icon

Obsah Knihy Robinson Crusoe na Školský Projekt?

jamkar
25. máj 2024

Ahojte.

Prosím nemal by niekto obsah z Knihy Robinson Crusoe? Dcére to treba do školy a nestíha už prečítať. Veľmi by sme sa potešili. 😍
Ďakujem kráááásne. 🙂🙂🙂🙏

Strana
z2
nekonecna_katastrofa
26. máj 2024

@jamkar Na Martinuse kúpiš e-knihu a čítať môže hneď.

zuzana76
26. máj 2024

@jamkar ucitelka si vie datum posunut, ked potrebuje, do konca sk roka je este mesiac

jamkar
autor
26. máj 2024
sense
26. máj 2024

@jamkar tak týždeň je dlhá doba... Na prečítanie a ak. Nechce čítať na googlovanie... Knihu kupovať netreba sú aj knižnice... Alebo zaobstarať e knihu... A ma ju hneď...

viestta
26. máj 2024

@jamkar Robinsona precita ked bude kazdy vecer hodinu pred spanim citat. To nie je Herry Potter na 1200 stran. Knihy maju aj v kniznici

simca06022011
26. máj 2024

Bože tieto výhovorky... v 6-7-8 ročníku som čítala jednu knihu za druhou. Na týždenne prázdniny som niesla plnú tašku... A tu crusoa, ktorý sa ešte aj fajn číta, nechce za týždeň prečítať... A mama to ospravedlňuje a hľadá pomoc. Knihu do jej mala zohnať hneď v piatok večer a už to mohla mať. My sme di ešte aj knihy chodili požičiavať. Mamy ani nevedeli čo sa číta...

viestta
26. máj 2024

@simca06022011 toto aj mna pride uplne trapne ako mama obhajuje, preco jej lajdacka(?) dcera potrebuje skopcit obsah jednej knihy do citatelskeho dennika. Ja by som dostala vycisteny zaludok a sedela by som na zadku az kym by som tu ulohu nespravila. Tu mamicka nie ze len hadze vinu na kazdeho, len jej dcera je v tom nevinne, este sa aj iniciativne chopila plnenia jej domacej ulohy... Neviem, ja som asi divna, ked odmietam robit DU za svojho skolaka. Mala by som sa nad sebou zamysliet...

jamkar
autor
26. máj 2024

@viestta Prosím??? Lajdačka? Tak to som už počula veľa, ale toto nie, najprv si treba overiť pravdu a až potom kritizovať.... :(

viestta
26. máj 2024

@jamkar preto je tam otaznik, ale iste je jedno. Tvoja dcera zanedbala svoje povinnosti a ty to teraz za nu zehlis. Moj nazor je ten, ze uz by mala vediet, ze pricina ma dosledky. Ked sa na tu knihu vykaslala, tak nebude mat dobru znamku a bude to iba a len jej chyba. Za ten tyzden co na to od ucitelky dostali to mohla stihnut. Keby chcela. Je otazka ci chcela a ci sa (zas) nespolieha na to, ze niekto to za nu vyriesi.

simca06022011
26. máj 2024

A dcéra si to teda mohla.aj sama zistiť a vyhladat, keď už...

cacianka
1. jún 2024

Trošku tvrdé vyjadrenia tu píšete, ale keď dostali v piatok úlohu prečítat, mohla hneď ísť do školskej knižnice, prípadne miestnej v okolí, prípadne pozhanat po rodine, či skočiť do kníhkupectva. Alebo e,knihu. Do nedele večer mohla by mať polovicu minimálne prečítanú, do utorka druhu, a v stredu píše.
Takže zháňať od niekoho už hotovú prácu je naozaj trápne

simca06022011
1. jún 2024

@cacianka dnesne deti máloktoré trafia.do knižnice a veľa ich tam ani nie je registrovaných (bez nejakej urazky, len konstatujem). Toto ich absolútne nenapadne. Prvá vec je mama. Kúpiť.

cacianka
1. jún 2024

@simca06022011 presne tak - mama vybav. Je to obraz v 1. rade rodiča, že deti nepoznajú svet, do ktorého napr. patrí aj knižnica, ale aj školy že deti nevedia či škola má svoju knižnicu a môžu ju využívať .učiteľka mohla tiež trochu proaktívne poradiť, keď už pozabudla, alebo dať dlhší termín.

Strana
z2