Nočné hádanky v Martinus knižnom putovaní
Ahojte, napadlo ma, že vytvorím túto ,,skupinu" kde si budeme pomáhať. Dnes o polnoci bude prvá hádanka.🙂
ďakujem všetkým, posielam ❤
dnešná kniha je aj hlavná postava v Homérovej Iliade, iniciály autorky M.M.
Mám hotovo, bola to zábava aj keď bez výhry. Martinus má vymyslene emaili, tu nikto nič nevyhrá a je to tak každý rok.
@renata681973 to he nezmysel.. prečo by nikto nič nevyhral?
Vieš si predstaviť, koľko ľudí musi byť zapojených? Že ty nepoznáš nikoho, kto vyhral, to ešte nič neznamená..
Och, koniec...
Už teraz sa neviem dockat marcového knižného putovania...🙂
Každopádne, Martinus ma zase dostal, do mojej knižnice pribudli nejaké knihy, výhra by potešila, ale hlavne som sa bavila. 🙂
Ďakujem vám dievčatá, že sme si tak radili a pomáhali. A dúfam, že si zas tak pomôžeme v marci.❤️🍀🍀
Ďakujem vám dievčatá, že sme si tak radili a pomáhali. A dúfam, že si zas tak pomôžeme v marci.❤️🍀🍀
@dqqq ďakujem, že si "vytvorila" túto tému. Niektoré obrázky mi boli jasné hneď, v niektorých som tápala a nápovedy dievčat pomohli. Som rada, že aj vďaka im som vyriešila všetky. Ďakujem ešte raz, všetkým vám... a držme si palce 👍 Snáď sa podarí aspoň raz vyhrať niektorej z nás 🍀
Žienky tiež ďakujem za pomoc...niekedy by som bez vás odpoveď neuhadla
Ja sa stale trapim s tym poslednym dnom, podla napovied je mi jasne aj zdvojene pismenko davam ale meno mi neberie😅 som mimo?🙈
Ja sa stale trapim s tym poslednym dnom, podla napovied je mi jasne aj zdvojene pismenko davam ale meno mi neberie😅 som mimo?🙈
@petuska652 s_ _ _ o a _ _ _ _ ovi
@petuska652 skús to tak, že si najprv knihu nájdeš na martinuse - a potom skopíruj názov do odpovede…
Aj ja ďakujem veľmi pekne za vytvorenie témy aj za pomoc 🌹
Dnes ľahké. 👍 Potrebuje niekto pomôcku ?
@barillaveronika poprosím pomôcku k 13.10. O drakoch a meči … a už som stratená z toho
dievčatá neviete poradiť ďalšiu nápovedu? predchádzajúce boli v pohode, dnešná nie a nie mi prísť na um 🙂
@valilienka2 už ste rozlúštili? Dajte typ. Ja si neviem rady s 13.10
@barillaveronika prosím, indíciu
@patka06 hej poprosím k 13.10. Čo to je? 🙏
@milos123456 top napoveda. Dakujem. ❤️🥰
@pegi7474 poprosím viac k dňu 13.10…🙏
Ďakujem Vám za indície, ktoré mi veľmi pomohli...teším sa nabudúce...Mária
Martinus zverejnil výhercov, vyhrali ste niekto? My zase nič. Nevadí, aj tak sa tešíme na ďalšiu súťaž.

@zre aké meno hlavného hrdinu tam dávaš?