Nočné hádanky v Martinus knižnom putovaní
Ahojte, napadlo ma, že vytvorím túto ,,skupinu" kde si budeme pomáhať. Dnes o polnoci bude prvá hádanka.🙂
oh, a ešte, samuel s dvoma ll… 😂
Vyjadrenie hudby slovami + histricky hrdina,ktorý mal na päte slabé miesto
@milos123456 a je ten názov písaní v slovenčine? Mne ho vôbec neberie. 🤔
@milos123456 a je ten názov písaní v slovenčine? Mne ho vôbec neberie. 🤔
@kathy93 je v slovencine. Ale meno toho hrdinu ma jedno pismeno zdvojene.
@milos123456 top napoveda. Dakujem. ❤️🥰
Ďakujem za napovedu mám to držme si palce pri zrebovani
Dievčatá, ďakujem za všetky nápovedy, bolo to opäť super a snáď sa na niekoho z nás usmeje šťastie pri žrebovaní 🙂
Ďakujem dievčatá za cenné nápovedy a držím nám palce.
Ďakujem krásne za pomoc, ste skvelé 😘
Ďakujem za túto skupinku , bolo s vami fajn a snad sa v dalsom roku znovu stretneme . Želám veľa šťastia pri žrebovaní a všetko dobré
Mám hotovo, bola to zábava aj keď bez výhry. Martinus má vymyslene emaili, tu nikto nič nevyhrá a je to tak každý rok.
Mám hotovo, bola to zábava aj keď bez výhry. Martinus má vymyslene emaili, tu nikto nič nevyhrá a je to tak každý rok.
@renata681973 ja to tiež nerobím kvôli výhre, neverím takýmto súťažiam nikdy. Ale bavilo má to.
@renata681973 to by som netvrdila kamoška vyhrala raz
Je tu niekto, čo už v tejto hre od roku 2017 niečo vyhral?
Prosím poradili by ste mi z 21.10. prepokladám, že to bude o nejakom kláštore. Netuším však o akú knihu môže ísť. Chýba mi už iba tá jedna. Vdaka za skvelé nápovedy a pomoc. A veľmi držím palce aby možno niekto tu zo skupiny to vyhral. Zaslúžili by ste si to.
@renata681973 to by som netvrdila kamoška vyhrala raz
@aduskalac Však žrebovanie má byť 26.10.. Ci nie?
Prosím poradili by ste mi z 21.10. prepokladám, že to bude o nejakom kláštore. Netuším však o akú knihu môže ísť. Chýba mi už iba tá jedna. Vdaka za skvelé nápovedy a pomoc. A veľmi držím palce aby možno niekto tu zo skupiny to vyhral. Zaslúžili by ste si to.
@bloger daj si do googlu - detektívny historický román talianskeho spisovateľa Umberta Eca z prostredia stredovekých rehoľných rádov a inkvizície
Vdaka za napovedy. Vela stastia pri losovani...
Mne to dnes neberie žiadne knižné dielo🤦

dnešná kniha je o slávnom gréckom bojovníkovi, lýra reprezentuje spôsob umenia…