Martinus - Knižná odysea 2 2019
ahojte, na Martinusackom webe prave zacala knizna odysea, co keby sme tu zdielali odpovede na otazky? 😊
@deedaa ahoj,prosim ta,mne vyslo eric blair ale asi mam niekde chybu lebo mi to nezobralo🙈nevies mi poradit prosim ta,ktore pismenko mam zle? Dakujem😊
@adriannasvk musíš tam dať meno autora, nie ten pseudonym 🙂
@bosorka5 jaaaaj 🙈😂dakujem,tolko sa sustredim az nakoniec zabudnem co napisat dole😂
dnes som uhádla iba posledné písmeno z mena a z priezviska prvé štyri, posledné som si domyslela a google hneď vyhodil správnu odpoveď..ale napíšte mi niekto k tej 9. nápovede, čo tam malo byť?
Dobrý deň, POMOC !!! Neviem si poradiť so 6. Vie mi niekto dať radu ?
@kajkakajkakajka nájdi si knihy kristin hannah s originálnymi názvami v angličtine
ev :Ako si môžem z martinusu vytlačiť nápovedu ku knižnej odysei ?
@ankaevka Ďakujem 🙂
Len neviem ešte prísť na 5. (čo majú tí dvaja spoločné). Hľadala som úplne všade, ale nič mi nevyšlo. 😢
@kajkakajkakajka nájdi si toho, kto napísal pipi dlhú pančuchu a od tohto spisovateľa knihu s hrdinom mladého detektíva
@ankaevka Hlavného hrdinu z knihy Mladý detektív ?
@kajkakajkakajka v názve knihy je aj priezvisko toho mladého detektíva
@ankaevka Jáááááááááááááááááááááááj 😂😂😂
ĎAKUJEM
A ešte neviete náhodou ako napísať to meno dole do odpovede ? Už som skúšala všetko, ale mi to neberie.
@kajkakajkakajka musíš nájsť normálne meno, v tajničke máš iba pseudonym
Jój, že ma takáto vec nenapadla.....
Ďakujem 😉
Prezradte mi 3. a 8. prosim lebo fakt neviem
Viete mi poradiť prvú knihu
@natushka tu najdes pomocky a verim, ze pomozu
Vie mi dnes niekto poradiť? 1 som vylustila lahucko ale zvysok nie
@petrakomorova prosiim poradíte mi tu 1?
@petrakomorova 2 nájdi meno postavy z HP cez google, bola to taká nepríjemná novinárka
a jej meno, 3 nájdi autora hannibala lectera, 4 ako sa volal priateľ bridget jonesovej vo filme, 5 nájdi autora pipi dlhej punčochy a hľadaj od neho dalšiu knihu s mladým detektívom, 6 kristin hannah nájdi jej knihy v anglickom originály, 7 keď si pozrieš kerouacove knihy cez wikipédia a pozrieš si v jeho najznámejšej knihe mená hlavných hrdinov, tak nájdeš meno slávneho zloducha, ktorého chcel chytiť tuším aj Sherlock Holmes, 8 autora som hľadala na martinuse cez filter biografia a životopisy, umelci, maliari a zadala som jazyk slovenský, 9 na túto hádanku je odpoved niekde vyššie v komentoch..odpovede sú všetko buď prvé meno alebo priezvisko

@bosorka5 mne to trvalo vyse hodiny ale dala som to nakoniec.