Obsah Knihy Robinson Crusoe na Školský Projekt?
Ahojte.
Prosím nemal by niekto obsah z Knihy Robinson Crusoe? Dcére to treba do školy a nestíha už prečítať. Veľmi by sme sa potešili. 😍
Ďakujem kráááásne. 🙂🙂🙂🙏
@nekonecna_katastrofa ďakujem
Bože tieto výhovorky... v 6-7-8 ročníku som čítala jednu knihu za druhou. Na týždenne prázdniny som niesla plnú tašku... A tu crusoa, ktorý sa ešte aj fajn číta, nechce za týždeň prečítať... A mama to ospravedlňuje a hľadá pomoc. Knihu do jej mala zohnať hneď v piatok večer a už to mohla mať. My sme di ešte aj knihy chodili požičiavať. Mamy ani nevedeli čo sa číta...
@simca06022011 toto aj mna pride uplne trapne ako mama obhajuje, preco jej lajdacka(?) dcera potrebuje skopcit obsah jednej knihy do citatelskeho dennika. Ja by som dostala vycisteny zaludok a sedela by som na zadku az kym by som tu ulohu nespravila. Tu mamicka nie ze len hadze vinu na kazdeho, len jej dcera je v tom nevinne, este sa aj iniciativne chopila plnenia jej domacej ulohy... Neviem, ja som asi divna, ked odmietam robit DU za svojho skolaka. Mala by som sa nad sebou zamysliet...
@jamkar preto je tam otaznik, ale iste je jedno. Tvoja dcera zanedbala svoje povinnosti a ty to teraz za nu zehlis. Moj nazor je ten, ze uz by mala vediet, ze pricina ma dosledky. Ked sa na tu knihu vykaslala, tak nebude mat dobru znamku a bude to iba a len jej chyba. Za ten tyzden co na to od ucitelky dostali to mohla stihnut. Keby chcela. Je otazka ci chcela a ci sa (zas) nespolieha na to, ze niekto to za nu vyriesi.
A dcéra si to teda mohla.aj sama zistiť a vyhladat, keď už...
Trošku tvrdé vyjadrenia tu píšete, ale keď dostali v piatok úlohu prečítat, mohla hneď ísť do školskej knižnice, prípadne miestnej v okolí, prípadne pozhanat po rodine, či skočiť do kníhkupectva. Alebo e,knihu. Do nedele večer mohla by mať polovicu minimálne prečítanú, do utorka druhu, a v stredu píše.
Takže zháňať od niekoho už hotovú prácu je naozaj trápne
@cacianka dnesne deti máloktoré trafia.do knižnice a veľa ich tam ani nie je registrovaných (bez nejakej urazky, len konstatujem). Toto ich absolútne nenapadne. Prvá vec je mama. Kúpiť.
@simca06022011 presne tak - mama vybav. Je to obraz v 1. rade rodiča, že deti nepoznajú svet, do ktorého napr. patrí aj knižnica, ale aj školy že deti nevedia či škola má svoju knižnicu a môžu ju využívať .učiteľka mohla tiež trochu proaktívne poradiť, keď už pozabudla, alebo dať dlhší termín.

@jamkar Na Martinuse kúpiš e-knihu a čítať môže hneď.