som sa hnevala na tých, čo nechceli Fica, že volili Matovica, len každý je vždy múdry, kým sa pekne neukázalo, že to bolo ako sa dalo čakať

anonym_a74555
24. júl 2025
@cyberk

@cyberk to už nie je len starou generáciou, volili sme ho aj my, aj moje okolie, kolegyne, kamarátky, rodiny, čo máme 30-40 rokov 🙂 hlasy mu nenarástli samé

hiro
24. júl 2025
@anonym_a74555

@cyberk to už nie je len starou generáciou, volili sme ho aj my, aj moje okolie, kolegyne, kamarátky, rodiny, čo máme 30-40 rokov 🙂 hlasy mu nenarástli samé

@anonym_a74555 No, gratulujem, rozkradac vacsi ako Matovic a za tolko vela rokov co vladol, nasobne viac ako ktokolvek iny vzdy nasu krajinu len potapal. Hocikto iny by pre Slovensko urobil viac. A mozno ani by ten hocikto ani nemusel vobec spravit nic len neskodit ako tento zly clovek.

anonym_a74555
24. júl 2025
@hiro

@anonym_a74555 No, gratulujem, rozkradac vacsi ako Matovic a za tolko vela rokov co vladol, nasobne viac ako ktokolvek iny vzdy nasu krajinu len potapal. Hocikto iny by pre Slovensko urobil viac. A mozno ani by ten hocikto ani nemusel vobec spravit nic len neskodit ako tento zly clovek.

@hiro to je každého vec názoru, koho si zvolíme. Ja sa nestarám do ostatných koho volia, za kým stoja, tak sa prestaňte obúvať do voličov Fica. Mne nevyhovuje PS a nikoho neurážam. Ale to tiež vypovedá o inteligencii daného jedinca urážať druhých za odlišný politický názor.

rayla
24. júl 2025
@hortenziaj

@rayla a presne pre toto sa tu máme stále tak nahovno .ľuďom chýba kritické myslenie , pouzi trošku rozumu logiky a uvidíš,viď len pripevok pod tebou na vysvetlenie....

@alkoholik
@hortenziaj Hlavne, že vám nechýba kritické myslenie😁. To, že vyhral Fico je tým, že žiaden z tých babrakov na neho jednoducho nemá🤷. To som svojim príspevkom chcela povedať. Fica neporazí takáto neschopná opozícia zložená z luzrov, bohužiaľ. Do Ruska sú choď sám alkoholik, alebo ešte lepšie na front podporiť tu super Ukrajinu, v mojom záujme je mať stabilnú Európu, ktorá prosperuje. A to sa bohužiaľ nedeje. Európa stráca vo svete slovo, ekonomika smeruje do recesie.. a nie, nie je to preto "lebo Fico" "lebo Rusko".. štáty vo vojne nikdy prosperovať nebudú, pre Európu je momentálne mier dôležitejší ako kedykoľvek predtým..

rayla
24. júl 2025

Fica porazí len distinguovany politik a diplomat, ktorý vie, kde je sever .

alkoholik
24. júl 2025
@rayla

@alkoholik
@hortenziaj Hlavne, že vám nechýba kritické myslenie😁. To, že vyhral Fico je tým, že žiaden z tých babrakov na neho jednoducho nemá🤷. To som svojim príspevkom chcela povedať. Fica neporazí takáto neschopná opozícia zložená z luzrov, bohužiaľ. Do Ruska sú choď sám alkoholik, alebo ešte lepšie na front podporiť tu super Ukrajinu, v mojom záujme je mať stabilnú Európu, ktorá prosperuje. A to sa bohužiaľ nedeje. Európa stráca vo svete slovo, ekonomika smeruje do recesie.. a nie, nie je to preto "lebo Fico" "lebo Rusko".. štáty vo vojne nikdy prosperovať nebudú, pre Európu je momentálne mier dôležitejší ako kedykoľvek predtým..

@rayla Ano zial v prvej casti mate pravdu. Ja Vas posielam do Ruska??? Do Ruska posielam darmozracov co ziju z takych ako ste vy! Stabilna a prosperujuca Europa bola doteraz. Zial Rusko napadlo Ukrajinu to je holy fakt ziaden scify o plochej zeme co trepu jedinci v nasej politike. Mier bude ked sa Rus ztiahne z Ukrajiny. Tieto prebrata nazory od politikov ze chcu mier ale nevidia kto je agresor. Fico mal cez 14 rokov nato aby urobil zo SR lepsi stat tak mi nerozpravajte ze zato nemoze. Keby nebolo Ruska nemusime davat miliardy na zbrojenie. Ale chapem vas ze kazdy vidime svetlo v inej casti sveta. Zial vysledok volieb bude pat co je vlastne najhorsie pre oba tabory.

rayla
24. júl 2025
@alkoholik

@rayla Ano zial v prvej casti mate pravdu. Ja Vas posielam do Ruska??? Do Ruska posielam darmozracov co ziju z takych ako ste vy! Stabilna a prosperujuca Europa bola doteraz. Zial Rusko napadlo Ukrajinu to je holy fakt ziaden scify o plochej zeme co trepu jedinci v nasej politike. Mier bude ked sa Rus ztiahne z Ukrajiny. Tieto prebrata nazory od politikov ze chcu mier ale nevidia kto je agresor. Fico mal cez 14 rokov nato aby urobil zo SR lepsi stat tak mi nerozpravajte ze zato nemoze. Keby nebolo Ruska nemusime davat miliardy na zbrojenie. Ale chapem vas ze kazdy vidime svetlo v inej casti sveta. Zial vysledok volieb bude pat co je vlastne najhorsie pre oba tabory.

@alkoholik Áno ano, Rusko je na vine, že nedovolili američanom mať rakety pred Moskvou. Veď nech si to teraz vyriešia, naco sa Európa dobrovoľne vkladá to tohto konfliktu. UA nie je v EU ani v NATO. Európa nemala v tejto veci žiadnu povinnosť... Len si chcú odtrhnúť kus žvanca zo zdrojov Ukrajiny..Trump sa s tým ani netajil, že ide len o to🤷. Tak trhajte spoluobčania, len aby ste to susto zvládli prehltnúť😁. A naspäť k Ficovi - kde nie je alternatíva, bude Fico... jednoduché. Alebo bude niekto tak dobrý a s takou víziou, že ho porazi. To nie je o ľuďoch - volicoch, to je o alternatíve.. kde žiadna nie je, budú ľudia radšej voliť Fica. Žiadna osobnosť sa totiž v opozícii nečrtá🤷..